En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)

Turtles%252520and%252520April%252520Oneil_thumb%25255B8%25255D.jpg

Bizim jenarasyonun, en bilindik, en sevindik çizgi filmiydi ninja kaplumbağalar, konsolda bile oynadığım zamanları hatırlarım. Filmde tek iyi yan Megan Fox'u görmekti sanırım, film vasatı aşamadı malesef. Ama bu değil ki izlenmemeli, boş zamanımızı değerlendirebileceğimiz bir film olmuş diyebiliriz.

Aslında güzel denemişler, fakat birşeyler eksik kalmış. Komediyi denemişler yarıda bırakmışlar, rakip zorlu değildi. Yani pek bilgi verilmedi. Megan fox üzerine gittiler çok durmadılar yani herşey güzeldi fakat net birşey üzerinde durulmadı.

Gerçek hikaye böylemiydi bilmiyorum, bazı şeyleri kaçırmışım zamanında demek ki. (b) Asansör sahnesi acayip komikti. :D Eğlendim aslında ama zirveyi göremedi bir türlü. Hikayeyi bildiğimden ikinci filmin geleceğini anlayabiliyorum. Umarım 2. film bundan çok çok iyi olur. :)

IMDb Puanı: 6.2
Sinemalar.com: 8.0

Puanı çok aşağılarda tutamayacağım, taraflı olmam doğru çocukluğumun dizisine ihanet edemem ( :D ) ve Megan'ın hatırana,

Puanım: 7.5

Filmle ilgili yorumum için tıklayın.

Geçen sene tanıtımları ve içinde geçen bir kaç cümle ile beni çekmiş bir film. Repliklerin bazıları gerçekten aklıma kazınmıştı izlemesem olmazdı.

Aslında bana hiç bir şey katacak bir film değil. Çok sıradan her anlamda bilenebilir bir film ama çekimleri senaryosu kadar sıradan değildi. Ben yönetmeni sevdim. Filmin en iyi yönü ise mesajını çok başarılı verebilmiş ve amacına ulaşabilmiş olmasıydı.

Miray Akay zaten çok sevdiğim bir yeni nesil oyuncuç Yolu açık olsun. Buradada çok başarılıydı. Necip Memili ve Burçin Terzioğlu, Tugay Mercan hepsi süperdi.

Filme bende 7.5 vermeliyim.

Geçen sene tanıtımları ve içinde geçen bir kaç cümle ile beni çekmiş bir film. Repliklerin bazıları gerçekten aklıma kazınmıştı izlemesem olmazdı.

Aslında bana hiç bir şey katacak bir film değil. Çok sıradan her anlamda bilenebilir bir film ama çekimleri senaryosu kadar sıradan değildi. Ben yönetmeni sevdim. Filmin en iyi yönü ise mesajını çok başarılı verebilmiş ve amacına ulaşabilmiş olmasıydı.

Miray Akay zaten çok sevdiğim bir yeni nesil oyuncuç Yolu açık olsun. Buradada çok başarılıydı. Necip Memili ve Burçin Terzioğlu, Tugay Mercan hepsi süperdi.

Filme bende 7.5 vermeliyim.
Ben de 2 gün önce izledim çok güzel bir film gerçekten. :)

Son filmim ise Kendime İyi Bak oldu.

Niye öyle kaptırdın filmin repliklerine sen yine.:F

Benim en sevdiklerim Halam Geldi'nin anlamı ve sınır ile ilgili kısım.:D
O replikle çok komiğime gitmişti aklımda kalmıştı. Halam Geldi ismini duyunca ilk ben farklı bir iş bekliyordum ama anlamı çok başkaymış. İşin tuhaf tarafı kızın da o gün halası geliyor ama öz halası. :A

O replikle çok komiğime gitmişti aklımda kalmıştı. Halam Geldi ismini duyunca ilk ben farklı bir iş bekliyordum ama anlamı çok başkaymış. İşin tuhaf tarafı kızın da o gün halası geliyor ama öz halası. :A

Aynen o sahneler zaten tedirginleştiriyor baya iyi kurgulanmış.:D