Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,922
- Puanı
- 1,060
yillardir forumdasin sonradan etiketlemek ise yaramiyor ögrenemedin
Cevher olmadan okullara yayılan çeteleri işleyebilir mi yoksa 691.bölümün tekrarı mı yaşanır @Dosiyillardir forumdasin sonradan etiketlemek ise yaramiyor ögrenemedin![]()
Forum yansa seni kurtarırız
Hiç yorumlarda yoksun, acaba dedim![]()
Hep son sahneye bırakıyor zaten bu dizi, o yüzden 5 reytinge takılı kaldı
Son sahneyi de belki sen sevmezsin, ben özel bir sebepten dolayı sevdim. Bakalım
------
Bilirim bilirim![]()
Pulluk safa yatarsın.![]()
Beğendiği genç oğlandan karşılık alamayınca @AngelicaBu kedi bir gün ölürse milli yas ilan edilir bu gidis![]()
Yayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.Hiç yorumlarda yoksun, acaba dedim![]()
Haklısın oldukça tatmin edici olduYayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.
Tatmin edici bir cevap bence.
------
@Bully pulluğu
İyi çalışmalar
Kolay gelsin, öğle arası yokla
Normal zamanlar gibi değil bu ara. Molamız olmadı. Bitti bile işimKolay gelsin, öğle arası yokla![]()
Oo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilin
Son kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme moduOo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilinSenden mutlusu yok
![]()
Evi toparladıktan sonra yaşasın dinlenme o zamanSon kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme modu
Tramvayı bir kaç saniye ile kaçırdım otobüs geç geldi diye. O konuda şansız oldum ama neyse, yinede planlanandan 20 dakika erken çıktım.