Bu diziyi sanırım tek ben pek beğenmedim Sanki GoT'un masrafdan kısılmış hali gibi Neyse 2.sezonunu ara sezonda yine izlerim
Bu diziyi sanırım tek ben pek beğenmedim Sanki GoT'un masrafdan kısılmış hali gibi Neyse 2.sezonunu ara sezonda yine izlerim
ben de izlemedimBu diziyi sanırım tek ben pek beğenmedim Sanki GoT'un masrafdan kısılmış hali gibi Neyse 2.sezonunu ara sezonda yine izlerim
İlginçmiş, pek çok diziye baktım hep başka yerler çıktı. Özellikle Mexico City çok çıkıyor.
mexico city ya da sao paulo oliyi geneldeİlginçmiş, pek çok diziye baktım hep başka yerler çıktı. Özellikle Mexico City çok çıkıyor.
video açılmıyor karanlık sayfa var bende ?
hangi diziydi hatırlamiyim bile))video açılmıyor karanlık sayfa var bende ?
daha 4. sezonu bitirmedim beklemen lazımdonton 5x1 e başladım carson amca @destere de destek bekliyi))
evet ortadaki resim muhteşem hamilelik bayağı yakışmış yalnız o üstündeki renkli battaniyeyi biraz daha yukarı kaldırmak lazımEkli dosyayı görüntüle 40466 Ekli dosyayı görüntüle 40467 Ekli dosyayı görüntüle 40468
bir insana hamilelik bu ka mı yakışır @Çiğdem- i ilk çatlatan kişilerden
@destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @KayıpSehir
battaniye kaldırılmış bir sürü videosu varevet ortadaki resim muhteşem hamilelik bayağı yakışmış yalnız o üstündeki renkli battaniyeyi biraz daha yukarı kaldırmak lazım
battaniyenin altında peki başka bataniyeler çıkmıyor değilmi? yani battaniye canı kaplayan son parçadır umarım )battaniye kaldırılmış bir sürü videosu var
battaniyeler tamamen kaldırılmış yatak gözükür halde videosunu bilmiyim ama sen izlesen tamamlayabileceğin şekilde çok var.Xbattaniyenin altında peki başka bataniyeler çıkmıyor değilmi? yani battaniye canı kaplayan son parçadır umarım )
ben emek verip tamamladıktan sonra daha açığına gerek yok ben bunuda bir şekilde tam uygun şekle getiririm kafamdabattaniyeler tamamen kaldırılmış yatak gözükür halde videosunu bilmiyim ama sen izlesen tamamlayabileceğin şekilde çok var.X
bak burada kız istekl ama parlakta tık yok )))ben emek verip tamamladıktan sonra daha açığına gerek yok ben bunuda bir şekilde tam uygun şekle getiririm kafamda
dakikalar 2.25 i gösterdikten sonra kadın büyük bir çaba gösteriyor elinden geleni yapıyor ama parlak @Çiğdem- in parlaklarından etkisiz eleman )bak burada kız istekl ama parlakta tık yok )))
kzıcağız hep zorlanıyor @Çiğdem- in parlakları biribirini sevdiğinden hep bak dizide de neler çekti parlak harekete geçsin diye en sonunda elinden tutup zorla götürdüdakikalar 2.25 i gösterdikten sonra kadın büyük bir çaba gösteriyor elinden geleni yapıyor ama parlak @Çiğdem- in parlaklarından etkisiz eleman )
kadıncağız o yumoş parlağın üstünde oturacağına gidip bir ağaç kütüğüne otursa daha çok işini görürdü
bize niye böylesi düşmezki )kzıcağız hep zorlanıyor @Çiğdem- in parlakları biribirini sevdiğinden hep bak dizide de neler çekti parlak harekete geçsin diye en sonunda elinden tutup zorla götürdü
dakikalar 2.25 i gösterdikten sonra kadın büyük bir çaba gösteriyor elinden geleni yapıyor ama parlak @Çiğdem- in parlaklarından etkisiz eleman )
kadıncağız o yumoş parlağın üstünde oturacağına gidip bir ağaç kütüğüne otursa daha çok işini görürdü
ayyyyyyy allahım yarabbım siz nasıl şeyler izliyorsunuz öyle yaaaa böyle olmanız hiç şaşmamalı artıkkzıcağız hep zorlanıyor @Çiğdem- in parlakları biribirini sevdiğinden hep bak dizide de neler çekti parlak harekete geçsin diye en sonunda elinden tutup zorla götürdü