Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellen var ve ben etiketlenmiyorum. :( Sırf onun için izleyebilirdim ama fragmanda iyi yani izlerim. :D

Fragmanı beğenmedim.

Yeni başlayıp sevdiğin dizilerden söylesene bir kaç tane dizi sayım azaldı.:)
Ellen var ve ben etiketlenmiyorum. :( Sırf onun için izleyebilirdim ama fragmanda iyi yani izlerim. :D
Ciddi dizi değil ya işin esprisi o True Detective'i tiye alan video sadece. :D Sen izlemedin diye etiketlemedim. :D

@sürgünüm

Yeni başlayıp sevdiğim sadece Red Band Society var. O da ilk bölüm yayınlandı, ikincisi ne olur bilmem. :)

Gotham sevdim ama izledin zaten sen de. :)

Forever ilk bölüm fena değildi ama genel olarak çok umutlu değilim ben, yine de bak istersen. IMDb puanı da 8.5 şu an. :)

Selfie'nin de ilk bölümü iyi sayılırdı ama sen soğuk bakıyorsun o diziye ısrarla önerilecek bir konumda değil şu an.

Beklediğim birkaç dizi daha var başlayacak olan. Onun dışında yayınlanmış dizilerden var birkaç tane başlamak istediğim. Belki onlardan önereceğim çıkar. :)

Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım. :D

True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var. :)

Pek komik olmasa da fena değil. :D

@Forumdash @destere @sürgünüm
Bu siteyi biliyorum komedi üzerine skeçler yapıyor:X James Franco'nun kardeşinin de oldugu skeçler var :X

Sanmıyorum gerçekten T.D'nin yapımcılarının yaptiğini :X O kadar düşmezler:A True Detectiv'in skeçidir enfazla:X

Ciddi dizi değil ya işin esprisi o True Detective'i tiye alan video sadece. :D Sen izlemedin diye etiketlemedim. :D

@sürgünüm

Yeni başlayıp sevdiğim sadece Red Band Society var. O da ilk bölüm yayınlandı, ikincisi ne olur bilmem. :)

Gotham sevdim ama izledin zaten sen de. :)

Forever ilk bölüm fena değildi ama genel olarak çok umutlu değilim ben, yine de bak istersen. IMDb puanı da 8.5 şu an. :)

Selfie'nin de ilk bölümü iyi sayılırdı ama sen soğuk bakıyorsun o diziye ısrarla önerilecek bir konumda değil şu an.

Beklediğim birkaç dizi daha var başlayacak olan. Onun dışında yayınlanmış dizilerden var birkaç tane başlamak istediğim. Belki onlardan önereceğim çıkar. :)
Bu zamana kadar yanıltmadın beni Red Band Society'e de bir şans verelim, izleyeceğim bu gece. Diğer önerilerini de bekliyorum.:)

Bu siteyi biliyorum komedi üzerine skeçler yapıyor:X James Franco'nun kardeşinin de oldugu skeçler var :X

Sanmıyorum gerçekten T.D'nin yapımcılarının yaptiğini :X O kadar düşmezler:A True Detectiv'in skeçidir enfazla:X
Herkes ciddiye almış mesajı ya. :D Tabii ki alakası yok TD yapımcılarıyla. :D

Bu zamana kadar yanıltmadın beni Red Band Society'e de bir şans verelim, izleyeceğim bu gece. Diğer önerilerini de bekliyorum.:)
Beğenirsin inşallah ama beğenmezsen de şaşırmam benim özel olarak sevdiğim bir tür ve sana pek hitap etmeyebilir. Gerçi izleyen hemen herkes sevdi forumda ve imdb'si de 8.5 :)

Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım. :D

True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var. :)

Pek komik olmasa da fena değil. :D

@Forumdash @destere @sürgünüm
ellen page i nerden izlemiştim aklıma gelmedi şimdi inception olmaz onu izlediğimi sanmıyorum ?

kate mara daha tanıdık geldi ? gazetecilik uğruna girmediği yatak güreşmediği politikacı kalmayan zoe :):)

3 tane izlediğim dizi var onlara da vakit ayıramıyorum. Artık bir düzenleme yapmanın vakti geldi. :(

Hangi dizide nerede kaldın? Üçünü de ben de izliyorum ama aylardır izlemiyorum aslında. :D
Philadelphia'da 4. sezonun başlarındaydım. Friends'te 6. sezon bitmek üzere. SFU'da 2. sezonun başlarındayım.

