Gördünde daha niye paylaştın?Yok gördüm o konuyu
Çekimlere başlandığı yazıyordu paylaşımda. [emoji19]Gördünde daha niye paylaştın?
Çıksın da bir göz atarız.HBO'da yeni bir komedi dizisi başlayacak. 2012’den bu yana Vimeo.com’da 19 bölüm yayınlanmış ve ayrıca 6 bölüm daha siparişi verilmiş.
High Maintenance, önümüzdeki aylarda ekrana gelecek. @OzaN @destere @Forumdash @Harunnn60
https://vimeo.com/ondemand/highmaintenance/110602645
yatutarsa bunu beğendiKesinlikle izleyeceğimz, reyiz var izlenmez mi.
Seri cinayetlerin işlendiği bir okulu mesken tutan Scream Queens, bu sonbaharda Fox ekranlarında yayınlanacak.
Sadece izleyen arkadaşlarından kalan ipucları ile.İzlemiş miydin sen Dexter'ı
Üçüncü sezonun final bölümünden sonra yayınlandı. Sonuna kadar izlememişsin demek ki.Vikings'in 4. sezon fragmanı mı çıkmıi @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @destere
Aslında bir şey yok. Sadece Bjon ile Ayı kavga ediyor oda sayılmaz zaten.
Bölümün sonunda görmüştük onu ya, çok saçma bir şeydi.Vikings'in 4. sezon fragmanı mı çıkmıi @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @destere
ayıyı destekliyorum umarım kutup ayısı tenhada yakaladığı bjorn a şanssız bedevi tarifesi uygularVikings'in 4. sezon fragmanı mı çıkmıi @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @destere
Diziyi izleyenler öyle bir övüyorlar ki yıllar önce bırakmama rağmen acaba dönsem mi diye anlık şüpheye düşmemi sağlıyorlar. Fakat tabii sonra onlarca bölüm olduğu gerçeğini hatırlıyorum.Person of Interest 4. Sezon Finali Imdb'de 9.9 puan.
Ya açmıştım hatta NTV , Hürriyet bile haberini yapmış. Ama ne kanaldan açıklama yok nede Breaking Bad yapımcısından açıklama yok. Bende şüpheye düştüm konumu sildim.
Ya açmıştım hatta NTV , Hürriyet bile haberini yapmış. Ama ne kanaldan açıklama yok nede Breaking Bad yapımcısından açıklama yok. Bende şüpheye düştüm konumu sildim.