ayol sanki sen farklı şeyler izliyon elena ile damon daha fazlasını yapmiyi mi bunlarınayyyyyyy allahım yarabbım siz nasıl şeyler izliyorsunuz öyle yaaaa böyle olmanız hiç şaşmamalı artık
ayol sanki sen farklı şeyler izliyon elena ile damon daha fazlasını yapmiyi mi bunlarınayyyyyyy allahım yarabbım siz nasıl şeyler izliyorsunuz öyle yaaaa böyle olmanız hiç şaşmamalı artık
ooo başka bu başka benim dizilerimde fantastik doğa üstü şeyler var sizinkiler hep şey üstüne kuruluayol sanki sen farklı şeyler izliyon elena ile damon daha fazlasını yapmiyi mi bunların
kızcağız şeyi kendine yakıştırıyor işte kıskanmaooo başka bu başka benim dizilerimde fantastik doğa üstü şeyler var sizinkiler hep şey üstüne kurulu
@Çiğdem- e göre oğlan soyununca fantastik oluyor dizi? ama kız soyununca pis kaka oluyor dizi? nasıl bir anlayıştır bende anlamadım aslında fantastik dediğin zaman ilk akla gelecek şey kızın soyunmasıdır gerisi teferruat
@Çiğdem- e göre oğlan soyununca fantastik oluyor dizi? ama kız soyununca pis kaka oluyor dizi? nasıl bir anlayıştır bende anlamadım aslında fantastik dediğin zaman ilk akla gelecek şey kızın soyunmasıdır gerisi teferruat
hahahahha @destere çok iyi özetlemiş konuyu @Harunnn60
yatma saatim geldi benim cnm yarın izlerim artık1x6 bölüm
güzel bir bölümdü başları biraz durgundu bunun sebebi koskoa bölümde en renkli karakterlerden olan kedi kızla penguen in çok az yer sahnede görünmesiydi hatta kedi kız bir 15 saniye göründü benim açımdan bölümün en güzel yeriydi penguense kötü karakterden çok renkli bir karakter ne kadar kişiyi öldürdüğü önemli değil diziye kattığı değer daha fazla mesela gordonla harvey in sahneleri dizinin bölümün yüzde 90 lık kısmını kapsıyor ama diziye kattıkları değer daha düşük
@Forumdash ın barbarası ilk bölümlerde bir masada oturdu ne güzel görüntü vermişti sonraki bölümlerde ise kız bir türlü oturmuyor frikik vermemek için devamlı ayakta ama böylede değeri düşüyor
@xemrexxx bu bölümde amanda hasting diye bir kız vardı bu bizim spoş un kızkardeşi falan olmasın bir akrabalık var gibi onunda hasting gibi bişeydi soyadı nerden nereye konu sıkıcı olunca başka yerlere yelken açıyoruz
bölüm özetine geçelim :
içine keçi ruhu kaçmış vatandaşın işlediği cinayetler ve bu cinayetler ve harvey bullock adlı moruğun olayları çözmeye çalıştığı bir bölümdü, sona doğru hipnotize eden kadının işe karışmasıyla bölüm heyecanlı bir noktada bitti başları duağandı dediğim gibi kedi kızın ve penguen in sahneleri artmalı
gordon u penguen i öldürdüğü gerekçesiyle içeri atacaklardı ama son anda penguen gelip gordon u kurtarmış oldu penguen kimseye günahını vermez de mutlaka pis hesapları var
penguen in neden psikopat olduğunu annesine bakınca anlayabiliyoruz o anneden öyle bir ördek fırlar dünyaya
sonunda çıkmış altyazı forever ı izleyebilirsin artık ben birazdan başlarım
senden daha isteki görüyon mu bu parlakları da kaybettin destereye avcunu yalayatma saatim geldi benim cnm yarın izlerim artık
senden daha isteki görüyon mu bu parlakları da kaybettin destereye avcunu yala
gotham konusunda değil miyiz bunlar nereden çıktı
bak sağda duvara yaslanan beybi bana ait, ortadaki parlak ovlan @Çiğdem- e ait sanada soldaki ihtiyar tosbağa düşüyor
sana ihtiyarı kakalayacaktık gothamda ihtiyar yokgotham konusunda değil miyiz bunlar nereden çıktı
forever ın gotham sayfasında işi ne dedin? gotham çifte attı forever şimdi sohbet sayfasındayanlış bir kere @Çiğdem- olgun erkekleri sever brada onu abe amca düşüyor ))
o hangi dizi lo@Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 legen of kurbağa diye bir dizi var? izliyormusunuz bilmiyorum ama , her dizi sitesini açtığımda karşıma çıkıyor bu animasyonmu çizgimi tam bilmiyorumda sanırım müşterisi çok dizinin
The 100'da oynuyormuş.Tam, bir hevesle Body of Proof'a başlayacağdım ki Henry Ian Cusick'in yalnızca 2 bölüm oynadığını öğrendim ):