Sokak Hayvanları İçin El Ele !!!

Cikarttim iste nasil cikarttigima bakma :)

Haklisin sende hayvan sever olarak seni ornek almak lazim :)
Biz insanız bize bahşedilen bir beyin var ve bu sayede de bu canlıları koruyup kollamak bize düşüyor. Sadece bana değil herkese her bireye. :)

10577174_1459775217609217_7501349877398528989_n.jpg

@Bully @mrt-06 @yakup09 @OzaN @xemrexxx @Forumdash @Yakamoz-Asi @EnveR @dizi kolik

Nasıl köpeğim. :D
Çok tatlı ya. :X yerim onu. :D

Ya köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen. :F Adı da yogi :D
aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberiz :kiki::kiki::kiki:

Yahu Yakup sen bir insan olarak o sevimli pıtırcığı görmeyecek sevmeyecek kadar kötü olamazsın yani benim seni tanıdığım kadarıyla böyle biri olmanın mümkünatı yok. :D
bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben. :d bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim. :A

Öyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi. :D
ahh evet 10 yaşındayken ben almıştı babacığım 13 yıldır her gece birlikte yatıyoruz yanı o olmadayan uyuyamıyorum çocukken ayı yogi çizgi filmini çok sevdiğim için öyle koymustum ama diğer kadınlarda benim gibi düşünüyor sanırım :kiki::kiki:

bu arada evet boz ayı yavrusu gibi görünüyor yüz hattı aynı vlla hahahah :kiki::kiki:

bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben. :D bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim. :A
Ya civciv görecem ve ona dokunamayacağım üzülürüm ki ona nasıl dokunamam ben. Sen de pek olmuyor bu ekstrem durumlar herhalde. :A