Doğru ama onu da hesap makinesiyle çekmişler.Bunu atacan koymuş yenisini paylaştım canerle forumda konusu bile var dfaha doğrusu @xemrexxx paylaşmıştı
Doğru ama onu da hesap makinesiyle çekmişler.Bunu atacan koymuş yenisini paylaştım canerle forumda konusu bile var dfaha doğrusu @xemrexxx paylaşmıştı
Google’ye Çiğdem Sönmez yazdım bir Twitter hesabı geldi sana benziyordu kadın yazdıkları sensindir diye düşündüm.
Doğru ama onu da hesap makinesiyle çekmişler.
Dedim 4 yıldır tanıyoruz bu resimde nasıl bu kadar çöker dedim kendi kendime Sonra anladım tabi ama Diğer saflar anlamadı
Daha geçen aylarda güncel paylaşmıştım o şapkalı kadınla ne alaka deyende olmamış @Harunnn60 dısında @MasacRE- @ThequeerBelki yakın çekim farklıdır diye düşündüm. Evet bence de yüz hatlarınız benziyor.
Ben başka dizide oynayan Çiğdem sandım, senin o olabileceğine ihtimal dahi vermedim. 😱 @mrt-06 yanılgıya düşürdü beni .ssDaha geçen aylarda güncel paylaşmıştım o şapkalı kadınla ne alaka deyende olmamış @Harunnn60 dısında @MasacRE- @Thequeer
@mrt-06 baya karıştırmış buraları ama dünden sonra iyi geldi bugüne baya neşeli başladık bir burda çok güldüm birde 28 ekim konusundaBen başka dizide oynayan Çiğdem sandım, senin o olabileceğine ihtimal dahi vermedim. 😱 @mrt-06 yanılgıya düşürdü beni .ss
Kız o bacaklar ne .çok kalın. Az bişey spor yap.hhahaha ayy bana saf diyorsunuz birde ayoll gerçi abla kardeş aynı genleri taşır @mrt-06 da bana çekmiş o şapkalı kadın kim hahahha
doğrusu sonradan koyduğu bu aslında yüz hatlarımız benziyor yeni gelinle
51 kiloyum orda ayoll daha toz olup uçamamyaKız o bacaklar ne .çok kalın. Az bişey spor yap.
5-6 kilo alsan aynı sen aslında sahte biz @mrt-06 ya katılıyorum@xemrexxx ben diye bunu paylaşmış @mrt-06 atacan sana benzemeye başladı iyice ertuğprul 1 bu 2 @Yiğitt @Harunnn60
ben daha çıtı pıtı genç görünümlüyüm bee @Harunnn60 beni en iyi çözümeyen oldu5-6 kilo alsan aynı sen aslında sahte biz @mrt-06 ya katılıyorum
korktun mu kadın gücünden cadolozHhaha bu ne saçma sahne öyle ayoll
aşka bak kız tıkla direkt o kısma gidiyor hogathaKapısını kırmaya çalısıtkları kadında benim herhalde @mrt-06
Cabbar ağa değilmi o beeaşka bak kız tıkla direkt o kısma gidiyor hogatha
hhahah baban senden mantıklıymış ozaman babana çekmemişsin belli cins birşey kime çektiysen @mrt-06 @Harunnn60 @S.G.A.T.
İleri ki halen buna benzeyebilir bence Yanaklar filan@xemrexxx ben diye bunu paylaşmış @mrt-06 atacan sana benzemeye başladı iyice ertuğprul 1 bu 2 @Yiğitt @Harunnn60
inş benzemem sizin sayenizde gıcık oldumİleri ki halen buna benzeyebilir bence Yanaklar filan