Ecünnü kadın değilkiYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Asıl sen ecünnü takıntıni bırakBiraz hemcinslerini izlede örnek al
Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz@Çiğdem-
Ecünnü kadın değilkiYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz@Çiğdem-
Nr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?Ecünnü kadın değilkiCin , iblis türleri
yanı Kadınlarla derdim yok çıkıyor ortaya
![]()
.A @eskici @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
İnsan vucuduna bürünmüşler yanı vucut bulmuş halleri cnm ama ben görebiliyorumNr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?![]()
Niye sen görebiliyorsun. Ne farkın var bizden canısıİnsan vucuduna bürünmüşler yanı vucut bulmuş halleri cnm ama ben görebiliyorum![]()
![]()
Supernatural gibi![]()
![]()
@Forumdash
Ben çocukluğumdan beridir b una adadım kendimi avcı gibi düşün tüm taktikleri biliyorumNiye sen görebiliyorsun. Ne farkın var bizden canısı![]()
Ecünnülerle yatıp kalktım diyorsun yaniBen çocukluğumdan beridir b una adadım kendimi avcı gibi düşün tüm taktikleri biliyorum
![]()
![]()
![]()
Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyorduYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Senaryo çıkmazlığına girmiştir herhalde. Yoruldu o da.Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu![]()
Ama umarım final yaparlarSenaryo çıkmazlığına girmiştir herhalde. Yoruldu o da.Sezon finalinden sonra toparlayabilirler belki.
![]()
Show'un 2-3 dizisi varken biraz zor gibi.Ama umarım final yaparlar![]()
![]()
Ecünnü kadın değilkiCin , iblis türleri
yanı Kadınlarla derdim yok çıkıyor ortaya
![]()
.A @eskici @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
Nr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?![]()
Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu![]()
@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @destere @Bully @Afet Güçverir ve @denizz19 a yapmak istediğim şey aynen bu videoda tıklayın
Denizli temalı "Yeni Gelin" dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı.
@DarkLegenD, @hayret bi şey, @HeisenBerg.
Alacaksa Hazar alsın@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @destere @Bully @Afet Güçverir ve @denizz19 a yapmak istediğim şey aynen bu videoda tıklayınvideoda 4 kadın var ama olsun serhat kadınlardan daha aşüfte bir şahsiyet birisi alır elbet 4 erkekten
![]()
@Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai
yukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyorAlacaksa Hazar alsın![]()
Banane ben Hazar'ı istiyomyukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyordestere ile çiğdem zaten kudurmuş çiftimiz ; vadikızı teyzem askerdeyken o ka yolunu bekledi deniz marulunun; bully de isveç cadolozunun tipi sana atacan kaldı hayırlı uğurlu olsun nikah şahidiniz olmam ama çocuğunuz erkek olursa emre kız olursa emriye koyarsanız artık
![]()
hazar en son kötürümd kız onun belli yerleri çalışmıyordurBanane ben Hazar'ı istiyom![]()
Olsun ben iyi ederim onuhazar en son kötürümd kız onun belli yerleri çalışmıyordur![]()