FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

S01B07 izledin
Under Penguin's Umbrella- ella- ella eeeh eeeh :X Rihanna'yı da selam yollayalım:X

@destere 'nin de dediği gibi kesinlikle sezonun en iyi bölümüydü :oley:

Penguen adamsın adam :X Gordon'la kendine bağ kurmuş, ilk bölümlerde bile anlamiş dürüst biri oldugunu:X Falcone ile olan işbirliği tam bi köşe yapmacaydı. Kim beklerdi ki???

Fish'e dokunan yanıyor anam babam :F Garsonu vardı kadının dayak patak kötekle gitti(?) Şimdi de rus sevgilisi gitti :F İyi oldu ama

Barbara'm güzelliğiyle esti gürledi adeta, o her ne kadar ağlasa, zırlasa da :X
Bu arada reyting konusunda konuştugumuz 3'lü olayı Barbara'nın eski kırıgıyla anlaşmaya varildi :F Belli olmaz @destere Starz mtarz derken Fox yapar mı yapar :F

Bizim batista ile Penguen çok iyi anlaşiyor. Kaz sesi olayında güldürdüler:F

Haa unutmadan Falcone'un şu kel adamı ve kzıları da diziye çok yakıştılar.Arada görelim :X

Sezonun en iyiysidi 9/10
evet kesinlikle bugüne kadarki en iyi bölümdü..

barbaroş güzelliğiyle esti gürledi ama zekice davranmadı bizim ayşeni hatırladım bir an yaw tamam seviyorsunda bırak ortalık sakinleşsin sonra gel eğer falcone un iyiniyeti ve penguen in desteği olmasa hem barbara hemde gordon taraklardaydı :))
çinli kızları iyi hatırlattın :) victor ve çinli kızlar bayağı bir hareket getirdi diziye gordonu bir kaç yerinden deldiler kılpayı kurtardı paçayı gordon :)

evet kesinlikle bugüne kadarki en iyi bölümdü..

barbaroş güzelliğiyle esti gürledi ama zekice davranmadı bizim ayşeni hatırladım bir an yaw tamam seviyorsunda bırak ortalık sakinleşsin sonra gel eğer falcone un iyiniyeti ve penguen in desteği olmasa hem barbara hemde gordon taraklardaydı :))
çinli kızları iyi hatırlattın :) victor ve çinli kızlar bayağı bir hareket getirdi diziye gordonu bir kaç yerinden deldiler kılpayı kurtardı paçayı gordon :)
Olsun Barbara'yı hala seviyorum bence 48 kilo :F Evet yan karakterler çok güzel resmediliyor. Dizide en sevdiğim olay da bu :X

Olsun Barbara'yı hala seviyorum bence 48 kilo :F Evet yan karakterler çok güzel resmediliyor. Dizide en sevdiğim olay da bu :X
şişko uzaktan bakıp kızın 45 kilo olduğunu söyledi :) bence o kadar hafif değildir sanırım şişko kendi cüssesinin yanında kızın ağırlığını yanlış hesapladı :) en azından 52 falan var gibi :)
bu arada gordon hazır eli değmişken silaha, barbarayı koklama cesareti gösteren şişkoyuda vursaydı süper olurdu :)

falcone u oynayan vatandaşı daha önce the wire da izlemiştim karakterine tam oturmuş, tatlı sert tipik mafia babası (bizim hulusi kentmen in bıyıksızı :)) diziye yeni katılan karakterlerin yanında falcone da bence çok iyi bir seçim olmuş :)

şişko uzaktan bakıp kızın 45 kilo olduğunu söyledi :) bence o kadar hafif değildir sanırım şişko kendi cüssesinin yanında kızın ağırlığını yanlış hesapladı :) en azından 52 falan var gibi :)
bu arada gordon hazır eli değmişken silaha, barbarayı koklama cesareti gösteren şişkoyuda vursaydı süper olurdu :)

falcone u oynayan vatandaşı daha önce the wire da izlemiştim karakterine tam oturmuş, tatlı sert tipik mafia babası (bizim hulusi kentmen in bıyıksızı :)) diziye yeni katılan karakterlerin yanında falcone da bence çok iyi bir seçim olmuş :)
Saçını kokladıgı görseydi vururdu :X Gerçi geçirdi bitane:A

