Cidden o kim yaEn solda ki kızı niyeyse hatırlamıyorum.Carol'un kızı diyeceğimde o okadar büyük değildi. @OzaN senin bir numarana girdimde alakasız bişi geldi aklıma.
![]()
Karakter listesini kurcaladım sonunda ulaştım, doğru dediğin.Cidden o kim ya
Edit: Andrea'nın kardeşi galiba.![]()
Bunun alıcısı çokThe Legend of Korra tam yazamadımda böyle bir ismi var![]()
bu dizi, hava bükü, eşek fükücü tarzı karakterlerii barındıran çizgi dizi değilmi ?Bunun alıcısı çokCNBC-e'de veriyorlar rastladıkça bakarım da bi pokemon filan değil
![]()
aynen o seri galibabu dizi, hava bükü, eşek fükücü tarzı karakterlerii barındıran çizgi dizi değilmi ?![]()
sonunda john constanapolisi izlemeyi başardımaynen o seri galiba![]()
evet 2'yi çıktıgı gun izlemiştimsonunda john constanapolisi izlemeyi başardımne dizi ama kalite akıyor dizide
sen izlemişmiydin ?
ranini® @raninimanini · 37 dk. 37 dakika önce haber gerçek değildirranini® @raninimanini · 37 dk. 37 dakika önce
HBO, en geç 2016 Haziran'da Türkiye'ye gelir. At fav'a..
@destere senle @Çiğdem- e dizi çekmeye geliyorlarmış yaşadın@Forumdash @Nisa @Harunnn60
ikinizin de boy boy boyfirendleri oalcakmış dizidehaber gerçek değildir
gelirse çiğdemle başrolü kaparız sorun olmaz![]()
nurtopu gibi toparlaklarımız olacaktırikinizin de boy boy boyfirendleri oalcakmış dizide![]()
ranini® @raninimanini · 37 dk. 37 dakika önce
HBO, en geç 2016 Haziran'da Türkiye'ye gelir. At fav'a..
@destere senle @Çiğdem- e dizi çekmeye geliyorlarmış yaşadın@Forumdash @Nisa @Harunnn60
ayyy yine ne analtıryorsunuz ne filmi ben neden birşey anlamıyorum hahahahaber gerçek değildir
gelirse çiğdemle başrolü kaparız sorun olmaz![]()
@destere nin sapık hayalleri işteayyy yine ne analtıryorsunuz ne filmi ben neden birşey anlamıyorum hahaha![]()
@destere burak özçiviti istiyimiş illa onunla başrol olucam diyormuş sana da rıza babayı uygun görmüş
HBO türkiyede yetenekli oyunculara göz dikmiş yani bana ve sana göz dikmişler @Çiğdem-
zaten dizinin yarısından sonra üstüne kuma olarak beren i alıyorumhahahah hiçç yokumm ben @destere ye söyle beni akrıştırmasın kendi ne halt yiyorsa yesin hepside onun olsun![]()
sen berenle ne halt ediyorsan et cnm ben oyuncu falan olmak istemiyorum size başarılarHBO türkiyede yetenekli oyunculara göz dikmiş yani bana ve sana göz dikmişler @Çiğdem-ikimizi başrol paklar aşağısı kurtarmaz
zaten dizinin yarısından sonra üstüne kuma olarak beren i alıyorum![]()