Sokak Hayvanları İçin El Ele !!!

o sevgiyi senden ben koparmdan sen aşılırsan olabilir tabii:F
Ben engel tanımam merak etme sen. Kimse hiçbir şekilde bu sevginin önüne geçemez. :D Ama şöyle bir şey var be Yakup. Ben genelde sorarım bir yavru kedi düşün o an bir arabanın çarpma üzere olduğunu düşün ve kaçamıyor onu oradan alır mıydın almaz mıydın? Bu soruyu bir yanıtla bakalım. :)

Ben engel tanımam merak etme sen. Kimse hiçbir şekilde bu sevginin önüne geçemez. :D Ama şöyle bir şey var be Yakup. Ben genelde sorarım bir yavru kedi düşün o an bir arabanın çarpma üzere olduğunu düşün ve kaçamıyor onu oradan alır mıydın almaz mıydın? Bu soruyu bir yanıtla bakalım. :)
alamazdım çünkü dokunamıyorum. bunu ölsün, oh iyi oldu zihniyle demiyorum. ciddi anlamda dokunamadığım, hiçbir şekilde haz edemediğim için diyorum. :)

alamazdım çünkü dokunamıyorum. bunu ölsün, oh iyi oldu zihniyle demiyorum. ciddi anlamda dokunamadığım, hiçbir şekilde haz edemediğim için diyorum. :)
Ama ama olmaz ki ya ne yaptın sen bari oradan geçen birine söylerdim diye bir cevap vereydin keşke. :D Çocukluktan gelen bir şey mi bu acaba?

Ama ama olmaz ki ya ne yaptın sen bari oradan geçen birine söylerdim diye bir cevap vereydin keşke. :D Çocukluktan gelen bir şey mi bu acaba?
Evet. küçükken de hayvanların yanına gitmezmişim. bir de bi kez köpek ıssız bi yerde kıstırdı, salyaları falan ayağıma kadar geldi. o kadar yaklaşmıştı. son anda kurtuldum. o da etkili tabi.. :d

Evet. küçükken de hayvanların yanına gitmezmişim. bir de bi kez köpek ıssız bi yerde kıstırdı, salyaları falan ayağıma kadar geldi. o kadar yaklaşmıştı. son anda kurtuldum. o da etkili tabi.. :D
Hiçbir köpek sebepsiz yere bir insanı ısırmaz. Ya canı yanmıştır, ya sahibi kötü eğitmiştir ya da korkmuştur. Bu sebepler dışında hiçbir köpek insana saldırmaz o teşebbüste bulunmaz bizzat tecrübeyle sabit. Bir canlıya zarar verirsen içgüdüsel kendini korumak isteyecektir bu gayet normal bir durum yani o yüzden doğal yani. Ama sen küçük bir civcivi eline almakla alabilmeyle başla bence küçük umutlar büyük zaferlerin kapısını açacaktır. :)

Hiçbir köpek sebepsiz yere bir insanı ısırmaz. Ya canı yanmıştır, ya sahibi kötü eğitmiştir ya da korkmuştur. Bu sebepler dışında hiçbir köpek insana saldırmaz o teşebbüste bulunmaz bizzat tecrübeyle sabit. Bir canlıya zarar verirsen içgüdüsel kendini korumak isteyecektir bu gayet normal bir durum yani o yüzden doğal yani. Ama sen küçük bir civcivi eline almakla alabilmeyle başla bence küçük umutlar büyük zaferlerin kapısını açacaktır. :)
köpeğin canını ben yakmadım ama kabak benim paşıma patlıyor. hayvanlar bu zihniyetteyse eğer varsın benden uzak olsunlar. :d

aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberiz :kiki::kiki::kiki:

Öyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi. :D

ahh evet 10 yaşındayken ben almıştı babacığım 13 yıldır her gece birlikte yatıyoruz yanı o olmadayan uyuyamıyorum çocukken ayı yogi çizgi filmini çok sevdiğim için öyle koymustum ama diğer kadınlarda benim gibi düşünüyor sanırım :kiki::kiki:

bu arada evet boz ayı yavrusu gibi görünüyor yüz hattı aynı vlla hahahah :kiki::kiki:
Ayol bn korkarim oyuncak ayidan be atarim odamdan halamlarda kaliyodum kuzenimin bebeklik bebegi masanin üstünde duruyodu uyuyamadim ve onu odadan disariya attim yani hayvan falanda tutamam ben :(