Senin dizi The Blacklist 2. sezon açılışı 12.4 milyon ve The Big Bang Theory ise 17.8 milyon kişi tarafından izlenerek liderliği bırakmamış.Evet ama o da düşer 6 milyonda sabitlenirse Fox'unda yüzü güler
Senin dizi The Blacklist 2. sezon açılışı 12.4 milyon ve The Big Bang Theory ise 17.8 milyon kişi tarafından izlenerek liderliği bırakmamış.Evet ama o da düşer 6 milyonda sabitlenirse Fox'unda yüzü güler
Evet Blacklist yine sezon açilişini süper yaptiSenin dizi The Blacklist 2. sezon açılışı 12.4 milyon ve The Big Bang Theory ise 17.8 milyon kişi tarafından izlenerek liderliği bırakmamış.
Boardwalk Empire dizisini izlemişmiydin? Bu gece de ona başlayacağım. 20 güne bitiririm herhalde.Evet Blacklist yine sezon açilişini süper yapti
İzledim 2-3 bölüm bana ağır geldiği için bıraktımBoardwalk Empire dizisini izlemişmiydin? Bu gece de ona başlayacağım. 20 güne bitiririm herhalde.
Ryan foruma üye olsaydı onu da etiketlerdim Şimdilik sen üstlenglu glu ryan amca fanteziye kaçınca bozdu .ss
6 veya 7 arası bişey diyordum sonra 7 fazla olur 6.5 da küsürata girer en iyisi 6 olsun dedim nasıl olsa dizinin seveni çok nasıl olsa siz ortalamayı 9 lara çıkarırsınız bir şekildeGörsel efektte adaylık almış.
O zaman puanda biraz cimri davrandın "o kadar laf ettik şimdi 7-8 vermeyelim" diyerek.
taş çatlasa 7 puan lık dizi bir gram fazlası zarar
@OzaN son noktayı koymuş işte görsel efekte aday olmuş? konu nanay, oyuncular şinanay tek bir ödül alacağı nokta görsel efektmiş onu ödülden saymıyoruz ona bakarsan utd deki julia görsellikte hemde efektsiz orjinal haliyle oscar ın en büyük adayı o sargılı kot pantolonu yeter )
Dur daha kanal emmy'de bu zamana kadar hiç görmemiştim UTD julia'ya rağmen görsellik almişmiydi @OzaN diyip dürteyim6 veya 7 arası bişey diyordum sonra 7 fazla olur 6.5 da küsürata girer en iyisi 6 olsun dedim nasıl olsa dizinin seveni çok nasıl olsa siz ortalamayı 9 lara çıkarırsınız bir şekilde
taş çatlasa 7 puan lık dizi bir gram fazlası zarar
@OzaN son noktayı koymuş işte görsel efekte aday olmuş? konu nanay, oyuncular şinanay tek bir ödül alacağı nokta görsel efektmiş onu ödülden saymıyoruz ona bakarsan utd deki julia görsellikte hemde efektsiz orjinal haliyle oscar ın en büyük adayı o sargılı kot pantolonu yeter )
Under the Dome'un Emmy adaylığı yok.Dur daha kanal emmy'de bu zamana kadar hiç görmemiştim UTD julia'ya rağmen görsellik almişmiydi @OzaN diyip dürteyim
yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibiGotham konusu fazla konu dışına çıkmıştı ilgili mesajları buraya aldım.
Kaçmasın demiyorum mecburen kaçıyor ben de kaçırıyorum sık sık, sadece Gotham yorumu okuyan arkadaşlar için kaçanları başka yerlere taşımak lazım.yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibi
bundan sonra yabancı dizi yorumlarında olay sohbete kaçmaması için sadece bölüm yorumlayıp konuyu terketmek tek çözüm gibi ?
Destere zaten seni az görüyoruz birde yeni protestolar getirme kendine gerçekten üzülüyorum )yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibi
bundan sonra yabancı dizi yorumlarında olay sohbete kaçmaması için sadece bölüm yorumlayıp konuyu terketmek tek çözüm gibi ?
@Çiğdem- bunu beğenir.Konu açacak bir yer bulamadım, mesajı atacak bir yer bulamadım. Neyse içinde ki dizileri yorumlarız olmadı.
Your favorite heroes return to The CW, beginning next week! [HASHTAG]#HeroesWithin[/HASHTAG]
Konu açacak bir yer bulamadım, mesajı atacak bir yer bulamadım. Neyse içinde ki dizileri yorumlarız olmadı.
Your favorite heroes return to The CW, beginning next week! [HASHTAG]#HeroesWithin[/HASHTAG]
ayyyy harika bir video olmuş sabırsızlıkla bekliyorum cw dizilerini@Çiğdem- bunu beğenir.
Fragmanı beğenmedim.Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım.
True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var.
Pek komik olmasa da fena değil.
@Forumdash @destere @sürgünüm