Faziletciyiz elhamdülillah
sonunda kadını intihar ettirdiniz be nasıl faziletçisinizFaziletciyiz elhamdülillah
2 bölümdür izleyemedim, spoiler vermesonunda kadını intihar ettirdiniz be nasıl faziletçisiniz
Antalya’da bir süre daha kalsınlar bu gidişle 9 reytingi görürüz.
Yeni Gelin'in niye bu kadar reyting aldığı anlaşıldı
ben ne halt ettim de bu diziyi biraktim
Antalya’da bir süre daha kalsınlar bu gidişle 9 reytingi görürüz.
Ben @batuhankaralar ın yarışması için tutuyordum Yeni Gelini ama bu değişik yine kaçmış sanırım forumdan sonra bana güvenmiyorsunuz diyor başlattığı şeyi bırakıp kaçıyor napalım ayoll
Ablalar ne yapıyor orada öyle. Bir de elinde süpürgeyle yelpaze görevi falan göreyim demiş değişik bir modmuş.
sen kumalara dua et yoksa hazarla bellanın hikayesi 13 bölüm bile sürmezdi
sen kumalara dua et yoksa hazarla bellanın hikayesi 13 bölüm bile sürmezdi
Dizi totelde açık ara 1. ama Ab gurubu neden ilk 10 girmeye zorlanıyor ayoll bu @destere nin Hanımı ve Kızları Ab de 2. sırayı nasıl alıyor
Ben @batuhankaralar ın yarışması için tutuyordum Yeni Gelini ama bu değişik yine kaçmış sanırım forumdan sonra bana güvenmiyorsunuz diyor başlattığı şeyi bırakıp kaçıyor napalım ayoll
Ablalar ne yapıyor orada öyle. Bir de elinde süpürgeyle yelpaze görevi falan göreyim demiş değişik bir modmuş.
@Çiğdem- ablamız diziye katılmış 😱 37. saniyede gözüküyor 😱 @Thequeer @Halef @Dosi @vadikızı @eskiciAteistler bunu da açıklasın.
Ateistler bunu da açıklasın.
güzel bir dişi görünce çiğdem vadikızı @Dosi şeytan üçgeni isimli örneklerden sonuncusu için tıklayınız ( @destere <3 @Harunnn60 ) @kerem @eskici @gözlemci @Aserat @Ahmed @Thequeer @cookies @ForumdashNasılda yakalamışsın öyle
Aaa diğer adminimiz @mrt-06 ayrıca Show patronudur Yaz ayına kadar o gelene kadar son aylarını yaşa cnm Eylül ayını görmezsin malesef forumda @YiğittDizi totalde ilk kez 3. sıraya düştü, AB'de zaten ölü. Artık bu dizi de final yaparsa Çukur kanaldaki sezonun yegane dizisi olarak tarihe geçer.
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere @gözlemci @Yiğitt @sokak sanati @eskici @Forumdash @Dosi @MEnes @Billy Kane @vadikızı @turkuazz @YıldırıM
Yalnız bende kanal olarak yaptıklarını çok desteklemesem de en çok Show'u severim. @mrt-06 bunu biliyordu zaten Biraz daha dizi siparişi etmeli işteAaa diğer adminimiz @mrt-06 ayrıca Show patronudur Yaz ayına kadar o gelene kadar son aylarını yaşa cnm Eylül ayını görmezsin malesef forumda @Yiğitt
@xemrexxx @Harunnn60