Daha bakmadım ama muhtemelen meyve veren ağaç taşlanır misalidir şuan yorumlarınız.
Daha bakmadım ama muhtemelen meyve veren ağaç taşlanır misalidir şuan yorumlarınız.
Emin misin? Esprilerin fazla abartılı olduğunu, İDK kadar olamayacağını söyledim.Sen Show olunca işin içinde kesin beğenirsin İDE'yide beğenmiştin
Emin misin? Esprilerin fazla abartılı olduğunu, İDK kadar olamayacağını söyledim.
Şimdi İDE'deki yorumlara baktım tek bir tane beğendiğime dair mesaj yok sadece Mediha'yı övmüşüm o da övgüyü hak ediyordu.Esprileri kötü bulmuştun ama beğendim dediğini hatırlıyorum İDK kadar olamayacağını herkes biliyordu zaten
Bu rezalet diziyi nasıl beğenirsin anlamıyorum. Bella dışında tek iyi bir tarafı yok. Ayrıca reytinge göre dizi izlediğini de görmüş olduk.1.bölüm yorumlar...
Bu kadar iyi Reyting alan diziyi açıp izleyip merak gidermemek olmazdı. Lakin iyi ki izlemişim dedim çünkü izlerken aşırı keyif aldım ilk bölümde. Karakterler çok iyi. Bella ve Hazar iyi bir ikili olmuş ve bence klasik Türk çiftlerinden daha farklı bir pozisyona bürünmüşler.
Gidişatı güzel olmuş hikayenin. Hem dram hem komedi güzel harmanlanmış ki Zaten izleyici bunu istiyor her zaman bastıra bastıra söylüyorum.
Ferhat'ın söylediği Gesi Bağları Harika seslendirilmiş. Şirin ile de hikayeleri açılacaktır. Bella'nın üzerine iyi oynandı bayağı eziyet ettiler bakalım sonraki bölümlerde neler olacak. Zaten bu diziyi netten izlerim bakarsam da.
Ama ilk bölüm gerçekten hem çekimler hem de kurgu olarak süper olmuş.
Ne alaka? Reyting için izlemedim iyi oku bu kadar çok izlenen bir dizi güzeldir kesin bir izleyeyim bakalım dedimBu rezalet diziyi nasıl beğenirsin anlamıyorum. Bella dışında tek iyi bir tarafı yok. Ayrıca reytinge göre dizi izlediğini de görmüş olduk.