z. nation dizisine ne brad pit gelir nede linden gelirO sahneyi bir daha izleyeceğim
Brad Pitt ile Z nation filminde başrolü paylaştı ( 2012)
z. nation dizisine ne brad pit gelir nede linden gelirO sahneyi bir daha izleyeceğim
Brad Pitt ile Z nation filminde başrolü paylaştı ( 2012)
O diziyi kastetmedim Brad Pitt bir zombili filmde oynamış Linden ile 2012 yılında Z ile başlıyor filmin adiz. nation dizisine ne brad pit gelir nede linden gelir
filmin ismi ney ? zamanda yolculuk falanmı ?O diziyi kastetmedim Brad Pitt bir zombili filmde oynamış Linden ile 2012 yılında Z ile başlıyor filmin adi
şu anda kaçıncı bölümdesin ? hanı arabada izleyecektinBenim henüz bitmedi bugün 2 buçuk saat sınav sürdü yaırn tekrardan başıyacam ve bu hafta 2-3 güne bitiricem 4.sezonu
Şuanda aynı yerimde sekiyorum Bugün izleyecektim 5.katta olmama rağmen evimi su basstı şaka gibi...şu anda kaçıncı bölümdesin ? hanı arabada izleyecektin
ilginçmiş 5 . katta su bastığına göre sizin giriş katı 6 . kat hizasında demektirŞuanda aynı yerimde sekiyorum Bugün izleyecektim 5.katta olmama rağmen evimi su basstı şaka gibi...
yok işin ilgincide o zaten tıkanan su sayede bizi buldu diğer katlar zararsız ziyansız atlattılar tesisatın tıkanması bizim kata yaramadı tek.. .ilginçmiş 5 . katta su bastığına göre sizin giriş katı 6 . kat hizasında demektir
berbat bişeydir vallahi kolay gelsin diyelim bu karda kışta birde evin içindeki suyla uğraş çile resmen ?yok işin ilgincide o zaten tıkanan su sayede bizi buldu diğer katlar zararsız ziyansız atlattılar tesisatın tıkanması bizim kata yaramadı tek.. .
Çileki hemde ne çile saat 11 den beri uğraşıyorum yoruldum az pc başına geçeyim dedim yoksa heryer batık durumda ve gelen pis tessiat suyu mutfaktaki tüm çekmecelere dolaplara vs girdi herşey yeniden yıkanıyor off ne dert ne dertt anlatamam..berbat bişeydir vallahi kolay gelsin diyelim bu karda kışta birde evin içindeki suyla uğraş çile resmen ?
ben bir ara vazgeçtin sandım zaten heyecanlı bölümler bundan sonra başlıyor artık işin kolay3x7
Çok aşırı özlemişim ya valla süperdi yine harikaydı Puanım 8.90/10 Dönüşüm muhteşem oldu ,devamı sonra...
alıntı yapmamışsın etiketlemede yok o yüzden mesajını göremedim sanırımben bir ara vazgeçtin sandım zaten heyecanlı bölümler bundan sonra başlıyor artık işin kolay
Yok yok her gün 1 sınav ve 1 bölüm the killing )))
Yok yok cuma bitiricem gibi cuma sınavım yok cumartesi-pazarda aöf var onları boşver gitsin cuma bitiricemalıntı yapmamışsın etiketlemede yok o yüzden mesajını göremedim sanırım
her gün bir bölüm izlesen zaten bir haftaya the killing in tüm kalan bölümleri biter
cuma zor biter, daha bir 4. sezon var 6 bölümlükYok yok cuma bitiricem gibi cuma sınavım yok cumartesi-pazarda aöf var onları boşver gitsin cuma bitiricem
Cuma sabahı otururum akşama kalkarım biter )))cuma zor biter, daha bir 4. sezon var 6 bölümlük
aynı şeyi ben the americans ta yaptım o tarz ilerlemek için bölümlerin çok akıcı olması şartCuma sabahı otururum akşama kalkarım biter )))
Sıkıcı olsada bitiricem artık ama bırakıp izledim ya süperdi nasıl özlemişim anlatamam.aynı şeyi ben the americans ta yaptım o tarz ilerlemek için bölümlerin çok akıcı olması şart
the americansta bir günde 6 bölüm bitirmişim