Çelme takarsam bir şeyler olabilir.ezilen bi kot kafa
aaa benim ayıcığımı çok seversin ama çok şirin kavuğu bile varAyol bn korkarim oyuncak ayidan be atarim odamdan halamlarda kaliyodum kuzenimin bebeklik bebegi masanin üstünde duruyodu uyuyamadim ve onu odadan disariya attim yani hayvan falanda tutamam ben
Ayol gozunden korkuyorum bn oyuncakların cok kotu parliyolaraaa benim ayıcığımı çok seversin ama çok şirin kavuğu bile var
hahahahah hiç gülüceğim yoktu vll zararsız bir ensne canım olmazsa gözlük tak sende gözüne oyuncağın yada gözünü bağla bezleAyol gozunden korkuyorum bn oyuncakların cok kotu parliyolar
Oyle dahada korkunc oluyorlar bi ara gunes gözlük lu ayim vardi korkunc diye gozlugunu kopartmistimhahahahah hiç gülüceğim yoktu vll zararsız bir ensne canım olmazsa gözlük tak sende gözüne oyuncağın yada gözünü bağla bezle
hahahahah çok pardon ama yanı yaş geldi gözümden vllaOyle dahada korkunc oluyorlar bi ara gunes gözlük lu ayim vardi korkunc diye gozlugunu kopartmistim
Hem ben yatakta bir seyle yatamiyorum bi ara yatmak icin sungerbob almistim ( ters cevirmistim gozleri gozukmuyodu yumusakti)sabah bide baktimki kapinin yanindahahahahah çok pardon ama yanı yaş geldi gözümden vlla
ben ayım olmadan yatamam istanbula bursaya falan gidince bile yanımda götürüyorum
Eskiden ne kadar çok kedi olurdu dışarıda, artık azaldı kediler de. Niye hastalık bulaşır diye öldürüyorlar mı? Bu olay nedir?
Evet birkaç tweet attım bende daha da atacağım.
Hayır öldürmüyorlar ama yaşam alanları kısıtlandığı için pek görünmüyorlar ortalıkta diyelim. Şehirleşme bu hale getirdi.Eskiden ne kadar çok kedi olurdu dışarıda, artık azaldı kediler de. Niye hastalık bulaşır diye öldürüyorlar mı? Bu olay nedir?
Bende Rettwett yaptım, umarım faydamız olur. @TziraEvet birkaç tweet attım bende daha da atacağım.
Hayır öldürmüyorlar ama yaşam alanları kısıtlandığı için pek görünmüyorlar ortalıkta diyelim. Şehirleşme bu hale getirdi.
Aferin olur tabi 25 bin tweet niye atılamasın adam başı herkes 2 tweet atsa çok rahat olurBende Rettwett yaptım, umarım faydamız olur. @Tzira