Show Yeni Gelin - Dizi Yorumları

Yeni Gelin'i takip ediyor muydun? :D

Asıl sen ecünnü takıntıni bırak :A Biraz hemcinslerini izlede örnek al :A

Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz :A:A @Çiğdem-
Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu :D

Ecünnü kadın değilki :F Cin , iblis türleri :F yanı Kadınlarla derdim yok çıkıyor ortaya :A :A .A @eskici @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx

Nr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman? :A

Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu :D

Denizli temalı "Yeni Gelin" dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı.

@DarkLegenD, @hayret bi şey, @HeisenBerg.
@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @destere @Bully @Afet Güçverir ve @denizz19 a yapmak istediğim şey aynen bu videoda tıklayın:A videoda 4 kadın var ama olsun serhat kadınlardan daha aşüfte bir şahsiyet birisi alır elbet 4 erkekten :A :A @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai

Alacaksa Hazar alsın :A
yukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyor:A destere ile çiğdem zaten kudurmuş çiftimiz ; vadikızı teyzem askerdeyken o ka yolunu bekledi deniz marulunun; bully de isveç cadolozunun tipi sana atacan kaldı hayırlı uğurlu olsun nikah şahidiniz olmam ama çocuğunuz erkek olursa emre kız olursa emriye koyarsanız artık :A

yukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyor:A destere ile çiğdem zaten kudurmuş çiftimiz ; vadikızı teyzem askerdeyken o ka yolunu bekledi deniz marulunun; bully de isveç cadolozunun tipi sana atacan kaldı hayırlı uğurlu olsun nikah şahidiniz olmam ama çocuğunuz erkek olursa emre kız olursa emriye koyarsanız artık :A
Banane ben Hazar'ı istiyom :A