Show Yeni Gelin - Dizi Yorumları

Yalnız bende kanal olarak yaptıklarını çok desteklemesem de en çok Show'u severim. @mrt-06 bunu biliyordu zaten :A Biraz daha dizi siparişi etmeli işte :A
Yeni gelin sanırım tek izlediği dizi şu aralar sende onu kaldırsınlar demişsin Atacanda seni kaldırıcak gibi vlla :A :A :A

Zevksiz diyecem de yazdan sonra ban şoku yerim :A:A Ne zaman gelecek ki ?
Ağustostan sonra bekleniyor yanı daha çok var malesef :(

Ozan emekli admin yanı forumun aktif admini Atacan oyüzden onun olması daha önemli oluyor forumda olaylarla o iligleniyor :A

Ağustostan sonra bekleniyor yanı daha çok var malesef :(

Ozan emekli admin yanı forumun aktif admini Atacan oyüzden onun olması daha önemli oluyor forumda olaylarla o iligleniyor :A
Favori Üyeliğe onun sayesinde yükselmiştim diye hatırlıyorum. :A

Niye o kadar uzun ara vermiş? :(

Favori Üyeliğe onun sayesinde yükselmiştim diye hatırlıyorum. :A

Niye o kadar uzun ara vermiş? :(
Aaa evet yeni favori üye seçilirse o gelince olur yanı forumla o ilgileniyor diyelim :A

Özel sebepleri varmış çok bilmiyoruz ama inş gelir yakında diye bekliyoruz cnm :bhr:

Aaa @xemrexxx hariç o ben gönderdim diye çarpı atmış üstüne seviniyor :A :A :A

Dizi totalde ilk kez 3. sıraya düştü, AB'de zaten ölü. :A Artık bu dizi de final yaparsa Çukur kanaldaki sezonun yegane dizisi olarak tarihe geçer. :A:Z:bhr:
q_4ce24f938e27e2494fc09e19ae12ba4d.jpg
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere @gözlemci @Yiğitt @sokak sanati @eskici @Forumdash @Dosi @MEnes @Billy Kane @vadikızı @turkuazz @YıldırıM
Yalnız bunda dizinin bu haftaya kadar berbat senaryo ile gitmesi sebep oldu fakat tam düzelttik derken reytingler düştü çünkü millet kaç haftadır sıkılıyordu :D

Yalnız bunda dizinin bu haftaya kadar berbat senaryo ile gitmesi sebep oldu fakat tam düzelttik derken reytingler düştü çünkü millet kaç haftadır sıkılıyordu :D
Yeni Gelin'i takip ediyor muydun? :D

Ecünnü dizilerini bırak Kenanı izlemeye başla :A :A :A
Asıl sen ecünnü takıntıni bırak :A Biraz hemcinslerini izlede örnek al :A

Çukur çakma dizi olarak tarihe geçti zaten :A :A
Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz :A:A @Çiğdem-