Olabilir aga. Kendisi balkan göçmeni Ertan Saban transferinde büyük rol oynamıştı reis.bu selahattin sancaklı aslında direk yönetmende olabilir bi ara yönetmenlikte yaptı
Olabilir aga. Kendisi balkan göçmeni Ertan Saban transferinde büyük rol oynamıştı reis.bu selahattin sancaklı aslında direk yönetmende olabilir bi ara yönetmenlikte yaptı
Bilgisayari yapinca atarim yeni bir bilgisayar sart banasen demiştin bi ara karizmayım diye ordan aklımda kalmış resmini özelden at bana bekliyorum
Aga bu muazzam çabandan dolayı bu hafta herkesi Diriliş izlemeye davet ediyorum Aynısı olmasa da orayı da coşturmak boynumuzun borcuUlan ne çok yazdık bu kadar beklemiyordum
Hesabını yolla halledelim )))Bilgisayari yapinca atarim yeni bir bilgisayar sart bana
Aldır aga babana en güzelinden pc sonra rahatsınBilgisayari yapinca atarim yeni bir bilgisayar sart bana
eyvallah abi keşke bir gün hepimiz toplanabilsek sizlerle tanışmayı çok isterimİlk sırayı beni yaz
Ygsyi kazanirsam yazin Erzuruma gidecem vede bilgisayar alacaklar da iste hersey su ygsye bagliAl aga babana en güzelinden pc sonra rahatsın
Sen çakarsın eminim çok tembelsin her saatin burda geçiyorYgsyi kazanirsam yazin Erzuruma gidecem vede bilgisayar alacaklar da iste hersey su ygsye bagli
denemelerde kaç puan yapıyorsunYgsyi kazanirsam yazin Erzuruma gidecem vede bilgisayar alacaklar da iste hersey su ygsye bagli
Konuda bu gidisle en az mesaj yazan kisi ben olacakTOP6;
1. @takas 121
2. @Polat Şaşmaz 104
3. @EFE UYSAL 100
4. @Doğu 81
5. @Since2011 79
6. @china_shangai 51
öyle deme adam doğuştan süper zeka olarak dünyaya gelmişSen çakarsın eminim çok tembelsin her saatin burda geçiyor
PanaFilm'in önünde eyleme gidelim hem bir işe yaramış olur yaralı parmağa işeriz .eyvallah abi keşke bir gün hepimiz toplanabilsek sizlerle tanışmayı çok isterim
sende büyük bir çöküş var normalde yanına bile yaklaşamamamız lazımKonuda bu gidisle en az mesaj yazan kisi ben olacak
tutar içeri atarlar yusufun özel korumaları linç eder biziPanaFilm'in önünde eyleme gidelim hem bir iş yaramış olur yaralı parmağa işeriz
Evet mattan full çekiyor ama en kolay derslerden biri Türkçede 10 yanlışı varöyle deme adam doğuştan süper zeka olarak dünyaya gelmiş
Donemin basinda daha calismadan 250 puan yapmistim sonra Turkceyi bitirince citayi 280lere kadar cikarttim. Bu ayin sonunda tarih ile cografyayi da bitiriyorum 1-2 denemede sinava son 2 hafta kala yapacam hayirlisi İnşallah. 320 puan yetiyor bana.denemelerde kaç puan yapıyorsun
İstersen edho setini de basarız ama siz Raciye irrite oluyosunuzsende büyük bir çöküş var normalde yanına bile yaklaşamamamız lazım
tutar içeri atarlar yusufun özel korumaları linç eder bizi