Biz insanız bize bahşedilen bir beyin var ve bu sayede de bu canlıları koruyup kollamak bize düşüyor. Sadece bana değil herkese her bireye.Cikarttim iste nasil cikarttigima bakma
Haklisin sende hayvan sever olarak seni ornek almak lazim
Biz insanız bize bahşedilen bir beyin var ve bu sayede de bu canlıları koruyup kollamak bize düşüyor. Sadece bana değil herkese her bireye.Cikarttim iste nasil cikarttigima bakma
Haklisin sende hayvan sever olarak seni ornek almak lazim
Iste bu yuzden seni ornek almaya calisiyorumBiz insanız bize bahşedilen bir beyin var ve bu sayede de bu canlıları koruyup kollamak bize düşüyor. Sadece bana değil herkese her bireye.
Kendimi örnek aldırabiliyorsam ne mutlu.Iste bu yuzden seni ornek almaya calisiyorum
Evet senin yerinde olmak iyi biseydirKendimi örnek aldırabiliyorsam ne mutlu.
Çok tatlı ya. yerim onu.
aklım almıyor yani bi insan o tüy yumağını nasıl tutabilir ?
Öyle deme çocuğum ağzın eğilir o insan bensem her yol mübah.aklım almıyor yani bi insan o tüy yumağını nasıl tutabilir ?
her yol mübahsa herşey de reva o zaman sanaÖyle deme çocuğum ağzın eğilir o insan bensem her yol mübah.
Yahu Yakup sen bir insan olarak o sevimli pıtırcığı görmeyecek sevmeyecek kadar kötü olamazsın yani benim seni tanıdığım kadarıyla böyle biri olmanın mümkünatı yok.her yol mübahsa herşey de reva o zaman sana
aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberizYa köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen. Adı da yogi
Öyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi.aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberiz
bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben. bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim.Yahu Yakup sen bir insan olarak o sevimli pıtırcığı görmeyecek sevmeyecek kadar kötü olamazsın yani benim seni tanıdığım kadarıyla böyle biri olmanın mümkünatı yok.
ahh evet 10 yaşındayken ben almıştı babacığım 13 yıldır her gece birlikte yatıyoruz yanı o olmadayan uyuyamıyorum çocukken ayı yogi çizgi filmini çok sevdiğim için öyle koymustum ama diğer kadınlarda benim gibi düşünüyor sanırımÖyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi.
Ya civciv görecem ve ona dokunamayacağım üzülürüm ki ona nasıl dokunamam ben. Sen de pek olmuyor bu ekstrem durumlar herhalde.bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben. bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim.
benim için olması gereken durumlar.Ya civciv görecem ve ona dokunamayacağım üzülürüm ki ona nasıl dokunamam ben. Sen de pek olmuyor bu ekstrem durumlar herhalde.
Acaba yanında olsam alıştırabilir miydim hayvanlara seni Çünkü ben hiç sevmeyen birçok insana aşıladım hayvan sevgisini.benim için olması gereken durumlar.
alışmam bence. daha karşımda bi kedinin dolanmasına dayanamıyorum.. kampüste onlar yüzünde rıhtıma inmek istemiyordum her yerde kedi..Acaba yanında olsam alıştırabilir miydim hayvanlara seni Çünkü ben hiç sevmeyen birçok insana aşıladım hayvan sevgisini.
Bence beni göre göre alışırdın sana köpeği ağzından öptüğümü söylemiş miydim?alışmam bence. daha karşımda bi kedinin dolanmasına dayanamıyorum.. kampüste onlar yüzünde rıhtıma inemiyordum. her yerde kedi..
evetBence beni göre göre alışırdın sana köpeği ağzından öptüğümü söylemiş miydim?