7.bölümü izledim bende @OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash
penguen ilk bölümden itibaren benidme favorim gerçekten :F:F:F
filimlerinde hep joker favori olurdu dizidede pengueni favori durumuna getirmişler bölümün başında o şemşiyeyle yürüyüş sahnesine koptum :F:F:F
barbara ahh resurrectiondakı abrbaradan kurdulduk burdakı abrbaradan daha kurtulamadık keşke bundanda kurtulsa ayol sen ne halt etmeye geri dönüyorsun birde gordonun düşmanının evine gelmiş kendi ayaklarıyla gordon bu salakta ne buluyorsun o polis kadına brak bu kızı bence hallari vrsa görsünler gordonda kendisine akıllı birisini bulsun 🙂🙂🙂
@OzaN lada konusmustukg aliba diziye kalıcı bir kötü karakter lazım diye bu bölümdekı gordonu vuran kel adam bu eksikliği bence doldurdu dizide kalıcı olarak böyle bir kötü karaktere ihtiyac vardı :Z:Z:Z @destere senin kedi kızına bu senaryoda yer yok malesef bazı bölümler olmayacaktır olduğu bölümlerdede 2 dakika gösteriliyor zaten yer yok ona burada:F

7.bölümü izledim bende @OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash
penguen ilk bölümden itibaren benidme favorim gerçekten :F:F:F
filimlerinde hep joker favori olurdu dizidede pengueni favori durumuna getirmişler bölümün başında o şemşiyeyle yürüyüş sahnesine koptum :F:F:F
barbara ahh resurrectiondakı abrbaradan kurdulduk burdakı abrbaradan daha kurtulamadık keşke bundanda kurtulsa ayol sen ne halt etmeye geri dönüyorsun birde gordonun düşmanının evine gelmiş kendi ayaklarıyla gordon bu salakta ne buluyorsun o polis kadına brak bu kızı bence hallari vrsa görsünler gordonda kendisine akıllı birisini bulsun 🙂🙂🙂
@OzaN lada konusmustukg aliba diziye kalıcı bir kötü karakter lazım diye bu bölümdekı gordonu vuran kel adam bu eksikliği bence doldurdu dizide kalıcı olarak böyle bir kötü karaktere ihtiyac vardı :Z:Z:Z @destere senin kedi kızına bu senaryoda yer yok malesef bazı bölümler olmayacaktır olduğu bölümlerdede 2 dakika gösteriliyor zaten yer yok ona burada:F
kedi kızın kendisi yok ama ruhu çatılarda dolaşıyordu, özellikle mart ayında kedi kızdan aksiyon bekliyorum :)
penguen gerçekten her bölüm diziye renk katıyor
@xemrexxx nin favorisi marsha yı nasıl buldun ? biraz şişmanca ama olsun emre de öyle bir şeye benzemiyor:) iki bidon bir samanlığa yakışır :))

kedi kızın kendisi yok ama ruhu çatılarda dolaşıyordu, özellikle mart ayında kedi kızdan aksiyon bekliyorum :)
penguen gerçekten her bölüm diziye renk katıyor
@xemrexxx nin favorisi marsha yı nasıl buldun ? biraz şişmanca ama olsun emre de öyle bir şeye benzemiyor:) iki bidon bir samanlığa yakışır :))
hahahah o zenci şişman kadınımı diyorsun bir bölümlük birşeydi bence görünmez artık ayrıca görünemsinde ne işi var sürekli bu dizide :F:F:F

hahahah o zenci şişman kadınımı diyorsun bir bölümlük birşeydi bence görünmez artık ayrıca görünemsinde ne işi var sürekli bu dizide :F:F:F
@xemrexxx o şişko bidon yüzünden diziye devam etmeyi düşünüyordu şimdi moralini bozdun gülperinin :)
devoshire düşesiydi şişko marsha kraliyet soyundanmış :)

1x7

Valla dizi kendini aştı. Geçen haftaki bölümü pek beğenmemiştim ama bu hafta dizi kesinlikle izlemeye değer olduğunu kanıtladı. Bence açık ara şu ana kadar en iyi bölümdü. Zaten hem forumdaki yorumlar, hem imdb puanı hem de reytinglerin yükselişte olması aynı doğrultuda bilgiler. :)

Dizinin en büyük avantajı karakterleri benimsetmeleri oldu herhalde. Gittikçe genişliyor karakter sayısı ve mesela bu bölüm kedi kızın olmadığını farketmemişim bile. :):)

Aksiyon tavandı bölüm boyunca.

