Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben AHS'de oynar diye hatırlıyorum. @Harunnn60 öyle bir konu açmıştı yanılıyorum o zaman:(

Dizinin yeni sezon konusu farklı mı oluyor nasıl bir dizi bu. Ana oğul her sezin farklı olaylar işliyorlardır umarım.:(

Yok aynı olaylar, 4 sezon izlemen lazım yani, kolay gelsin. :A

Haber mi yoksa yorum konusunu mu diyorsun(b)
her ikiside olabilir ben daha çok yorum konusunu sormuştum mesela yayınlanacak dizinin konusunu nedense anlatmıyorsunuz sadece dizi ismi ve oyuncularla aydınlanamıyorum :)
mesela AMC nin son lı olan dizisi westernmiş :)

her ikiside olabilir ben daha çok yorum konusunu sormuştum mesela yayınlanacak dizinin konusunu nedense anlatmıyorsunuz sadece dizi ismi ve oyuncularla aydınlanamıyorum :)
Günü gelince açılıyor kural öyle. :X
Tamam sen istediklerini söyle ben senin için ayrıntılı konu açarım.

Günü gelince açılıyor kural öyle. :X
Tamam sen istediklerini söyle ben senin için ayrıntılı konu açarım.
the son - western kaçmaz
guerilla - idris elba var
girlboss- direk başroldeki kıza aşık oldum :)
american boss - Ian McShane varsa güzeldir

Valla hiç izleyesim yok, izleyenlerine iyi seyirler. :):)

http://www.medyaradar.com/efsane-dizinin-kadrosu-yeniden-toplaniyor-haberi-188061

Müjde. :Z Dizinin oyuncuları bir skeç programı için yeniden biraraya gelecekmiş, 2 saatlik özel bir program olacakmış. Umarım biz de izleyebiliriz. :)

@sokak sanati @berkann @cevaa @OzaN @sürgünüm

Haber mi yoksa yorum konusunu mu diyorsun(b)

sultanım ödül törenine gitmiş :X bu sene konusu açıldı mı :F

şimdi safoz @Çiğdem- adamı tanıyamaz şuraya filminden bir kare koyayım :A @serhatt @kerem @Forumdash @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @Dosi @ozmoturk @vadikızı @Maskeli Fedai @MasacRE- @Sherlock @MEnes @DarkLegenD @batuhankaralar @ozgur2113
v1.bjsxNTEzOTY7ajsxNzkxMTsxMjAwOzYyNTs3MjA

O görev sende değilmiydi :A
Yaşlandık artık uyumak daha cazip geliyor ama sabah işe gitmeden / giderken izlerim bir kısmını. :D
Showtime'da mı yayınlanıyor(b) Gece ben bakayım biraz, sabah kaçta kalkıcaksın :A