Sen öyle san, Punisher'in intikam alacağı adamlar bitmezKonusu Daredevilda işlenmişti. Pek hikayesi yoktu
Sen öyle san, Punisher'in intikam alacağı adamlar bitmezKonusu Daredevilda işlenmişti. Pek hikayesi yoktu
Sonucta ana hikayesi bir askerin neden bu hallere döndüğü, bu adamın neden böyle olduguydu Çok güzel işlediler daredevil Kötü adamların peşine düşen dizi izlemek istiyorsan git 7 sezonluk Arrow izle Her sene bi düşman pırtlıyor @Çiğdem ablanla son bölüme yetişirsinSen öyle san, Punisher'in intikam alacağı adamlar bitmez
Daredevil'i bitmiş olsa da izle diyordunuz, Punisher'i de izleyeceğiz kaçmak yok
Sen öyle san, Punisher'in intikam alacağı adamlar bitmez
Sen Deredevili izle öncede sonra biz @Harunnn60Sonucta ana hikayesi bir askerin neden bu hallere döndüğü, bu adamın neden böyle olduguydu Çok güzel işlediler daredevil Kötü adamların peşine düşen dizi izlemek istiyorsan git 7 sezonluk Arrow izle Her sene bi düşman pırtlıyor @Çiğdem ablanla son bölüme yetişirsin
Daredevil çok var, Punisher 1 sezoncukSen Deredevili izle öncede sonra biz ?A @Harunnn60
Neden böyle olduğu girişi olabilir ancak, asıl önemli kısmı karısını kızını öldürenlerden intikam almakSonucta ana hikayesi bir askerin neden bu hallere döndüğü, bu adamın neden böyle olduguydu Çok güzel işlediler daredevil Kötü adamların peşine düşen dizi izlemek istiyorsan git 7 sezonluk Arrow izle Her sene bi düşman pırtlıyor @Çiğdem ablanla son bölüme yetişirsin
O adamları merak etmediğim için gerek görmuyorumNeden böyle olduğu girişi olabilir ancak, asıl önemli kısmı karısını kızını öldürenlerden intikam almak
Zaten hep biz ayoll sen yok Korkuyu izledim senin için sen eliteye bakmadınDaredevil çok var, Punisher 1 sezoncuk
Korkuyu kimin için izlediğini söylettirme bana yineZaten hep biz ayoll sen yok Korkuyu izledim senin için sen eliteye bakmadın ?A
Sen anca @Harunnn60 ı kandırırsın oda kandığı için değilya işine geldinden @ForumdashKorkuyu kimin için izlediğini söylettirme bana yine
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurması Neyin umudu buuu VraiggggNetflix'in İptal Edilen Dizileri Hulu'da Hayat Bulabilir
Hulu’nun özgün içeriklerinden sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Erwich, Netflix serilerini diriltme ihtimalleri ile ilgili bir soruya verdiği cevapta, dizilerin tamamen rafa kalkmamış olabileceğini gösterdi. Erwich, firmasının Marvel ile olan işbirliğine, mümkün olan her şekilde devam etmeye istekli olduğunu belirtti. Teorik olarak, iptal edilen Marvel dizilerini devam ettirmek de bu fikre dahil.
Erwich, “Marvel, ilgilendiğimiz bir sürü seriye sahip. Tek gereken buna hazır olmaları, bu işlerin arkasında kimin olacağı önemli.” Bu oldukça mantıklı bir açıklama. Netflix’in iptal edilen dizileri, en az 2 yıl boyunca başka bir mecrada yer alamayacak. Yine de seriler daha sonra hayata döndürülebilir. Hazır olmak derken Erwich de bu süreci kastediyor olabilir.
@Çiğdem @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Forumdash @destere
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.Netflix'in İptal Edilen Dizileri Hulu'da Hayat Bulabilir
Hulu’nun özgün içeriklerinden sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Erwich, Netflix serilerini diriltme ihtimalleri ile ilgili bir soruya verdiği cevapta, dizilerin tamamen rafa kalkmamış olabileceğini gösterdi. Erwich, firmasının Marvel ile olan işbirliğine, mümkün olan her şekilde devam etmeye istekli olduğunu belirtti. Teorik olarak, iptal edilen Marvel dizilerini devam ettirmek de bu fikre dahil.
Erwich, “Marvel, ilgilendiğimiz bir sürü seriye sahip. Tek gereken buna hazır olmaları, bu işlerin arkasında kimin olacağı önemli.” Bu oldukça mantıklı bir açıklama. Netflix’in iptal edilen dizileri, en az 2 yıl boyunca başka bir mecrada yer alamayacak. Yine de seriler daha sonra hayata döndürülebilir. Hazır olmak derken Erwich de bu süreci kastediyor olabilir.
Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurması Neyin umudu buuu Vraigggg
2 yıl sonra hayatta olucakmıyız bakalım Sadece büyücü @xemrexxx garanti okadarNetflix'in İptal Edilen Dizileri Hulu'da Hayat Bulabilir
Hulu'nu yüzde 30'u disneye ait belki bakarsın olur.Bu tür açıklamalara sevinmiyorum. Resmen seyirciyi canlı tutup oyalama tekniği. 2 yıl yayınlanmayacak diyip 2 yıla marvel'ın kendi platformunu kurması Neyin umudu buuu Vraigggg
Niye emre.
Kendi dizilerini yapacak almaz bence iptal edilenleri.Disney+ konuşulmuyor muydu bunun için.
Fotodakı halini görmüyormusun kaç bin yıldır yaşıyor kim bilirNiye emre.
Torpil geçtin sanki ona bilemedimFotodakı halini görmüyormusun kaç bin yıldır yaşıyor kim bilir
@xemrexxx i bile kıskanıyorsun tövbe tövbe sen hortlak foka yoğunlaşsana cnm @Forumdash @SherlockTorpil geçtin sanki ona bilemedim