Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Benim henüz bitmedi bugün 2 buçuk saat sınav sürdü :X yaırn tekrardan başıyacam ve bu hafta 2-3 güne bitiricem 4.sezonu

yok işin ilgincide o zaten tıkanan su sayede bizi buldu :) diğer katlar zararsız ziyansız atlattılar tesisatın tıkanması bizim kata yaramadı tek.. .
berbat bişeydir vallahi kolay gelsin diyelim bu karda kışta birde evin içindeki suyla uğraş çile resmen ?

berbat bişeydir vallahi kolay gelsin diyelim bu karda kışta birde evin içindeki suyla uğraş çile resmen ?
Çileki hemde ne çile saat 11 den beri uğraşıyorum yoruldum az pc başına geçeyim dedim yoksa heryer batık durumda ve gelen pis tessiat suyu mutfaktaki tüm çekmecelere dolaplara vs girdi herşey yeniden yıkanıyor off ne dert ne dertt anlatamam..

diziye bu şekide veda etmek daha uygun olur sanırım hem 4 sezon boyunca anılarımız bir film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçer :T
@sürgünüm @destere :bhr:

buda Linden oynadığı film : dünya savaşı Z , ( 2012 )
world_war_z-wide.jpg

3x7
Çok aşırı özlemişim ya valla süperdi yine harikaydı Puanım 8.90/10 Dönüşüm muhteşem oldu ,devamı sonra...

ben bir ara vazgeçtin sandım :) zaten heyecanlı bölümler bundan sonra başlıyor artık işin kolay :)
Yok yok her gün 1 sınav ve 1 bölüm the killing )))

ben bir ara vazgeçtin sandım :) zaten heyecanlı bölümler bundan sonra başlıyor artık işin kolay :)
Yok yok her gün 1 sınav ve 1 bölüm the killing )))
alıntı yapmamışsın etiketlemede yok o yüzden mesajını göremedim sanırım :)

her gün bir bölüm izlesen zaten bir haftaya the killing in tüm kalan bölümleri biter :)

alıntı yapmamışsın etiketlemede yok o yüzden mesajını göremedim sanırım :)

her gün bir bölüm izlesen zaten bir haftaya the killing in tüm kalan bölümleri biter :)
Yok yok cuma bitiricem gibi cuma sınavım yok cumartesi-pazarda aöf var onları boşver gitsin cuma bitiricem :)