FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

Batman falan fazla sevmem ama o kadar çok kişi yorum atmış ki merak ettim, izleyeceğim şimdi diziyi. :)

Dizi güzel başladı Batman serisini falan sevmem ama bu başka türlü gösteriyor ve daha geniş çaplı. :) O kedi kadın mıdır nedir damlardan inmiyor konuştuğunu bile göremedik. :D Gordon herkes gibi benim de dikkatimi çekti ve ilk bölümün favori karakteri olmuştur herhalde. :) Penguen'e gelirsek araştırdım normalde şişman biri olması gerekiyormuş orjinalinde ama burda zayıf biri gıcık da birine benziyor bakalım ne olacak. :)

8/10

istemeyerekte olsa izlemek zorunda kaldım :)

dizinin tüm rengi kedi kızda onuda yeterince göstermiyorlar bir başında bir sonunda gördük diğer hikaye bildiğimiz iyi polis kötü polis ve arada gri polislerin ve de bol bol kötü adamların hikayesi

fish money adlı kadının sahneleri heyecanlıydı aksiyon vardı
don falcone ise don carleone gibi adam karizmatik vatandaş, dizinin kalitesini yükseltmiş
jim gordon da bir numara yok eminim sonunda hep o kazanacak ama bir cacık olmaz ondan
penguen kertenkelesi ilginç bir karakter
nerdeyse fok yoluna gidiyorduda sonunda paçayı kurtardı, kurtulur kurtulmaz yaşlı adamı öldürmesiyse karakterine yakışır bir davranıştı :)

garibim kedi kız, son sahnede istanbul üniversitesi beyazıt kampüsündeki bahçe duvarına çıkmış şehri gözetliyordu :) acıdım kıza bir ekmek atasım geldi :)

herkes bir puan vermiş bende puan vereyim genelde dizi bölümlerine puan vermeyi sevmiyorum ama ilk bölüme puan vermek lazım ?

6 puan .

Son düzenleme:
Gerçekten beğenmedin mi @destere??? Gordon'un nişanlısını da yorum alayım :F
barbaranın ayrıntılarını göremedim bir HBO dizisi olmamasının cezasını çekiyoruz böyle dıştan bakınca tam bir yorum yapamıyorum barbara için :) iç güzelliği yani kalbinin güzelliğini görmemiz lazım :)

@destere ile dizi zevklerimiz bozulmaya başladı, hep @xemrexxx girdi kanına. :) Artık uçlardaki dizileri izliyor. :(
tam tersi gotham tarzı diziler eskiden senlik diziler değildi noldu sonunda bir değiştin :)
hadi @Forumdash a bişey söylemiyorum glu glu yu bile izliyor hatta the 100 ü bile izliyor ki ondan sonra artık izlediği hiçbirşeye şaşırmadım :)))

Zordan, beğenmek istemeyerek izledi normal bence sonuç. :D

Gordon'un nişanlısına taktın herhalde sen, güzeldi ama gerçekten. :D
öyle artniyetle yaklaşmadım diziye :) ama beklediğimden daha güzel çıktı onu söyleyelim ben daha berbat bişey bekliyordum ama en azından baştan sona sıkılmadan geçti ..

Yan masamda ki çocuk izliyordu, wayne ile ilgili sahneyi izledim görmüş buludum ve yorumum,
bir Nolan'ın Batman'ın hayranı olarak filmdeki sahneye ona bir sahne beklerdim meğer böyle bir şekilde kalkışılıyorsa çünkü akla gelen ilk o olurdu.

Gordon'un bir reyisliği vardı, kimse geçemez tabi ama yerine konuşan genç, iyi gibiydi saf bişi tarzında. :D

Diziyi izlemeyi düşünmüyorum hala. :(