Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konusu ne bunun peki
Basroldeki kız wattpadde bi kitap yazmaya başlıyor ve kitabı okuyan herkes tarafindan seviliyor bir tek kişi dışında o kişi çok klişe yaziyorsun aşk böceği tarzi yazıyorsun gibi şeyler söylüyor ve konu gelişiyor ayrica bu kişide şiir yazıyor ve kendinden karanlik yazar olarak bahsediyor ve ayrıca profil fotosu simsiyah :)
Konusu super lo eğer istersen my wattpad love wattpad yazıp googleye okuyabilirsin :love1:

Basroldeki kız wattpadde bi kitap yazmaya başlıyor ve kitabı okuyan herkes tarafindan seviliyor bir tek kişi dışında o kişi çok klişe yaziyorsun aşk böceği tarzi yazıyorsun gibi şeyler söylüyor ve konu gelişiyor ayrica bu kişide şiir yazıyor ve kendinden karanlik yazar olarak bahsediyor ve ayrıca profil fotosu simsiyah :)
Konusu super lo eğer istersen my wattpad love wattpad yazıp googleye okuyabilirsin :love1:
hımm ilgi çekici dizisi olursa izlerim ilgimi çekti konusu😉

Ariana Godoy isimli bir kızın wattpadde bundan yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı "MY WATTPAD LOVE " adlı kitabı kısa süre içinde milyonlara ulaşmıştı ve kitap olarak basılmıştı ayrıca Wattpadde 10 dan fazla dilr çevrilen kitabı Turkiyede 3 Milyonu geçik kişi okumuştur.
İşte bu kitap dizi veya film olabilir yazar görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi ayrıca Yazar bu kitabın ikincisi olan "GROWİNG UP " adlı kitabı Wattpadde yayinlamaktadir ve Türkçeye çevrilmeye devam edilmektedir ....
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @vadikızı ve diger yabanci dizi izlerlerin haberleri olsun belki görüşmeler olumlu sonuclanir ve dizi olarak izleriz :love1:
10fa96082992ca206e29e5fe465df054.jpg
09b1ac9ec3e7fc68cc63331e00d800af.jpg
konusu ne bunun peki
kitabı yazan kız büyük ihtimalle ilk aşklarını ilk gönül ilişkilerini kaçamaklarını falan filan yazmıştır roman olarak melissa p . gibi :))

12 Haziran da başlayacağını bende gördüm bir kaç yerde ama resmi açıklama gelmedi. :X

@OzaN'a soralım? :X
Habere rastlamadım onunla ilgili. Şimdi arattım da resmi bir kaynak bulamadım ama imdb'de yazıyorsa yanlış olma olasılığı az. Zaten benim tahminim de o araydı. En fazla 1-2 hafta oynar herhalde. :)

Habere rastlamadım onunla ilgili. Şimdi arattım da resmi bir kaynak bulamadım ama imdb'de yazıyorsa yanlış olma olasılığı az. Zaten benim tahminim de o araydı. En fazla 1-2 hafta oynar herhalde. :)
İMDb'ye güvenmek lazım. Açayım o zaman konusunu. :)