Arkadaşlar Harun içime kurt düşürdü resmi yeniledim bir daha karşılaştırın bence.
Eğer o ilk resimdeki Çiğdemse ben şokum. 😱 Onu bir Çiğdem'e sorun, ona göre banlayalım... @Çiğdem-Değildi o dimi Ben tanırım sonuçta o başka bir kadındı
Arkadaşlar Harun içime kurt düşürdü resmi yeniledim bir daha karşılaştırın bence.
Eğer o ilk resimdeki Çiğdemse ben şokum. 😱 Onu bir Çiğdem'e sorun, ona göre banlayalım... @Çiğdem-Değildi o dimi Ben tanırım sonuçta o başka bir kadındı
Bu kesin Çiğdem. Diğeri başka bir kadın da olabilir. Evet ama aynı ad ve soy addaydı.Eğer o ilk resimdeki Çiğdemse ben şokum. 😱 Onu bir Çiğdem'e sorun, ona göre banlayalım... @Çiğdem-
Beni kandıramadın. Ama iyi şakaydı.Bu kesin Çiğdem. Diğeri başka bir kadın da olabilir. Evet ama aynı ad ve soy addaydı.
Gerçekten ben onu Çiğdem olarak koydum kandırma yoktu.Beni kandıramadın. Ama iyi şakaydı.
Deminki fotodaki ile şimdiki aynı kişi olamaz bencede Ha kararım değişmedi tabi o ayrı meseleBu kesin Çiğdem. Diğeri başka bir kadın da olabilir. Evet ama aynı ad ve soy addaydı.
Gözüm bozuldu zaar.Deminki fotodaki ile şimdiki aynı kişi olamaz bencede Ha kararım değişmedi tabi o ayrı mesele
Biz biliyoruz da mesela @Thequeer bilmiyordu, gelince seni oklavasıyla ecünnülerin yanına kadar kovalayacak
Çiğdem öyle şeylere bir şey demez. Bu fotoğrafı her yerde var zaten.Biz biliyoruz da mesela @Thequeer bilmiyordu, gelince seni oklavasıyla ecünnülerin yanına kadar kovalayacak
Fikrim değişmediArkadaşlar Harun içime kurt düşürdü resmi yeniledim bir daha karşılaştırın bence.
Haklısın bir şey diyemiycem şimdi, dumura uğradım.Bellayı niye kıskanayım
Alttaki.
Oha bu @Çiğdem- mi? Öyleyse resimde 40 yaşında duruyor valla.
Fazilet Hanım harika oranlar almış yine. Totalde de artmış iyice. Yakında Yeni Gelini de geçer. Ab de zirvede tabiki de.
Ay bu Çiğdem mi gerçekten ? 😱 😱
Ben böyle orta yaşlı, şişman tontiş Adile Naşit tipli biri olarak kurgulamıştım kafamda
Sorunun cevabına gelirsek cevabım @Çiğdem- (çarpılmayız inş )
Çiğdem minyondu bu bildiğin 2 çocuk annesi olmuş. Karta kaçtın Çiğdem evlen artık.
Belle makyaj güzeli. O yüzden Çiğdem.
Üsste ki nasıl Çiğdem oluyor ya değil ki o😱 Sabah sabah millete fake mi attın
Kalbimdeki Deniz ab ve abcde iyi gitmiş devam edebilir daha.
Tabii ki Çiğdem. Süreç Film oyuncusu sevmem.
Hayır yahu Çiğdem o, daha önceden biliyorum.
Her ne kadar gelecek oklavadan korkuyor olsam da dürüstlüğümden ödün veremem Tabi ki alttaki
hhahaha ayy bana saf diyorsunuz birde ayoll gerçi abla kardeş aynı genleri taşır @mrt-06 da bana çekmiş o şapkalı kadın kim hahahhaEğer o ilk resimdeki Çiğdemse ben şokum. 😱 Onu bir Çiğdem'e sorun, ona göre banlayalım... @Çiğdem-
Belki yakın çekim farklıdır diye düşündüm. Evet bence de yüz hatlarınız benziyor.hhahaha ayy bana saf diyorsunuz birde ayoll gerçi abla kardeş aynı genleri taşır @mrt-06 da bana çekmiş o şapkalı kadın kim hahahha
doğrusu sonradan koyduğu bu aslında yüz hatlarımız benziyor yeni gelinle
hhahah krıze girdim şuan onu nerden buldun hahahaBelki yakın çekim farklıdır diye düşündüm. Evet bence de yüz hatlarınız benziyor.
Dedim 4 yıldır tanıyoruz bu resimde nasıl bu kadar çöker dedim kendi kendime Sonra anladım tabi ama Diğer saflar anlamadı
Yıllardır bu resim, yeni resim çekinsene.hhahaha ayy bana saf diyorsunuz birde ayoll gerçi abla kardeş aynı genleri taşır @mrt-06 da bana çekmiş o şapkalı kadın kim hahahha
doğrusu sonradan koyduğu bu aslında yüz hatlarımız benziyor yeni gelinle
Bunu atacan koymuş yenisini paylaştım canerle forumda konusu bile var dfaha doğrusu @xemrexxx paylaşmıştıYıllardır bu resim, yeni resim çekinsene.