Gordon coştu adeta ama Barbara planları bozdu. Olsun yine de seviyoruz Barbara'yı. :D

Falcone ve Maroni soğuk savaşı çok iyi gidiyor. Görünüşte kardeş gibiler ama işin aslının öyle olmadığı açık. Ben Maroni'nin tarafındayım tabii ama Falcone'dan da nefret etmiyorum. :D

Sondaki olay tam bir ters köşeydi. Penguenin Falcone tarafında yer alması pek hoşuma gitmedi ama Gordon'un arkasında durması iyiydi, meğer o kurtarmış. :)

Tabii Gordon'u kurtaran iki dedektifi de unutmamak gerek.

Falcone'un kel kötüsü de karakter zenginliğini arttırdı dediğiniz gibi. :)

Dizinin 7. bölümüne kadar gelip bu puanı vereceğimi hiç tahmin etmezdim ama hayat bu. :D

9/10

Dün dizinin 4. ve 5. bölümlerini izlemiştim, onları yorumlayayım. Birkaç gün içinde 6. ve 7. Bölümleri izlerim, yetişirim.

1x4

Penguen karakteri sağolsun, hareketliliğe sebebiyet verdi. İyi ki öyle oldu. Gotham şehrinde neler dönüyor neler. James Gordon ile Harvey Bullock, olayları bitiriyor.

Başkan suikastine kadar uzanacak olan süreç, ölümlerle başladı. Aslında çok zekice bir suikast silahı ama tabi, hiçbir işe yaramıyor. Penguen'in de katkılarıyla, James Gordon işi çözüyor ve Harvey Bullock'ta yardım ediyor. Penguen rütbe atlıyor ve kendisini oradaki insanları daha da yakınlaştırıyor. James Gordon'un "keşke öldürseydim" diyeceği anlar gelecek gibi gözüküyor. Penguen yine bir şeyler yapıyor ve adamların işini bitiriyor. Liza karakteri de sağlam bir giriş yaptı. Bu bölüm itibariyle ne yapabileceği de ortaya çıktı.

8/10

1x5

Senaryoyu gelişitrme çalışmaları bu bölüm itibariyle daha bir başladı. Bölüm çok iyiydi. Yaşanan olaylar gibisinden, etkileyiciydi. İlerleyen bölümlerde neler olabileceğinin bir kısmını cevap veren bir bölümdü.

Uyuşturucunun biraz fantastik etkileri anlatıldı. Hoplamalar zıplamalar, film gibi geçti. Bruce Wayne bile Wayne şirketinin açıklarını buldu. Wayne şirketi, şehri tehlike saçmaya çalıştığı ortada. İlerleyen bölümlerde bu daha bir belirgin olacaktır. Penguen gerçek yüzünü gösterdi, 'Oswald Cobblepot' olduğunu söyledi. İyi mi yaptı, hayatta kalmak için, evet. James Gordon'un başını derde sokacak, "keşke öldürseydim" dedirtecek bölümlerden biri. Maroni ile muhattap etti kendisini. James Gordon birisini öldürüyor, ilk kez ve mecburen. Fish'in silahı Liza, büyük başlardan Falcone'nin işini bitirmek için tutulduğu ortaya çıkıyor. Fish iyi plan yapıyor, Liza uyum sağlıyor ve etkiliyor. Etktilemesi de doğal, güzelliğini gösteriyor. Barbara'nın gözükmediği bölümde ilerleyen bölümlerin hareketlenmesi açısından iyi bir bölümdü. Barbara da olsaydı iyiydi, görmeye alışmıştık.

8.5/10

@OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash
8.bölüm izledim
bu bölüm diğer bölüme göre braz düşüktü yine penguenin ön pilana çıktığı bir bölüm oldu o zenci kadınla konusma sahnesi sonra annesiyle olan sahnesi ve o kadının adamını öldürmesi falan ayyy birde çok şeker bir çocuk bu penguen :F:F:F
@destere gözün aydın kedi kız ortaya çıktı gelecek bölümde çok ön pilanda olucak bence aaa beni özledinmi diye sordu gordona bence yanlıs kişiye sordu destereye sorması lazımdı hahaha 4 gözle bekliyordu çocuk :F:F:F buluce dövüşmeyide öğrenicek o çocuğun ön pilanda olması çok iyi olur bu arada geçen bölümde olan gordonu vuran kel adam batmanın en büyük düşmanlarından biriymiş yanı dizide kalıcı olucak demekki daha çok sahnesi olur umarım:Z:Z:Z:Z

1x8. Bölüm

güzeldi hoştu kedi kız yine az göründü penguen in sahneleri etkiliydi gordon un aksiyon dolu sahneleri bölüme renk kattı

