- Reaksiyon puanı
- 51,762
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ne kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday.the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi
en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın![]()
ama bu teknik kategori bu kategoriye belki özellikle sıkıcı olanları koydularNe kadar izlemediğim sevmediğim dizi varsa hepsi aday.Bir de bunlar İngilizlerin ödülleri ondan öyle.
![]()
the missing , penny dredful ve peaky blinders gibi sıkıcı diziler ödüllerde ön sıraları kapmış gibi
en iyi özgün müzikte downtn abbey
en iyi kurguda the fall kazansın![]()
glee kadar kafana taş düşsün .ssEce Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar?)
Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde.![]()
glu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorumEce Candy ve Glee izleyen adam kaliteden ne anlar?)
Peaky Blinders güzel ve kaliteli bir dizi, Charlie Chaplin bile vardı son bölümde.![]()
sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırımglee kadar kafana taş düşsün .ss
glee ile eye canduy cw değil ki totoşglu glu yu @xemrexxx izliyor ben izlemiyorumama eye candy peaky blendars dan daha güzel daha zevkle izlenen bir dizi piki nin başoğlanı diziyi terketmeden o diziye dönüş yapmam
bu arada
Bryan Fuller demişki: HANNIBAL’ın 3. sezonu dört farklı zaman diliminde geçecek.
sanırım dizide geçmişe dönüş sahneleri olacak yine sıkıcı bölümler bizi bekliyor demektir
sen regl ıda izliyordun değilmi o da CW nin fabrikasından pırtlamış sanırım![]()
işte ordan batırıyorsun yoksa glu glu yine yüzde sekseni şarkı olsada cw dizilerinden daha kaliteliglee ile eye canduy cw değil ki totoş)) bir reign le the 100 var
)
glu glu senin dizilerden de kaliteliişte ordan batırıyorsun yoksa glu glu yine yüzde sekseni şarkı olsada cw dizilerinden daha kaliteli
@xemrexxx adamda iş var diyor? ben bilmem ayrıntıyı ama bizim bamyagül beğendi oğlanıhhahah adamda iş yok gibi görünüyor ama gözleri çok hoşş![]()
onu izliyormuydum ben ?@destere Gözün aydın. Fortitude 2. sezon onayı almış.![]()
Sen önermiştin ya.onu izliyormuydum ben ?harbiden bir ilk bölümüne bakmıştım sanırım sonrasından haberim yok gibi
![]()
benim öyle öneripte uğramadığım çok dizi varSen önermiştin ya.![]()
konusu ne bunun pekiAriana Godoy isimli bir kızın wattpadde bundan yaklaşık 2 yıl önce yazmaya başladığı "MY WATTPAD LOVE " adlı kitabı kısa süre içinde milyonlara ulaşmıştı ve kitap olarak basılmıştı ayrıca Wattpadde 10 dan fazla dilr çevrilen kitabı Turkiyede 3 Milyonu geçik kişi okumuştur.
İşte bu kitap dizi veya film olabilir yazar görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi ayrıca Yazar bu kitabın ikincisi olan "GROWİNG UP " adlı kitabı Wattpadde yayinlamaktadir ve Türkçeye çevrilmeye devam edilmektedir ....
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @vadikızı ve diger yabanci dizi izlerlerin haberleri olsun belki görüşmeler olumlu sonuclanir ve dizi olarak izleriz
![]()
![]()