Bir gün kısmet olur da görüşürsek sana aşılayacağım hayvan sevgisini aklımın bir köşesine not düştüm bunu.
Bir gün kısmet olur da görüşürsek sana aşılayacağım hayvan sevgisini aklımın bir köşesine not düştüm bunu.
o sevgiyi senden ben koparmdan sen aşılırsan olabilir tabiiBir gün kısmet olur da görüşürsek sana aşılayacağım hayvan sevgisini aklımın bir köşesine not düştüm bunu.
Ben engel tanımam merak etme sen. Kimse hiçbir şekilde bu sevginin önüne geçemez. Ama şöyle bir şey var be Yakup. Ben genelde sorarım bir yavru kedi düşün o an bir arabanın çarpma üzere olduğunu düşün ve kaçamıyor onu oradan alır mıydın almaz mıydın? Bu soruyu bir yanıtla bakalım.o sevgiyi senden ben koparmdan sen aşılırsan olabilir tabii
alamazdım çünkü dokunamıyorum. bunu ölsün, oh iyi oldu zihniyle demiyorum. ciddi anlamda dokunamadığım, hiçbir şekilde haz edemediğim için diyorum.Ben engel tanımam merak etme sen. Kimse hiçbir şekilde bu sevginin önüne geçemez. Ama şöyle bir şey var be Yakup. Ben genelde sorarım bir yavru kedi düşün o an bir arabanın çarpma üzere olduğunu düşün ve kaçamıyor onu oradan alır mıydın almaz mıydın? Bu soruyu bir yanıtla bakalım.
Ama ama olmaz ki ya ne yaptın sen bari oradan geçen birine söylerdim diye bir cevap vereydin keşke. Çocukluktan gelen bir şey mi bu acaba?alamazdım çünkü dokunamıyorum. bunu ölsün, oh iyi oldu zihniyle demiyorum. ciddi anlamda dokunamadığım, hiçbir şekilde haz edemediğim için diyorum.
Evet. küçükken de hayvanların yanına gitmezmişim. bir de bi kez köpek ıssız bi yerde kıstırdı, salyaları falan ayağıma kadar geldi. o kadar yaklaşmıştı. son anda kurtuldum. o da etkili tabi..Ama ama olmaz ki ya ne yaptın sen bari oradan geçen birine söylerdim diye bir cevap vereydin keşke. Çocukluktan gelen bir şey mi bu acaba?
Hiçbir köpek sebepsiz yere bir insanı ısırmaz. Ya canı yanmıştır, ya sahibi kötü eğitmiştir ya da korkmuştur. Bu sebepler dışında hiçbir köpek insana saldırmaz o teşebbüste bulunmaz bizzat tecrübeyle sabit. Bir canlıya zarar verirsen içgüdüsel kendini korumak isteyecektir bu gayet normal bir durum yani o yüzden doğal yani. Ama sen küçük bir civcivi eline almakla alabilmeyle başla bence küçük umutlar büyük zaferlerin kapısını açacaktır.Evet. küçükken de hayvanların yanına gitmezmişim. bir de bi kez köpek ıssız bi yerde kıstırdı, salyaları falan ayağıma kadar geldi. o kadar yaklaşmıştı. son anda kurtuldum. o da etkili tabi..
köpeğin canını ben yakmadım ama kabak benim paşıma patlıyor. hayvanlar bu zihniyetteyse eğer varsın benden uzak olsunlar.Hiçbir köpek sebepsiz yere bir insanı ısırmaz. Ya canı yanmıştır, ya sahibi kötü eğitmiştir ya da korkmuştur. Bu sebepler dışında hiçbir köpek insana saldırmaz o teşebbüste bulunmaz bizzat tecrübeyle sabit. Bir canlıya zarar verirsen içgüdüsel kendini korumak isteyecektir bu gayet normal bir durum yani o yüzden doğal yani. Ama sen küçük bir civcivi eline almakla alabilmeyle başla bence küçük umutlar büyük zaferlerin kapısını açacaktır.
Önyargılarını yok et önce unut önceden olan bitenleri.köpeğin canını ben yakmadım ama kabak benim paşıma patlıyor. hayvanlar bu zihniyetteyse eğer varsın benden uzak olsunlar.
bedenim dokunamadığı için bu anıların zihnimde taze durmasını istiyor.Önyargılarını yok et önce unut önceden olan bitenleri.
Bir güzel duş al kötü anılardan arın.bedenim dokunamadığı için bu anıların zihnimde taze durmasını istiyor.
haftanın 7 günü alıyorum. ona kalsaydı eğer, hiçbir anı kalmazdı zihnimde.Bir güzel duş al kötü anılardan arın.
Haftanın başka günü vardı da ben mi hatırlamıyorum.haftanın 7 günü alıyorum. ona kalsaydı eğer, hiçbir anı kalmazdı zihnimde.
haftanın her günü gibi klişe bi cevap kullanmak istemedim kot kafa ne var yaniHaftanın başka günü vardı da ben mi hatırlamıyorum.
Hayvanları sev valla alırım ayağımın altına.haftanın her günü gibi klişe bi cevap kullanmak istemedim kot kafa ne var yani
benden uzunsan alırsın ama kısaysan birazzorHayvanları sev valla alırım ayağımın altına.
Boyun kaç hey Allah'ım sohbet nereye geldi.benden uzunsan alırsın ama kısaysan birazzor
aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberiz
Öyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi.
Ayol bn korkarim oyuncak ayidan be atarim odamdan halamlarda kaliyodum kuzenimin bebeklik bebegi masanin üstünde duruyodu uyuyamadim ve onu odadan disariya attim yani hayvan falanda tutamam benahh evet 10 yaşındayken ben almıştı babacığım 13 yıldır her gece birlikte yatıyoruz yanı o olmadayan uyuyamıyorum çocukken ayı yogi çizgi filmini çok sevdiğim için öyle koymustum ama diğer kadınlarda benim gibi düşünüyor sanırım
bu arada evet boz ayı yavrusu gibi görünüyor yüz hattı aynı vlla hahahah