@Forumdash @Çiğdem-
Dizide
14.43
14.44
14.45
14.46
14.47
14.48 . saniyeler süperdi :))

liza ile fish money in günah çıkarma yerinde buluştuğu sahne ilginçti,
gordon un tek başına beş vatandaşı devirdiği sahne abartıydı ama güzeldi
fish money in penguen in eline sapladığı broşlu kısım süperdi
penguen in annesiyle sohbet ettiği kısım yine güzeldi
atarlı ergen bruce un kroşeleri ilginçti:)

@OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash
8.bölüm izledim
bu bölüm diğer bölüme göre braz düşüktü yine penguenin ön pilana çıktığı bir bölüm oldu o zenci kadınla konusma sahnesi sonra annesiyle olan sahnesi ve o kadının adamını öldürmesi falan ayyy birde çok şeker bir çocuk bu penguen :F:F:F
@destere gözün aydın kedi kız ortaya çıktı gelecek bölümde çok ön pilanda olucak bence aaa beni özledinmi diye sordu gordona bence yanlıs kişiye sordu destereye sorması lazımdı hahaha 4 gözle bekliyordu çocuk :F:F:F buluce dövüşmeyide öğrenicek o çocuğun ön pilanda olması çok iyi olur bu arada geçen bölümde olan gordonu vuran kel adam batmanın en büyük düşmanlarından biriymiş yanı dizide kalıcı olucak demekki daha çok sahnesi olur umarım:Z:Z:Z:Z
kedi kızı özledik ama kedi kızın
kanalizasyondan çıktığını görünce
sarılıp hasret giderme imkanım kalmadı :) banyo yapsın sonra sarmaş dolaş oluruz :)

Son düzenleme:
S01B08 izledim

Diğer bölümlere göre düşüktü ama seyri bile bi başka keyif :X
Gordon reyiz bizim Mahir gibi 3-5 adamı bi çırpıda yere seriyor :F (2'side dövüşmeyi bilmiyor ama adamlar yerde pert:F) Barbara'ya atazlanması da Mahir'in Feride'ye atazlanması gibi niye bu sezona benzettiysem @Çiğdem- (@destere izliyor mu bilemedim şimdi)

Harv esaslı adam çıktı :X

Bruce kardeşimizi daha önce Touch dizisnde izlemiştim. Lakin orda oynayamıyordu en iyi performası çığlık attiği sahneler oluyordu lakin burda bayaa oyunculugu gelişmiş:X Okuldaki tokat sahnesindeki performansı süperdi :X Tabi Bruce'a bakan ustayı da es geçmeyeleim.Dövüşmeyide öğretir :X

Kedi kız GoT'daki Arya gibi 3-5 bölümde bir az bi rolde. Ama kedi kız az görünmeyle Arya'nın elinden rekoru alır:F

7'lik bölüm bence ama sevgimizden 8/10 olsun :X

S01B08 izledim

Diğer bölümlere göre düşüktü ama seyri bile bi başka keyif :X
Gordon reyiz bizim Mahir gibi 3-5 adamı bi çırpıda yere seriyor :F (2'side dövüşmeyi bilmiyor ama adamlar yerde pert:F) Barbara'ya atazlanması da Mahir'in Feride'ye atazlanması gibi niye bu sezona benzettiysem @Çiğdem- (@destere izliyor mu bilemedim şimdi)

Harv esaslı adam çıktı :X

Bruce kardeşimizi daha önce Touch dizisnde izlemiştim. Lakin orda oynayamıyordu en iyi performası çığlık attiği sahneler oluyordu lakin burda bayaa oyunculugu gelişmiş:X Okuldaki tokat sahnesindeki performansı süperdi :X Tabi Bruce'a bakan ustayı da es geçmeyeleim.Dövüşmeyide öğretir :X

Kedi kız GoT'daki Arya gibi 3-5 bölümde bir az bi rolde. Ama kedi kız az görünmeyle Arya'nın elinden rekoru alır:F

7'lik bölüm bence ama sevgimizden 8/10 olsun :X
son olarak elinde kılıçla arkasında kükreyen vatandaşın burnuna indirdiği yumruk güzeldi onun haricinde deidğin gibi :) abartısı bol bir yerdi :)

yukarda saydığım saniyelere dikkat ettinmi :))

barbarayı hep öyle görmek isteriz hatta bence gecelik daha bir gizem katmış olaya yürürken kadın gecelik düştü düşecek diye yıldızları sayıyoruz :))
Gordon'a silah çektiğinde de miniliydi ama sahne karanlık olduğu için fazla gözüne batmamiş anlaşilan :X