hhaha aa bune bee @destere bile daha medeniyet görmüştür bundan
kız sizin de evin kapısına böyle dayanacaklar gebertirler inşallahAllah canını almasın senin pis totoş yaa
hhaha aa bune bee @destere bile daha medeniyet görmüştür bundan
kız sizin de evin kapısına böyle dayanacaklar gebertirler inşallahAllah canını almasın senin pis totoş yaa
kız sizin de evin kapısına böyle dayanacaklar gebertirler inşallah
0:11 deki ses 😕😕😕 @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanatikız sizin de evin kapısına böyle dayanacaklar gebertirler inşallah
11-13 arası karmaşık bir iletişim şekli
Hayvan iletişimi olmuş biraz11-13 arası karmaşık bir iletişim şekli
Dizide iyice sirk yeri gibi zaten beklenen gelişmeHayvan iletişimi olmuş biraz
Oha bu @Çiğdem- mi? Öyleyse resimde 40 yaşında duruyor valla.
Ay bu Çiğdem mi gerçekten ? 😱 😱
Üsste ki nasıl Çiğdem oluyor ya değil ki o😱 Sabah sabah millete fake mi attın
Hayır yahu Çiğdem o, daha önceden biliyorum.Üsste ki nasıl Çiğdem oluyor ya değil ki o😱 Sabah sabah millete fake mi attın
Facede öyle bir resmi yoktu galiba yada ben kaçırdım Bu resimde diğer resimlerinden farklı çıkmış allah allah @Çiğdem-Hayır yahu Çiğdem o, daha önceden biliyorum.
Alttaki.
Oha bu @Çiğdem- mi? Öyleyse resimde 40 yaşında duruyor valla.
Fazilet Hanım harika oranlar almış yine. Totalde de artmış iyice. Yakında Yeni Gelini de geçer. Ab de zirvede tabiki de.
Ay bu Çiğdem mi gerçekten ? 😱 😱
Ben böyle orta yaşlı, şişman tontiş Adile Naşit tipli biri olarak kurgulamıştım kafamda
Sorunun cevabına gelirsek cevabım @Çiğdem- (çarpılmayız inş )
Çiğdem minyondu bu bildiğin 2 çocuk annesi olmuş. Karta kaçtın Çiğdem evlen artık.
Belle makyaj güzeli. O yüzden Çiğdem.
Üsste ki nasıl Çiğdem oluyor ya değil ki o😱 Sabah sabah millete fake mi attın
Kalbimdeki Deniz ab ve abcde iyi gitmiş devam edebilir daha.
Tabii ki Çiğdem. Süreç Film oyuncusu sevmem.
Arkadaşlar Harun içime kurt düşürdü resmi yeniledim bir daha karşılaştırın bence.
Değildi o dimi Ben tanırım sonuçta o başka bir kadındıArkadaşlar Harun içime kurt düşürdü resmi yeniledim bir daha karşılaştırın bence.
O kadar özetiyle ilk ikiyi kapamış, 8 reyting almış kimse resmini koymamış neyse ki ben döndüm.Sonunda resimde yeni gelini gördük şükür. Yeni gelini şuan ki dizilerden hiç biri geçemez Neredeyse yarım saat de erken bitmiş
Bence oydu ya farklı bir açıdan çıkmış.Değildi o dimi Ben tanırım sonuçta o başka bir kadındı
Her ne kadar gelecek oklavadan korkuyor olsam da dürüstlüğümden ödün veremem Tabi ki alttaki