Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cw yi ilk kez takdir ettim :) reign in 2.sezon afişini değiştirmişler böle olmuş
10414651_787380521303325_3778240067020770942_n.png

ilk sezon böyleydi
1472764_639910472716998_1116532256_n.png

@Çiğdem- in parlağı gitmiş yürüyen entrika catherine teyze gelmiş :oley: çok şaşırdım @Forumdash ın ergen kanalından beklemezdim :F @destere @Harunnn60

1x6 bölüm

güzel bir bölümdü başları biraz durgundu bunun sebebi koskoa bölümde en renkli karakterlerden olan kedi kızla penguen in çok az yer sahnede görünmesiydi hatta kedi kız bir 15 saniye göründü benim açımdan bölümün en güzel yeriydi :) penguense kötü karakterden çok renkli bir karakter ne kadar kişiyi öldürdüğü önemli değil diziye kattığı değer daha fazla mesela gordonla harvey in sahneleri dizinin bölümün yüzde 90 lık kısmını kapsıyor ama diziye kattıkları değer daha düşük :)

@Forumdash ın barbarası ilk bölümlerde bir masada oturdu ne güzel görüntü vermişti sonraki bölümlerde ise kız bir türlü oturmuyor frikik vermemek için devamlı ayakta ama böylede değeri düşüyor :)

@xemrexxx bu bölümde amanda hasting diye bir kız vardı bu bizim spoş un kızkardeşi falan olmasın bir akrabalık var gibi onunda hasting gibi bişeydi soyadı :) nerden nereye konu sıkıcı olunca başka yerlere yelken açıyoruz :)

bölüm özetine geçelim :

içine keçi ruhu kaçmış vatandaşın işlediği cinayetler ve bu cinayetler ve harvey bullock adlı moruğun olayları çözmeye çalıştığı bir bölümdü, sona doğru hipnotize eden kadının işe karışmasıyla bölüm heyecanlı bir noktada bitti başları duağandı dediğim gibi kedi kızın ve penguen in sahneleri artmalı :)

gordon u penguen i öldürdüğü gerekçesiyle içeri atacaklardı ama son anda penguen gelip gordon u kurtarmış oldu penguen kimseye günahını vermez de mutlaka pis hesapları var

penguen in neden psikopat olduğunu annesine bakınca anlayabiliyoruz :) o anneden öyle bir ördek fırlar dünyaya

sonunda çıkmış altyazı forever ı izleyebilirsin artık :) ben birazdan başlarım :)
yatma saatim geldi benim cnm yarın izlerim artık :kiki::kiki::kiki:

Tam, bir hevesle Body of Proof'a başlayacağdım ki Henry Ian Cusick'in yalnızca 2 bölüm oynadığını öğrendim ):

Forum İstatistikleri

Konular
172,937
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan