FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

S01B05 izledim

Yaa dizi öyle bi hal aldı ki ben de boşuna beklememişim diyorum. Yine süper bölümdü. Polisiye olayları sıkar diyordum ama bu da iyiydi. Belki yarı sezondaki olaylar sıkar?

"Fish karı"sını acayip tutmaya başladım :X
Polisiye olayı sıkmadı en azından olaya ezilip büzülme kattıkları için daha ilginçti.
Gordon Reyiz Penguen'i kurtardı. Penguen teşekkurü de çaktı sessizce.Bunlar iyice kanka oldular.

Fish Karısı iyice manyak bişey çıktı."Sen benim bebeğim olabilirsin benim ama ben senin anan değilim" :F Son sahnede yıkılır fantazilerle dolu fantastik bi karı:X Lisa muhteşem dönüş yaşamiş. Siyah saçlıyken nedense Andriana'ya benzetiyordum.

Kedi kız vardı ama sahnesi çok azdı. Barbara'mın adı var kendi yoktu:(

8.5/10

@Çiğdem- ben de benzettim ama konuşunca benzerlik kalmıyor:X Gordon Reyiz yapmaz öyle şeyler hem:X
fish money i bende tuttum çünkü fish çıkarsa diziden liza yı kaybetme riski var :) onun için liza hatrına fish e katlanmak zorunda kalacağız gibi :)

1x5

Dizide karakterler her geçen bölüm daha da artıyor bakalım ne kadar sürecek bu. :D Gordon sahneleri yine iyi ama o sondaki eleman Gordon muydu onu çözemedim. (b) Cat'in biraz daha çok sahnesi olmasını istiyor insan ama 1 kere 10 saniye gösteriyorlar o da yetmiyor. :D

8/10

1x5

Dizide karakterler her geçen bölüm daha da artıyor bakalım ne kadar sürecek bu. :D Gordon sahneleri yine iyi ama o sondaki eleman Gordon muydu onu çözemedim. (b) Cat'in biraz daha çok sahnesi olmasını istiyor insan ama 1 kere 10 saniye gösteriyorlar o da yetmiyor. :D

8/10
Onlar da haklı aslında kızla ilgili konu yok şu an. :D

Karakter zenginliği olması güzel yeni cast haberleri de gelmeye devam ediyor. Batman evreninde onlarca karakter olduğundan dizi tekrara düşmeyecek gibi. :):) (Tabii geçen bölüm eleştirdiğimiz her karakteri bir bölümde öldürme saçmalığı sürerse o ayrı. :):))

1x5

İyi bölümdü, senaryoyu genişletmişler. :)

Penguen gerçekten saçma bir hata yaptı. Gordon'u da yaktı ama bir bakıma iyi oldu bence Penguen - Gordon ve Maroni'nin aynı tarafta olması. :D Tabii Harvey'nin Falcone'un yanında olup Gordon'un Maroni'nin yanında olması ayrı bir konu. :):)

Fish'in yanındaki kız da renk katıyor diziye. :)

@yatutarsa @cevaa Dexter'daki Batista yani Gotham'daki Maroni'nin sahneleri baya artmaya başladı, rolü de gayet iyi. :D

8/10
ben bir iki kere izlemeye niyetlendim hep sorun çıktı, hevesim kırıldı david zayas affetsin beni :X

@Forumdash @destere @OzaN
6.bölümü izledim
yine güzel bir bölümdü bence kedi kızın ne yaptığını anlayamıyorum bence sahneleri çok gereksiz bir an önce ölsün @destere :F:F:F
gordonun yanındakı dedektif bu bölümün yıldızı oldu bence keçi boynuz olayını çok akıllıca çözdü ahh penguenin anneside penguen gibi görünüyor koptum hahha :F:F:F
penguen gordonu dostu olarak görüyor gordonla düşman olmayacak ozaman son sahnede tam zamanında yetişti gordonun imdatına aa bakalım o zenci kadın pengueni görünce ne yapıcak onun bu bölümde olmaması çok iyi oldu oda ölsün bence :A:A:A

biraz sonra gotham ın 6. bölümünü izleyeceğimde sen forever ı nasıl izledin @Çiğdem- daha benim izlediğim sitede altyazı çıkmamış forever ın ? :)

biraz sonra gotham ın 6. bölümünü izleyeceğimde sen forever ı nasıl izledin @Çiğdem- daha benim izlediğim sitede altyazı çıkmamış forever ın ? :)
ben forever izlemedimki cnm gotham ve resurrectionu izledim yorumumu yaptım 🙂🙂🙂
forevere alt yazı çıkmadı henüz dediğin gibi 🙂🙂🙂

1x6 bölüm

güzel bir bölümdü başları biraz durgundu bunun sebebi koskoca bölümde en renkli karakterlerden olan kedi kızla penguen in çok az görünmesiydi hatta kedi kız bir 15 saniye göründü, ve bu 15 saniye benim açımdan bölümün en güzel yeriydi :) penguense kötü karakterden çok renkli bir karakter ne kadar kişiyi öldürdüğü önemli değil diziye kattığı değer daha fazla mesela gordonla harvey in sahneleri bölümün yüzde 90 lık kısmını kapsıyor ama diziye kattıkları değer daha düşük :)

@Forumdash ın barbarası ilk bölümlerde bir masada oturdu ne güzel görüntü vermişti sonraki bölümlerde ise kız bir türlü oturmuyor frikik vermemek için devamlı ayakta ama böylede değeri düşüyor :)

@xemrexxx bu bölümde amanda hasting diye bir kız vardı bu bizim spoş un kızkardeşi falan olmasın bir akrabalık var gibi onunda hasting gibi bişeydi soyadı :) nerden nereye konu sıkıcı olunca başka yerlere yelken açıyoruz :)

bölüm özetine geçelim :

içine keçi ruhu kaçmış vatandaşın işlediği cinayetler ve bu cinayetleri harvey bullock adlı moruğun çözmeye çalıştığı bir bölümdü, sona doğru hipnotize eden kadının işe karışmasıyla bölüm heyecanlı bir noktada bitti başları durağandı dediğim gibi kedi kızın ve penguen in sahneleri artmalı :)

gordon u penguen i öldürdüğü gerekçesiyle içeri atacaklardı ama son anda penguen gelip gordon u kurtarmış oldu penguen kimseye günahını vermez de mutlaka pis hesapları var

penguen in neden psikopat olduğunu annesine bakınca anlayabiliyoruz :) o anneden öyle bir ördek fırlar dünyaya

ben forever izlemedimki cnm gotham ve resurrectionu izledim yorumumu yaptım 🙂🙂🙂
forevere alt yazı çıkmadı henüz dediğin gibi 🙂🙂🙂
sonunda çıkmış altyazı forever ı izleyebilirsin artık :) ben birazdan başlarım :)

Son düzenleme:
1x6 bölüm

güzel bir bölümdü başları biraz durgundu bunun sebebi koskoa bölümde en renkli karakterlerden olan kedi kızla penguen in çok az yer sahnede görünmesiydi hatta kedi kız bir 15 saniye göründü benim açımdan bölümün en güzel yeriydi :) penguense kötü karakterden çok renkli bir karakter ne kadar kişiyi öldürdüğü önemli değil diziye kattığı değer daha fazla mesela gordonla harvey in sahneleri dizinin bölümün yüzde 90 lık kısmını kapsıyor ama diziye kattıkları değer daha düşük :)

@Forumdash ın barbarası ilk bölümlerde bir masada oturdu ne güzel görüntü vermişti sonraki bölümlerde ise kız bir türlü oturmuyor frikik vermemek için devamlı ayakta ama böylede değeri düşüyor :9

@xemrexxx bu bölümde amanda hasting diye bir kız vardı bu bizim spoş un kızkardeşi falan olmasın bir akrabalık var gibi onunda hasting gibi bişeydi soyadı :) nerden nereye konu sıkıcı olunca başka yerlere yelken açıyoruz :)

bölüm özetine geçelim :

içine keçi ruhu kaçmış vatandaşın işlediği cinayetler ve bu cinayetler ve harvey bullock adlı moruğun olayları çözmeye çalıştığı bir bölümdü, sona doğru hipnotize eden kadının işe karışmasıyla bölüm heyecanlı bir noktada bitti başları duağandı dediğim gibi kedi kızın ve penguen in sahneleri artmalı :)

gordon u penguen i öldürdüğü gerekçesiyle içeri atacaklardı ama son anda penguen gelip gordon u kurtarmış oldu penguen kimseye günahını vermez de mutlaka pis hesapları var

penguen in neden psikopat olduğunu annesine bakınca anlayabiliyoruz :) o anneden öyle bir ördek fırlar dünyaya
spencera açıl ne güzel @Çiğdem- inkilere mi açılıcan hep :)))

1x6

Şu an itibariyle imdb'de en çok puan alan bölümmüş ama ben bölümü sevemedim.

Penguen, kedi kız ve hatta son bölümlerde sevmeye başladığımız Maroni ve Fisher'ın kızının neredeyse hiç gözükmemesi bölümü oldukça sıkıcı yaptı. :(

Sıkıcı olunca konudan da koptum. Gordon ve Harvey ile bölüm geçmiyormuş onu anladık. Barbara da kurtaramadı. :):)

Son sahne bir sonraki bölümü merak ettirdi ama onun dışında boştu bu bölüm bence.

6/10

S01B06 izledim

Bölüm kötü, sonu güzel bitti :X

Harvey'i ön plana atmasınlar valla çekemedim bu bölüm :T: İlk sahnelerde eski ortağıyla yaptiği dedektifcilikte hani dizilerde filmlerde film içinde film çekerler aynı öyle bi sahneydi. Çok yapmakcıktı. Harvey ilk Keçi'yi yakaladiğinda arkadan yönetmen kestik diye bağıracak sandım :T: Neyse kötüydü:(

Barbara'lı sahneler yine benim için harkuladeydi :X Kedi kızı ben de anlamıyorum @Çiğdem- gibi :F Heralde finalde bombayı o patlatacak.

Penguen kanka modunda takılıyor, Gordon'la ne kadar kanka olucak göriciz :X

Kötünün iyisi 7/10

S01B06 izledim

Bölüm kötü, sonu güzel bitti :X

Harvey'i ön plana atmasınlar valla çekemedim bu bölüm :T: İlk sahnelerde eski ortağıyla yaptiği dedektifcilikte hani dizilerde filmlerde film içinde film çekerler aynı öyle bi sahneydi. Çok yapmakcıktı. Harvey ilk Keçi'yi yakaladiğinda arkadan yönetmen kestik diye bağıracak sandım :T: Neyse kötüydü:(

Barbara'lı sahneler yine benim için harkuladeydi :X Kedi kızı ben de anlamıyorum @Çiğdem- gibi :F Heralde finalde bombayı o patlatacak.

Penguen kanka modunda takılıyor, Gordon'la ne kadar kanka olucak göriciz :X

Kötünün iyisi 7/10
harvey le gordon ikilisinin maceraları fiyasko:) ikilinin sahneleri sıkıyor ?
yalnız kedi kız konusunda söylediklerine katılmıyorum:) kedi kız ın çabucak büyüp genç kedi kız olacağı günleri iple çekiyoruz ? barbara içinde daha oturaklı sahneler istiyoruz :)

harvey le gordon ikilisinin maceraları fiyasko:) ikilinin sahneleri sıkıyor ?
yalnız kedi kız konusunda söylediklerine katılmıyorum:) kedi kız ın çabucak büyüp genç kedi kız olacağı günleri iple çekiyoruz ? barbara içinde daha oturaklı sahneler istiyoruz :)
kedi kız sezon finalinde kendini göerir? Aryaya benzetiyorum sahnelerini, az ama etkisi olacak:X

Barbara'nın gül cemalini görsem yeter:X

1x1

En sonunda dizinin ilk bölümünü izleyebildim. İlk bölümü itibariyle dizinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Pilot bölümünde dahi olaylar ardı ardına sıralanıyor ve tam bir pilot bölüm havasında geçiyor. Karakterler yavaş yavaş tanınmaya başlanıyor.

Oyuncularda sırıtma yok. Ben McKenzie olsun, Donal Logue olsun, çok iyiydi. Ardı ardına olaylar. İşin içine ters köşeler de giriyor. Batman karakteri Bruce Wayne dahil, birçok karakter de dizide yer alıyor. Erin Richards da iyiymiş hani, güzel kadın.

8/10

1x2

Karakterler bu bölüm itibariyle daha bir oturdu. James Gordon bu bölümde fazla gözükmedi. O açıdan biraz sıktı ama yine de iyiydi. Bölüm, James Gordon'la hareketlilik kazanıyor. Bu bölümde daha çok kedi kız kendini gösterdi, hopladı zıpladı. Penguen tehlike saçmaya ilk bölümde olduğu gibi devam ediyor.

Bir yandan;
Korku filmi gibi oldu. Penguen, psikopata bağladı. Kafasına göre kesiyor, biçiyor.

7.5/10

1x3

İyi bir yerde, merak ettirecek bir yerde bitmişti. Bu bölümde James Gordon kendini iyi gösterdi, hareketlilik arttı. Hele bölümü hareketlendiren polisiye olaylar da çok iyiydi. Harbiden o polisiye olay, mükemmeldi.

Dur spoiler diyelim;
Suçlu bulduğu kişiyi balonla uçurmak, adaleti sağlamak. Çok zekice aslında. İnsanı bir yerde "suçlular hakediyor" dedirtiyor.

8.5/10

İlk bölümü beğenmiştim. Gece gece izlemeye kalktım, iki bölüm izleyebildim. Hatta bütün bölümleri bitirecektim ama uykum geldi. Dizinin 4. bölümünün 7-8 dakikasını izlemiştim, orada kaldı. Diğer bölümleri de izlerim. Dizi acayip sardı, sevdim. İzlemeye devam edeceğim.

1x7. bölüm

harikaydı heyecan ve aksiyon doruktaydı belkide bugüne kadarki en güzel bölümdü diyebilirim

@Forumdash senin barbarayı
hehehee bişey yapmadılar şaka şaka :))

sonra @Çiğdem- in favorisi penguene tecavüz
etmediler :))

@xemrexxx dizide senin favorinde var artık
harvey in yatağa attığı devonshire düşesi marsha :))tam senlik bir balon üstüne çık zıpla dur :)

özete geçelim

kedi kız yoktu bu bölüm ama muhteşem olaylar vardı , öncelikle barbara tehlikeye girmesin diye gordon tarafından kent dışına gönderildi ama saftirik kız geri dönme gafletinde bulundu :)
penguen bölümün kralıydı.. falcone, zamanında penguenle yaptığı işbirliği sonucu olaylardan soğukkanlılıkla ve avantajla kurtulmayı bildi
fish money yanlış hamle kurbanı ama o da falcone un yanına güzel bir kız yerleştirdi ondan randıman alırsa şansı dönecek gibi..
penguen in maroninin adamı frankie yi ve fish money in adamı niko yu tek hamleyle devreden çıkarışı muhteşemdi..
gordon gözü karartıp başkanı ve falcone u tutuklamayı planlıyordu, baştada söylediğim gibi barbaranın salaklığı yüzünden planında başarılı olamadı..
bu arada gordon penguen sayesinde hala yaşıyor zamanında pengueni öldürmemesinin karşılığını aldıda, ben penguen gibi ispiyoncu bir karakterin uzun vadede ne falcone a nede gordon a faydası dokunacağını sanmam :)

Son düzenleme:
S01B07 izledin
Under Penguin's Umbrella- ella- ella eeeh eeeh :X Rihanna'yı da selam yollayalım:X

@destere 'nin de dediği gibi kesinlikle sezonun en iyi bölümüydü :oley:

Penguen adamsın adam :X Gordon'la kendine bağ kurmuş, ilk bölümlerde bile anlamiş dürüst biri oldugunu:X Falcone ile olan işbirliği tam bi köşe yapmacaydı. Kim beklerdi ki???

Fish'e dokunan yanıyor anam babam :F Garsonu vardı kadının dayak patak kötekle gitti(?) Şimdi de rus sevgilisi gitti :F İyi oldu ama

Barbara'm güzelliğiyle esti gürledi adeta, o her ne kadar ağlasa, zırlasa da :X
Bu arada reyting konusunda konuştugumuz 3'lü olayı Barbara'nın eski kırıgıyla anlaşmaya varildi :F Belli olmaz @destere Starz mtarz derken Fox yapar mı yapar :F

Bizim batista ile Penguen çok iyi anlaşiyor. Kaz sesi olayında güldürdüler:F

Haa unutmadan Falcone'un şu kel adamı ve kzıları da diziye çok yakıştılar.Arada görelim :X

Sezonun en iyiysidi 9/10