Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben konuyu okumamıştım, meğerse heisenberg ölmemiş. :D Bazı sitelerde yayınlanınca okumuş bulundumda. :D
Evet röportaj vermiş.Ama böyle bir durum olsa AMC açıklama yapardı mesela Prison Break'ta FOX açıklama yaptı bunda öyle bir şeyde yok. :D
Valla aslında haberler gerçekçiydi. ya birisi trollüyor BB hayranlarını yada gerçekten kafalarında tekrar BB'yi döndürme planları var.:Z

Evet röportaj vermiş.Ama böyle bir durum olsa AMC açıklama yapardı mesela Prison Break'ta FOX açıklama yaptı bunda öyle bir şeyde yok. :D
Valla aslında haberler gerçekçiydi. ya birisi trollüyor BB hayranlarını yada gerçekten kafalarında tekrar BB'yi döndürme planları var.:Z

Yaşarsa eğlenceli olabilir ya, olaylar olaylar. Yorumların biri trollerken, biri geçekci, biri yalanlar nitelikle. Kimin eli kimin cebinde belli değil, bakalım biraz zaman geçsinde.

Yaşarsa eğlenceli olabilir ya, olaylar olaylar. Yorumların biri trollerken, biri geçekci, biri yalanlar nitelikle. Kimin eli kimin cebinde belli değil, bakalım biraz zaman geçsinde.
Bu Yıl Heroes, The X-Files ve Prison Break geri dönecekler. Haliyle diğer biten diziler içinde bir baskı oluştu geri döndürün diye neyse bekleyelim görelim bakalım. :D

Diziyi izleyenler öyle bir övüyorlar ki yıllar önce bırakmama rağmen acaba dönsem mi diye anlık şüpheye düşmemi sağlıyorlar. Fakat tabii sonra onlarca bölüm olduğu gerçeğini hatırlıyorum. :):)

Evet filler bölümler fazla ama ana konusu süper. Orphan Black'ten falan net olarak üstün.

FB_IMG_1455259964910.jpg
FB_IMG_1455259955852.jpg
FB_IMG_1455259912730.jpg
FB_IMG_1455259920737.jpg

Şöyle fotolar yayınlanmış. Haberi açıldı mi emin olamadım.:) @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @destere

Khalisee'ye bakıyor yeni ekibi pis pis.:A

onca sap yanyana gelmişki kızın hem şansı hem şansızlığı bu durum :) ilgi ve alakaya doyacaktır :) ama fazla bunaltacaklardır kızcağızı :) başka bakılacak bişey yok baksana resme? tek bakılacak şey khaleesi onlarda haliyle ona dikiz yapmış :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo