Gariban mi 😱
Gariban mi 😱
Hhaha kimseye bir zararı yok bazen mahsene tıkıyor ama hobi naparsın @Harunnn60Gariban mi 😱
Hhaha kimseye bir zararı yok bazen mahsene tıkıyor ama hobi naparsın @Harunnn60
Destereye benziyor diye üzüldün galiba @Harunnn60Ölmez inş
Bunu izledim Vartoluya falanda teklif gitmiş çukur oyuncuları geliyor @MEnes @MasacRE @Sherlock @serhattDestereye benziyor diye üzüldün galiba @Harunnn60
Güzel lahmacun yapıyor adam bayılırım @xemrexxxBunların yaptığı yemeği ağzıma sürmem
Zehir zıkkım yeGüzel lahmacun yapıyor adam bayılırım ?A @xemrexxx
Siz ne işe yarıyorsunz @xemrexxxZehir zıkkım ye
Bunların yaptığı yemekten daha lezzetlidir Denizimin saçlarıAğzına @denizz19 un marul saçlarını sürer bu
ben moruklardan alıp parlaklarla günümü gün ediyorumSiz ne işe yarıyorsunz @xemrexxx ?A
Niye bu kadar yukseldin ki Sonucta bu adam oynamaz Bu karakterin bu kadar yukselme sebebi oyuncunun rolünü kaldirmasi Herkes dizideki bunla kıyaslıcakO diziler devam edecekse Disney+'da devam eder, başka yerde olacağını sanmıyorum Onlar da devam ettirmezse ettirmesin çok da umurumdaydı, adamlar Loki'nin dizisini yapıyor şu anda
Aaa bu oynamıcakmı bende sevinmiştim @MasacRE @Harunnn60Niye bu kadar yukseldin ki Sonucta bu adam oynamaz Bu karakterin bu kadar yukselme sebebi oyuncunun rolünü kaldirmasi Herkes dizideki bunla kıyaslıcak
Flashı Flashtaki mi oynadı filmdeAaa bu oynamıcakmı bende sevinmiştim @MasacRE @Harunnn60
Kütük bu oynayacak gibi paylaşmış @MasacREFlashı Flashtaki mi oynadı filmde
Benim hayatım bu anam
Yok Flashı filmi thoru filan hep yaza bıraktım İzleyecek bişeyler yok