Fragmanı beğenmedim.
Yeni başlayıp sevdiğin dizilerden söylesene bir kaç tane dizi sayım azaldı.
Ciddi dizi değil ya işin esprisi o True Detective'i tiye alan video sadece. Sen izlemedin diye etiketlemedim.Ellen var ve ben etiketlenmiyorum. Sırf onun için izleyebilirdim ama fragmanda iyi yani izlerim.
Bu siteyi biliyorum komedi üzerine skeçler yapıyor James Franco'nun kardeşinin de oldugu skeçler varAyrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım.
True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var.
Pek komik olmasa da fena değil.
@Forumdash @destere @sürgünüm
Bu zamana kadar yanıltmadın beni Red Band Society'e de bir şans verelim, izleyeceğim bu gece. Diğer önerilerini de bekliyorum.Ciddi dizi değil ya işin esprisi o True Detective'i tiye alan video sadece. Sen izlemedin diye etiketlemedim.
@sürgünüm
Yeni başlayıp sevdiğim sadece Red Band Society var. O da ilk bölüm yayınlandı, ikincisi ne olur bilmem.
Gotham sevdim ama izledin zaten sen de.
Forever ilk bölüm fena değildi ama genel olarak çok umutlu değilim ben, yine de bak istersen. IMDb puanı da 8.5 şu an.
Selfie'nin de ilk bölümü iyi sayılırdı ama sen soğuk bakıyorsun o diziye ısrarla önerilecek bir konumda değil şu an.
Beklediğim birkaç dizi daha var başlayacak olan. Onun dışında yayınlanmış dizilerden var birkaç tane başlamak istediğim. Belki onlardan önereceğim çıkar.
Herkes ciddiye almış mesajı ya. Tabii ki alakası yok TD yapımcılarıyla.Bu siteyi biliyorum komedi üzerine skeçler yapıyor James Franco'nun kardeşinin de oldugu skeçler var
Sanmıyorum gerçekten T.D'nin yapımcılarının yaptiğini O kadar düşmezler True Detectiv'in skeçidir enfazla
Beğenirsin inşallah ama beğenmezsen de şaşırmam benim özel olarak sevdiğim bir tür ve sana pek hitap etmeyebilir. Gerçi izleyen hemen herkes sevdi forumda ve imdb'si de 8.5Bu zamana kadar yanıltmadın beni Red Band Society'e de bir şans verelim, izleyeceğim bu gece. Diğer önerilerini de bekliyorum.
yasaklı video paylaşmış admin @destere etkisi neyse mary ve catherine tahta oturmuş @Çiğdem- in parlakları avcunu yalasın @Harunnn60Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım.
True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var.
ellen page i nerden izlemiştim aklıma gelmedi şimdi inception olmaz onu izlediğimi sanmıyorum ?Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım.
Dizi mi bu ?yasaklı video paylaşmış admin @destere etkisi neyse mary ve catherine tahta oturmuş @Çiğdem- in parlakları avcunu yalasın @Harunnn60
It's Always Sunny in Philadelphia, Friends ve SFU mı?3 tane izlediğim dizi var onlara da vakit ayıramıyorum. Artık bir düzenleme yapmanın vakti geldi.
Evet.It's Always Sunny in Philadelphia, Friends ve SFU mı?
Hangi dizide nerede kaldın? Üçünü de ben de izliyorum ama aylardır izlemiyorum aslında.
Philadelphia'da 4. sezonun başlarındaydım. Friends'te 6. sezon bitmek üzere. SFU'da 2. sezonun başlarındayım.Hangi dizide nerede kaldın? Üçünü de ben de izliyorum ama aylardır izlemiyorum aslında.
Bence dizileri sezon ortalarında bırakmamaya bak, benim gibi sezonluk aralar ver. Böyle rastgele bölümlerde bırakınca daha soğuyor insan. (Ben de zaman zaman zorunlu olarak veriyorum.)Philadelphia'da 4. sezonun başlarındaydım. Friends'te 6. sezon bitmek üzere. SFU'da 2. sezonun başlarındayım.
Bir düzenleme yapabilsem, yeni dizilere de başlayacağım ama işte.
Haftada 1 çok az olur. Benim dizi sayım da azken kış bitene kadar bitirmek istiyorum SFU'yu.Bence dizileri sezon ortalarında bırakmamaya bak, benim gibi sezonluk aralar ver. Böyle rastgele bölümlerde bırakınca daha soğuyor insan. (Ben de zaman zaman zorunlu olarak veriyorum.)
SFU istersen haftada bir bölüm şeklinde izleyebiliriz.
Philadelphia'da 5. sezona başlayacağız yakında, bize yetişebilirsin.
Kış tanımın hangi aya denk geliyor?Haftada 1 çok az olur. Benim dizi sayım da azken kış bitene kadar bitirmek istiyorum SFU'yu.
Konuya Ağustos ayının ortasında başlarız yazmışsınız. Daha hazırlamadım bir program. -55892 tane dizim var da sanki. - Ama komedi dizisi olunca birlikte izlemenin pek de bir önemi olmuyor bence.
Ara vermek için bırakmıyorum ki. Bir bakmışım kaç gündür izlemiyorum. Sonra da izlemek gelmiyor içimden. Biraz zaman problemi ve amaçsızlık da var tabi.
Mart sonu, Nisan başlangıcı.Kış tanımın hangi aya denk geliyor?
Sen benden üç bölüm gerideymişsin onları hızlı izlersin. 45 bölüm kalmış benim. Ayarlarız ya pek sorun olmaz herhalde.
O kadar olmuş mu ya.
Üç diziye program yapamıyorsan bir de benim gibi 83 tane (temsili) dizin olsa ne olacak acaba.
Aslında hızlandırıp izlesek de pek bir şey kaybetmeyiz herhalde bazı bölümlerde bazı sahnelerde dizi o kadar durgun oluyor ki bazen.Mart sonu, Nisan başlangıcı.
Hızlı izlemek nasıl oluyor? Hızlandırılmış mı izleyeceğim? 😱😳 -yapmasam olmazdı. - 45 azmış aslında ya. Ama dizi durgun işte. Biraz izleyince devamı gelmiyor ben de pek.
Senin okul yok evdesin hep. Rahat hazırlanır öyle olsa.