Bir düzenleme yapabilsem, yeni dizilere de başlayacağım ama işte. :(

Philadelphia'da 4. sezonun başlarındaydım. Friends'te 6. sezon bitmek üzere. SFU'da 2. sezonun başlarındayım.

Bir düzenleme yapabilsem, yeni dizilere de başlayacağım ama işte. :(
Bence dizileri sezon ortalarında bırakmamaya bak, benim gibi sezonluk aralar ver. Böyle rastgele bölümlerde bırakınca daha soğuyor insan. :) (Ben de zaman zaman zorunlu olarak veriyorum.)

SFU istersen haftada bir bölüm şeklinde izleyebiliriz.

Philadelphia'da 5. sezona başlayacağız yakında, bize yetişebilirsin. :)

Bence dizileri sezon ortalarında bırakmamaya bak, benim gibi sezonluk aralar ver. Böyle rastgele bölümlerde bırakınca daha soğuyor insan. :) (Ben de zaman zaman zorunlu olarak veriyorum.)

SFU istersen haftada bir bölüm şeklinde izleyebiliriz.

Philadelphia'da 5. sezona başlayacağız yakında, bize yetişebilirsin. :)
Haftada 1 çok az olur. Benim dizi sayım da azken kış bitene kadar bitirmek istiyorum SFU'yu.

Konuya Ağustos ayının ortasında başlarız yazmışsınız. :A Daha hazırlamadım bir program. -55892 tane dizim var da sanki. :(- Ama komedi dizisi olunca birlikte izlemenin pek de bir önemi olmuyor bence. :D

Ara vermek için bırakmıyorum ki. Bir bakmışım kaç gündür izlemiyorum. Sonra da izlemek gelmiyor içimden. Biraz zaman problemi ve amaçsızlık da var tabi. :D

Haftada 1 çok az olur. Benim dizi sayım da azken kış bitene kadar bitirmek istiyorum SFU'yu.

Konuya Ağustos ayının ortasında başlarız yazmışsınız. :A Daha hazırlamadım bir program. -55892 tane dizim var da sanki. :(- Ama komedi dizisi olunca birlikte izlemenin pek de bir önemi olmuyor bence. :D

Ara vermek için bırakmıyorum ki. Bir bakmışım kaç gündür izlemiyorum. Sonra da izlemek gelmiyor içimden. Biraz zaman problemi ve amaçsızlık da var tabi. :D
Kış tanımın hangi aya denk geliyor? :D

Sen benden üç bölüm gerideymişsin onları hızlı izlersin. 45 bölüm kalmış benim. Ayarlarız ya pek sorun olmaz herhalde. :D

O kadar olmuş mu ya. :D

Üç diziye program yapamıyorsan bir de benim gibi 83 tane (temsili) dizin olsa ne olacak acaba. :D

Kış tanımın hangi aya denk geliyor? :D

Sen benden üç bölüm gerideymişsin onları hızlı izlersin. 45 bölüm kalmış benim. Ayarlarız ya pek sorun olmaz herhalde. :D

O kadar olmuş mu ya. :D

Üç diziye program yapamıyorsan bir de benim gibi 83 tane (temsili) dizin olsa ne olacak acaba. :D
Mart sonu, Nisan başlangıcı. :D
Hızlı izlemek nasıl oluyor? Hızlandırılmış mı izleyeceğim? (b)😱😳 -yapmasam olmazdı. :D- 45 azmış aslında ya. Ama dizi durgun işte. Biraz izleyince devamı gelmiyor ben de pek. :(
Senin okul yok evdesin hep. Rahat hazırlanır öyle olsa. :D

Mart sonu, Nisan başlangıcı. :D
Hızlı izlemek nasıl oluyor? Hızlandırılmış mı izleyeceğim? (b)😱😳 -yapmasam olmazdı. :D- 45 azmış aslında ya. Ama dizi durgun işte. Biraz izleyince devamı gelmiyor ben de pek. :(
Senin okul yok evdesin hep. Rahat hazırlanır öyle olsa. :D
Aslında hızlandırıp izlesek de pek bir şey kaybetmeyiz herhalde bazı bölümlerde bazı sahnelerde dizi o kadar durgun oluyor ki bazen. :D

Akıcı olsa her türlü izlenir zaten. Neyse yine izleriz bazı haftalar gaza basıp 4-5 bölüm falan izlersek rahat yetişiriz herhalde Nisan'a. :) Ortalama haftada iki bölümle gitsek bitiyor.

Okul varken de pek farklı değildi ki. (Aslında hala var sayılır birkaç hafta sonra vizelere çalışmaya başlarım yine. :( Bir de üstüne iş bulursam program iptal. :D)