32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devamUlan ben bu kadar olacağını bilseydim daha önce gelirdim vallaha helal olsun sağlam mubabbetiniz varmış
Duş yapacam diye diye hava karardı32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devam
Sende çoştun aga sendde az değilsinKonuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP10;
1. @takas 100
2. @Polat Şaşmaz 93
3. @EFE UYSAL 75
4. @Since2011 72
5. @Doğu 70
6. @-KADİR- 46
7. @china_shangai 44
8. @vadikızı 39
9. @Maskeli Fedai 28
10. @papuleoo 19
Onu ben gaza getirdim ,eskiden daha çok yazardı yaşlanmış artıkSende çoştun aga sendde az değilsin
çaktırma aga eskiden çok daha fazla yazıyorduk aslındaSende çoştun aga sendde az değilsin
Haha iyiydi muhabbet sardıDuş yapacam diye diye hava karardı
Hadi 50 sayfa yapalımsonunda polat şaşmaz ı geçebildik
forumda çıkamadım bi türlü öyle bir sohbet var ki bırakamıyor insan
O şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasarsonunda polat şaşmaz ı geçebildik
dün 2 mesajın vardı senin bugünün liderisin büyük ihtimalle agaOnu ben gaza getirdim ,eskiden daha çok yazardı yaşlanmış artık
aynen bu tabloyu görünce motora bağlayacak kesinO şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasar
ÇakalO şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasar
Foruma keşke daha önce gelseydim dedim aga sen konuya mı anladın32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devam
Seneler sonra hiç bu kadar yazmamıştım. 1 sene içinde yazdığım toplam mesajı bugün buraya yazdım galibadün 2 mesajın vardı senin bugünün liderisin büyük ihtimalle aga
Dediğin gibi anladımda başka konuya geçiş yaptımForuma keşke daha önce gelseydim dedim aga sen konuya mı anladın
arada bir yazmak lazım aga böyle iyisinSeneler sonra hiç bu kadar yazmamıştım. 1 sene içinde yazdığım toplam mesajı bugün buraya yazdım galiba
Ben mesaj yazmadim senin gecmeni bekledim aferin Simdi liderligi geri alma zamanisonunda polat şaşmaz ı geçebildik
Yemek yiyecektim muhabbetten sonra gidemedimarada bir yazmak lazım aga böyle iyisin