Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@OzaN bafta ödüllerinin şeysi belli olmuş :)
2015 BAFTA Ödüllerinin Teknik Kategorilerinde Adaylar Belli Oldu

alıntı yapıp açmak istemedim :))
Ben adayları hiç beğenmediğimden açma gereği duymadım. @sürgünüm veya @aserat54 açmak isterler belki. :):)

the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi :)

en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın :)
Ne kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday. :):) Bir de bunlar İngilizlerin ödülleri ondan öyle. :)

Ne kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday. :):) Bir de bunlar İngilizlerin ödülleri ondan öyle. :)
ama bu teknik kategori bu kategoriye belki özellikle sıkıcı olanları koydular :)
asıl merak ettiklerim en iyi erkek oyuncu en iyi kadın oyuncu en iyi dizi, onlar ne zaman açıklanıyor ? :)

the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi :)

en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın :)

Ece Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar? :))

Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde. :)

Ece Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar? :))

Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde. :)
glu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorum :) ama eye candy peaky blendars dan daha güzel daha zevkle izlenen bir dizi piki nin başoğlanı diziyi terketmeden o diziye dönüş yapmam :)

bu arada
Bryan Fuller demişki: HANNIBAL’ın 3. sezonu dört farklı zaman diliminde geçecek.

sanırım dizide geçmişe dönüş sahneleri olacak yine sıkıcı bölümler bizi bekliyor demektir :)

glee kadar kafana taş düşsün .ss
sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırım :)

glu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorum :) ama eye candy peaky blendars dan daha güzel daha zevkle izlenen bir dizi piki nin başoğlanı diziyi terketmeden o diziye dönüş yapmam :)

bu arada
Bryan Fuller demişki: HANNIBAL’ın 3. sezonu dört farklı zaman diliminde geçecek.

sanırım dizide geçmişe dönüş sahneleri olacak yine sıkıcı bölümler bizi bekliyor demektir :)

sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırım :)
glee ile eye canduy cw değil ki totoş :))) bir reign le the 100 var:))

Mad Men’in Ken Cosgrove’u Aaron Staton, tekrar eden bir rolle Ray Donovan’ın 3. sezonunda.

CBCLPlUVIAEMBa_.jpg

bu parlağı görünce @xemrexxx ile @Çiğdem- ray donovan dizisine başlar artık :)

Zachary Levi, Hulu'nun komedi dizisi Deadbeat'in ikinci sezon dokuzuncu bölümünde Abraham Lincoln'ü canlandıracak. İkinci sezon 20 Nisan'da başlıyor.
0ydi8zo-95iqgykpy1zjeqbwfiivn2g9npeaiypk-yhgrhzqmfqoeg6zkt3__mfknk9ur6ow9dfj8n_h-6jsq2nixgl11t0apqwccn9imjtdigxjvzrl25ellpdeehv3eydqh_vib9u4xprljnijoyrjrycwlbntpqbkonwtxafo1kztozdnxc6cbf.jpg

Ariana Godoy isimli bir kızın wattpadde bundan yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı "MY WATTPAD LOVE " adlı kitabı kısa süre içinde milyonlara ulaşmıştı ve kitap olarak basılmıştı ayrıca Wattpadde 10 dan fazla dilr çevrilen kitabı Turkiyede 3 Milyonu geçik kişi okumuştur.
İşte bu kitap dizi veya film olabilir yazar görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi ayrıca Yazar bu kitabın ikincisi olan "GROWİNG UP " adlı kitabı Wattpadde yayinlamaktadir ve Türkçeye çevrilmeye devam edilmektedir ....
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @vadikızı ve diger yabanci dizi izlerlerin haberleri olsun belki görüşmeler olumlu sonuclanir ve dizi olarak izleriz :love1:
10fa96082992ca206e29e5fe465df054.jpg
09b1ac9ec3e7fc68cc63331e00d800af.jpg

Ariana Godoy isimli bir kızın wattpadde bundan yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı "MY WATTPAD LOVE " adlı kitabı kısa süre içinde milyonlara ulaşmıştı ve kitap olarak basılmıştı ayrıca Wattpadde 10 dan fazla dilr çevrilen kitabı Turkiyede 3 Milyonu geçik kişi okumuştur.
İşte bu kitap dizi veya film olabilir yazar görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi ayrıca Yazar bu kitabın ikincisi olan "GROWİNG UP " adlı kitabı Wattpadde yayinlamaktadir ve Türkçeye çevrilmeye devam edilmektedir ....
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @vadikızı ve diger yabanci dizi izlerlerin haberleri olsun belki görüşmeler olumlu sonuclanir ve dizi olarak izleriz :love1:
10fa96082992ca206e29e5fe465df054.jpg
09b1ac9ec3e7fc68cc63331e00d800af.jpg
konusu ne bunun peki