Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında hızlandırıp izlesek de pek bir şey kaybetmeyiz herhalde bazı bölümlerde bazı sahnelerde dizi o kadar durgun oluyor ki bazen. :D

Akıcı olsa her türlü izlenir zaten. Neyse yine izleriz bazı haftalar gaza basıp 4-5 bölüm falan izlersek rahat yetişiriz herhalde Nisan'a. :) Ortalama haftada iki bölümle gitsek bitiyor.

Okul varken de pek farklı değildi ki. (Aslında hala var sayılır birkaç hafta sonra vizelere çalışmaya başlarım yine. :( Bir de üstüne iş bulursam program iptal. :D)
4-5 bölüm olmaz, zor, imkansız. :D Haftada 2 bölüm ideal gibi duruyor şimdilik. :)

İş bulursan, fena bir dizi kıyımı başlar sende. :D

4-5 bölüm olmaz, zor, imkansız. :D Haftada 2 bölüm ideal gibi duruyor şimdilik. :)

İş bulursan, fena bir dizi kıyımı başlar sende. :D
Bu aralar benim için de imkansız da yani Nisan'a kadar elbet bir ara biraz boş kalırız. :D Haftada iki deneyelim o zaman. :):)

Aslında çok da kıyım olmaz gibi dizileri baya düzene oturttum. İzlemek istediğim devam eden dizilerin neredeyse hepsinde günceldeyim. Sadece birkaç dizi daha var başlamak isteyip geriden gelmem gereken. Yeni başladıklarımdan bazılarıyla yollarımı ayırırım zaten bulmasam bile (bulmak zorundayım -sa eki falan kullanmamalıyım da neyse. :D) onlardan bazılarını bırakırım yakında.

10171245_723093201059541_9100737866708208689_n.jpg

Orphan Black kolası olsa da içsek.:X

bunlar olmasa @Çiğdem- çoktan başlıacak diziye ama :XXX işte kıskançlık damarı tutuyor yoksa kanalın tüm dizilerini izliyi
hangi birini kıskansınki @Çiğdem- in nevri döner kime kızayım diye :)) beşi bir yerde gibiler hepsi birbirinden kıymetli bunların hangisi alıp diğerini bırakayım diye düşünüyordumki toptan götürmeye karar verdim :))

hangi birini kıskansınki @Çiğdem- in nevri döner kime kızayım diye :)) beşi bir yerde gibiler hepsi birbirinden kıymetli bunların hangisi alıp diğerini bırakayım diye düşünüyordumki toptan götürmeye karar verdim :))
bana iki sarışının ortasındaki yeter çok fantastik bir kişi kendisi :X

bunlar olmasa @Çiğdem- çoktan başlıacak diziye ama :XXX işte kıskançlık damarı tutuyor yoksa kanalın tüm dizilerini izliyi
kadınların ağırlıklığı olduğu dizileri sevmiyorum ben
erkek ağırlıklı dizileri tercih ediyorum hiç kadın oyuncu olmasada olur yanı:kiki::kiki::kiki: