- Reaksiyon puanı
- 50,346
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ne kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday. Bir de bunlar İngilizlerin ödülleri ondan öyle.the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi
en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın
ama bu teknik kategori bu kategoriye belki özellikle sıkıcı olanları koydularNe kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday. Bir de bunlar İngilizlerin ödülleri ondan öyle.
the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi
en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın
glee kadar kafana taş düşsün .ssEce Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar? )
Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde.
glu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorum ama eye candy peaky blendars dan daha güzel daha zevkle izlenen bir dizi piki nin başoğlanı diziyi terketmeden o diziye dönüş yapmamEce Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar? )
Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde.
sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırımglee kadar kafana taş düşsün .ss
glee ile eye canduy cw değil ki totoş )) bir reign le the 100 var)glu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorum ama eye candy peaky blendars dan daha güzel daha zevkle izlenen bir dizi piki nin başoğlanı diziyi terketmeden o diziye dönüş yapmam
bu arada
Bryan Fuller demişki: HANNIBAL’ın 3. sezonu dört farklı zaman diliminde geçecek.
sanırım dizide geçmişe dönüş sahneleri olacak yine sıkıcı bölümler bizi bekliyor demektir
sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırım
işte ordan batırıyorsun yoksa glu glu yine yüzde sekseni şarkı olsada cw dizilerinden daha kaliteliglee ile eye canduy cw değil ki totoş )) bir reign le the 100 var)
glu glu senin dizilerden de kaliteli ))işte ordan batırıyorsun yoksa glu glu yine yüzde sekseni şarkı olsada cw dizilerinden daha kaliteli
@xemrexxx adamda iş var diyor? ben bilmem ayrıntıyı ama bizim bamyagül beğendi oğlanı )hhahah adamda iş yok gibi görünüyor ama gözleri çok hoşş
onu izliyormuydum ben ? harbiden bir ilk bölümüne bakmıştım sanırım sonrasından haberim yok gibi@destere Gözün aydın. Fortitude 2. sezon onayı almış.
Sen önermiştin ya.onu izliyormuydum ben ? harbiden bir ilk bölümüne bakmıştım sanırım sonrasından haberim yok gibi
benim öyle öneripte uğramadığım çok dizi var önermemin sebebi yani ben sevmedim belki seveni çıkar diyedirSen önermiştin ya.
konusu ne bunun pekiAriana Godoy isimli bir kızın wattpadde bundan yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı "MY WATTPAD LOVE " adlı kitabı kısa süre içinde milyonlara ulaşmıştı ve kitap olarak basılmıştı ayrıca Wattpadde 10 dan fazla dilr çevrilen kitabı Turkiyede 3 Milyonu geçik kişi okumuştur.
İşte bu kitap dizi veya film olabilir yazar görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi ayrıca Yazar bu kitabın ikincisi olan "GROWİNG UP " adlı kitabı Wattpadde yayinlamaktadir ve Türkçeye çevrilmeye devam edilmektedir ....
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @vadikızı ve diger yabanci dizi izlerlerin haberleri olsun belki görüşmeler olumlu sonuclanir ve dizi olarak izleriz