Eski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konulardaefe usal billy harzem darklegend 4 kişii galibavadiciler 20 den fazla ama
![]()
Eski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konulardaefe usal billy harzem darklegend 4 kişii galibavadiciler 20 den fazla ama
![]()
Mehmet arkadaşımız var yeni buralardaDirilişçi
diriliş daha çok taze bir dizi aga fan bulmakta zorlanmazsınızMehmet arkadaşımız var yeni buralardaDirilişçi
aynen eskiler pek uğramıyor yasin kardeşim foruma bile girmiyor çok severdim onu adamın hasıdır almanyada yaşıyorEski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konularda. Eskiden yasin93 vardı , west vardı
.İyi yazarlardı konulara ama uğramıyorlar
![]()
Hafizam kuvvetlidir ama cikaramadim43 değil 50 yi geçmiştik hatırlıyorum hatta OzaN konuyu kilitledi sonunda o kadar çok yazmıştık ki iyi düşün![]()
aga bölüm sırasında bu şekil yazsak var ya 60 sayfa garanti
iyi düşün sen anne karnındaki yaşadıklarını bile hatırlayan adamsın bunu mu hatırlayamadınHafizam kuvvetlidir ama cikaramadim![]()
@Mehmet_Cvknnicki ne onun
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririmdiriliş daha çok taze bir dizi aga fan bulmakta zorlanmazsınız![]()
aynen eskiler pek uğramıyor yasin kardeşim foruma bile girmiyor çok severdim onu adamın hasıdır almanyada yaşıyor
@Mehmet_Cvkn
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririmBuda yeni @enesdnc60 yeni
Maskelide diriliş hastası
Sürgünümede ben izletiyorum
![]()
abi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelininlan @Maskeli Fedai ne adamsın sen var ya !!!!!! hani karlı havada güneş açar ya biz de halk dilinde kar topluyor arkasından kar gelecek deriz ya)) sen de öylesin
)) tamam artık üstüme gelmeyin yoruldum deyip konudan kayboluyorsun 1 saat sonra kaldığın yerden devam ediyorsun
)) enteresan adamsın vesselam
))) uyuz mu oldun olm kaşıntın hala devam ediyor senin
)))))
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var@Mehmet_Cvkn
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririmBuda yeni @enesdnc60 yeni
Maskelide diriliş hastası
Sürgünümede ben izletiyorum
![]()
aga bölüm sırasında bu şekil yazsak var ya 60 sayfa garanti
iyi düşün sen anne karnındaki yaşadıklarını bile hatırlayan adamsın bunu mu hatırlayamadın![]()
Sen fazlasıyla kaşıdın yeter artıkabi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelinin
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var
Sürgünüm dizisini satmamak için Poyraz izliyorabi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelinin
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var
polat alemdar gibi adam polatın bir lafı var gördüğümü okuduğumu unutmam şeklindePolat Şaşmaz bir ara annesin karnında ki anılarını anlatıyordu
![]()
Yok aga bu hafta ısrar ettiler diye açtım
Yeter adamı kaşımayın artık bir daha gelemicek burayaPolat Şaşmaz bir ara anne karnında ki anılarını anlatıyordu
Sen fazlasıyla kaşıdın yeter artık![]()
yok yorulmadım da forumdan arta kalan kısımda iş yapmaya çalışıyorum yoksa muhabbet iyi
Sende haklısın abi bizim gibi işsizler sabaha kadar konuşuryok yorulmadım da forumdan arta kalan kısımda iş yapmaya çalışıyorum yoksa muhabbet iyi)) tabi burada senin hakkını da teslim etmek gerekir
)))
Kvpde yazı rekorumu kırdım bugün saolun arkadaşlarpolat alemdar gibi adam polatın bir lafı var gördüğümü okuduğumu unutmam şeklinde![]()