ben virgin jane e kitlendim
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
@destere @Forumdash @sürgünüm
@BesaleT ile @primavera izlemişti sanırım![]()
ben virgin jane e kitlendim
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
elizabeth geleneğinin başlatıcısı kadın var amaben virgin jane e kitlendimbuna bakmıyorum
![]()
la hangi birine yetişeyim ortalık ferik kaynıyorelizabeth geleneğinin başlatıcısı kadın var ama![]()
erik mi ne eriği?la hangi birine yetişeyim ortalık ferik kaynıyor![]()
can eriğierik mi ne eriği?
daha iyi olmuş
Daha yeni mi başlıyor.
cnbc e de fragmanını gördümDaha yeni mi başlıyor.Biraz geç olmamış mı.
![]()
khaleesi ile cerseiye elleşmiyecekse uzun yaşasın
Dizinin çekildiği kale değil mi?khaleesi ile cerseiye elleşmiyecekse uzun yaşasın![]()
Dizinin başlarında Tyrion Lannister'ı öyle bir yere kapatmışlardı.hatırlayamadım![]()
kırda köyde geçiyimiş tam senlik
owww hemde kırda köyde geçiyorkırda köyde geçiyimiş tam senlik![]()
owww hemde kırda köyde geçiyorallah bilir adam fındıkta topluyordur @Çiğdem- bunu kaçırmaz hem kır çocuğu hem parlak
![]()
hayırrr otür dizileri emre izliyor sadecekırda köyde geçiyimiş tam senlik![]()
bayağı güzel sahneleri varhayırrr otür dizileri emre izliyor sadece![]()
Glu Glu @xemrexxx izledikten sonra bozdu gerçektentam tersi gotham tarzı diziler eskiden senlik diziler değildi noldu sonunda bir değiştin
hadi @Forumdash a bişey söylemiyorum glu glu yu bile izliyor hatta the 100 ü bile izliyor ki ondan sonra artık izlediği hiçbirşeye şaşırmadım))
Görsel efektte adaylık almış.
O zaman puanda biraz cimri davrandın "o kadar laf ettik şimdi 7-8 vermeyelim" diyerek.öyle artniyetle yaklaşmadım diziyeama beklediğimden daha güzel çıktı onu söyleyelim ben daha berbat bişey bekliyordum ama en azından baştan sona sıkılmadan geçti ..