jokerde dizide işlenirmi sence 🙂🙂İyice iğrençleşecektir zamanla, çaylaklık dönemi şu an.
jokerde dizide işlenirmi sence 🙂🙂İyice iğrençleşecektir zamanla, çaylaklık dönemi şu an.
tamamda cnm filimdeyken batman bebekken penguen bu haldeydi zaten batmanın bebek olarak filmde karşımıza çıkıyordu ve penguen o bebeği eline alıyordu hatırlıyorum yanı batman yeni doğmuşken penguen bu yaşlı halindeydi 🙂🙂
O zaman bu dizi son filme göre çekiliyor 😕tamamda cnm filimdeyken batman bebekken penguen bu haldeydi zaten batmanın bebek olarak filmde karşımıza çıkıyordu ve penguen o bebeği eline alıyordu hatırlıyorum yanı batman yeni doğmuşken penguen bu yaşlı halindeydi 🙂🙂
Şimdilik işlenmez ama ileride kurtarıcı ve yeni sezon kozu olarak ortaya sürülebilir.jokerde dizide işlenirmi sence 🙂🙂
ben en ilk çıkan filmi diyorum ben çocukken izlemiştim batmanın ilk serisini diyorumO zaman bu dizi son filme göre çekiliyor 😕
ayol bende o yüzden seni seviyorum zaten ) cins olduğun içinhahah ayy napayım cins seviyorum benn
aaaa şeyy nerede joker 🙂🙂
aaa delinin zoruna bakk sensin asıll cinsayol bende o yüzden seni seviyorum zaten ) cins olduğun için
oysa ben güzel bir söz söylemiştim sen yine yanlış anladın )aaa delinin zoruna bakk sensin asıll cins
ilk bölümden gelseymiş keşke gerçi sakalsız galiba burada1x3
Genel olarak sıkıldım. Özellikle şu renkli saçlı kadının olduğu sahneler çok sıkıcı geçiyor.
Gordon'un sahneleri de sıkıcı olmaya başladı. Neyse ki Barbara var.
David Zayas'ın katılması güzel oldu. Penguenin hikayesi biraz daha ilgi çekici olmaya başladı. @yatutarsa bizim Batista üçüncü bölümde katılıyor izlemek istersen.
Kedi kızın sahneleri yine çok güzel. Sırf onun için diziyi bırakasım gelmiyor henüz. Bir de tabii dizinin genel konseptini hala seviyorum. Batman'in nasıl Batman olduğunu görmek ilgi çekici. Umarım ilerleyen bölümler daha az sıkıcı olur.
6'ya yakın bir yerlerden:
7/10
Evet sakalsız ama iyidir yine de.ilk bölümden gelseymiş keşke gerçi sakalsız galiba burada
david zayas a david zayas demem sakalı olmadıktan sonraEvet sakalsız ama iyidir yine de.
hangisi hoc daki russo mu ?
zaten diziye başlarkende söylemiştim kedi kız ı çıkar geriye bişey kalmaz1x3
Genel olarak sıkıldım. Özellikle şu renkli saçlı kadının olduğu sahneler çok sıkıcı geçiyor.
Gordon'un sahneleri de sıkıcı olmaya başladı. Neyse ki Barbara var.
David Zayas'ın katılması güzel oldu. Penguenin hikayesi biraz daha ilgi çekici olmaya başladı. @yatutarsa bizim Batista üçüncü bölümde katılıyor izlemek istersen.
Kedi kızın sahneleri yine çok güzel. Sırf onun için diziyi bırakasım gelmiyor henüz. Bir de tabii dizinin genel konseptini hala seviyorum. Batman'in nasıl Batman olduğunu görmek ilgi çekici. Umarım ilerleyen bölümler daha az sıkıcı olur.
6'ya yakın bir yerlerden:
7/10
yok Gordon'u diyor Medcezir'in orjinal dizisinde Çağatay'ın oynadiği rolü oynayan adam Gordon Bu mu dediğin @Harunnn60 ??hangisi hoc daki russo mu ?
Evt onu dedim adını unutmuştumS01B03 izledim
Orta halli bir bölümdü evet ama kendini çok iyi izlettiriyor
Balon adam çok iyi bir suçu olayıydı bence. Ama yakalanması çok saçma oldu Gordon'a da bişey olsaydı? Mesela en azından elini incitebilirdi Kırılma demiyorum incitmek diyorum Adam sapa sağlam düştü
Barbara ve Gordon sahneleri yine süperdi.Yılın çifti. Barbara'nın rski ex-girl'ü bana Orange'dan Alex ve Paper'ı hatırlattı
Fİsher çok sexy davranıyor ani kızmaları gayet hoş oluyor ama hala bi icrati yok
Bruce'un kılıç oyunu aklıma Aria'yı düşürdü Hadi bi vs yapın bakalım kim kazanır???
Kedi kız beni iyice korkutuyor Dizi oysa doğa üstü varlıkların oldugu bir dizi değil ama kız harbi kedi çıkıyor
Veee gelelim en favorime Penguen İşi biraz abarttı iyice adam öldürmeler falan ama sonunda bi yere kapak attı. Bizim Batista'yı da o haklayacak galiba? (bilmiyorum tamamen atıyorum)
Sonu çok iyi bitti yine Gordon'un yanına neden geldi? Gordon, Barbara'ya anlatacak mı olanları hepsi ve daha fazlası haftaya
7.5'dan 8/10
yok Gordon'u diyor Medcezir'in orjinal dizisinde Çağatay'ın oynadiği rolü oynayan adam Gordon Bu mu dediğin @Harunnn60 ??