Show Yeni Gelin - Dizi Yorumları

Antalya’da bir süre daha kalsınlar bu gidişle 9 reytingi görürüz. :A
yeni gelinin yorumlanmaya ihtiyacı var, konuya plizzz:A @MasacRE- @destere @MEnes @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06 :X sen de gel ve çatla @Çiğdem- :A
Ben @batuhankaralar ın yarışması için tutuyordum Yeni Gelini ama bu değişik yine kaçmış sanırım forumdan sonra bana güvenmiyorsunuz diyor başlattığı şeyi bırakıp kaçıyor napalım ayoll :F :F :F

Faziletciyiz elhamdülillah :A

Yeni Gelin'in niye bu kadar reyting aldığı anlaşıldı :A

ben ne halt ettim de bu diziyi biraktim :A:A

Ben @batuhankaralar ın yarışması için tutuyordum Yeni Gelini ama bu değişik yine kaçmış sanırım forumdan sonra bana güvenmiyorsunuz diyor başlattığı şeyi bırakıp kaçıyor napalım ayoll :F :F :F

Ablalar ne yapıyor orada öyle. :A Bir de elinde süpürgeyle yelpaze görevi falan göreyim demiş değişik bir modmuş. :A

Ateistler bunu da açıklasın. :A
@Çiğdem- ablamız diziye katılmış 😱 37. saniyede gözüküyor 😱 @Thequeer @Halef @Dosi @vadikızı @eskici

Son düzenleme:
Faziletciyiz elhamdülillah :A

Yeni Gelin'in niye bu kadar reyting aldığı anlaşıldı :A

ben ne halt ettim de bu diziyi biraktim :A:A

Ablalar ne yapıyor orada öyle. :A Bir de elinde süpürgeyle yelpaze görevi falan göreyim demiş değişik bir modmuş. :A

Ateistler bunu da açıklasın. :A

:F:FNasılda yakalamışsın öyle
güzel bir dişi görünce çiğdem vadikızı @Dosi şeytan üçgeni isimli örneklerden sonuncusu için tıklayınız:A ( @destere <3 @Harunnn60 ) @kerem @eskici @gözlemci @Aserat @Ahmed @Thequeer @cookies @Forumdash

Dizi totalde ilk kez 3. sıraya düştü, AB'de zaten ölü. :A Artık bu dizi de final yaparsa Çukur kanaldaki sezonun yegane dizisi olarak tarihe geçer. :A:Z:bhr:
q_4ce24f938e27e2494fc09e19ae12ba4d.jpg
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere @gözlemci @Yiğitt @sokak sanati @eskici @Forumdash @Dosi @MEnes @Billy Kane @vadikızı @turkuazz @YıldırıM

Dizi totalde ilk kez 3. sıraya düştü, AB'de zaten ölü. :A Artık bu dizi de final yaparsa Çukur kanaldaki sezonun yegane dizisi olarak tarihe geçer. :A:Z:bhr:
q_4ce24f938e27e2494fc09e19ae12ba4d.jpg
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere @gözlemci @Yiğitt @sokak sanati @eskici @Forumdash @Dosi @MEnes @Billy Kane @vadikızı @turkuazz @YıldırıM
Aaa diğer adminimiz @mrt-06 ayrıca Show patronudur :A Yaz ayına kadar o gelene kadar son aylarını yaşa cnm Eylül ayını görmezsin malesef forumda :A :A :A @Yiğitt
@xemrexxx @Harunnn60