23 Aralık 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Mehmed'in dün yeni bölümü yokmuş hiçbirimiz farkında olmamışız. :A

Rüya Gibi bu hafta yine maçla çakışınca düşmüş ama en azından ABC'de 4 bandını korumuş. Eğer yeni rakiplerden salıya gelen olmazsa geçen haftaki oranlarıyla kafası rahat şekilde devam edebilir ama Ben Leman'ın yaşadıklarını düşününce onun da başına iş gelir diye korkuyorum.ss

Kıskanmak sezon başından beri dizi açısından en boş olan haftada kemik kitlesini korumuş. Leyla/Şahane Hayatım gibi orta-iyi seviyede reytinglerle sezonu tamamlayacak gibi görünüyor. Ortaya bir pembe dizi çıkararak başarılı olacaktıysanız boş yere Nahid Sırrı Örik'in kemiklerini sızlatmasaydınız keşke.

BL'den Sakıncalı'ya gün basıp günün değiştiğini, sonrasında da nasıl final yaptıklarını gördük. :A İnci Taneleri geri döndüğünde şansı daha yüksek olan ABİ. Sevdiğim Sensin kolay kitle kazanabilecek ama kolay da kaybedecek iş gibi duruyor. :A

Tam bilmiyorum ama ZTK maçları var diye bir yorum yazılmış X'te, salı günü olursa ara vermek durumunda kalıyor sanırım ABİ. O yüzden kanal onu da göz önünde bulunduruyor olabilir.
O zaman maçlar ağırlıklı Salı günüyse Abi'nin Perşembe olma ihtimali arttı diyebiliriz.

Sevdiğim Sensin de Perşembe olursa İnci Taneleri Salı'ya gelir bence, ben olsam öyle yapardım :A

O zaman maçlar ağırlıklı Salı günüyse Abi'nin Perşembe olma ihtimali arttı diyebiliriz.

Sevdiğim Sensin de Perşembe olursa İnci Taneleri Salı'ya gelir bence, ben olsam öyle yapardım :A
Bence de İnci Taneleri yeni sezona başka günde başlarsa şaşırmam.

• Beğendim
Reactions: Bully

İ.T. neden gün değiştirsin perşembe olmasın diyorsunuz anlamadım,
perşembe maçlar olacak diye mi?
Sevdiğim Sensin ya da ABİ veya ikisi de perşembe olup ikisi de tutacaklar diye mi?

Öğrenmek için soruyorum sorgulamak için değil 🙏🏻

• Beğendim
Reactions: Bully
İ.T. neden gün değiştirsin perşembe olmasın diyorsunuz anlamadım,
perşembe maçlar olacak diye mi?
Sevdiğim Sensin ya da ABİ veya ikisi de perşembe olup ikisi de tutacaklar diye mi?

Öğrenmek için soruyorum sorgulamak için değil 🙏🏻
Sevdiğim Sensin ve Abi Perşembe olursa İnci Taneleri boş kalan Salı gününde daha rahat eder diye düşündüm :D

• Beğendim
Reactions: offensive
ABC
27. NURSEL ILE MUTFAK BAHANE 1,27 10,00
29. GELIN EVI 1,18 9,07
32. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 1,12 8,68
34. GELINIM MUTFAKTA 0,97 7,40
38. ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT 0,84 10,95
41. SONGUL VE UGUR ILE SANA DEGER 0,80 5,65
46. NUR VIRAL ILE SEN ISTERSEN 0,74 5,78
56. ESRA EZMECI ILE YENI BASTAN 0,58 4,51
71. KAHVALTI HABERLERI 0,42 6,99