FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

1x9

Dizi son 3-4 bölümdür - 8.bölüm hariç - iyi gidiyor iyice sardı beni. :) Bu bölümde de Cat'in ve Bruce'un sahnelerinin artması sevindirici Gordon'da iyi ama hep o olunca da olmuyor. :) Penguen görünüşü saf, dengesiz birine benziyor ama aslında kafasını baya kullanıyor. :) Fish'e bi şey diyemem zaten acayıp itici biri. :D

9/10

1x9

Açıkçası bu bölüme başlamak içimden gelmiyordu hiç ama baya iyi bölümdü. :)

Polisiye kısmı biraz tırt olsa da onun dışında çok iyiydi. :)

Kedinin Bruce'un yanına taşınması harika oldu. Bruce, Selina ve Alfred'in olduğu sahneleri büyük bir keyifle izledim. Yoksa Gordon falan hikaye. :):)

Penguenin neyin peşinde olduğunu şimdilik anlayamadım ama mutlaka iyi bir planı vardır. :)

Gordon'un sahneleri sıkıcıydı bence. Barbara'nın hareketi ise gereksiz hareket gibi ama bakalım ne ilerletecekler oradan. :)

Harvey Dent önemli biriymiş herhalde ama ilk bölümde onun sahneleri de sıkıcı gibiydi...

Bu arada @destere deneyin güldürdü. :D

Kedi ve penguenin hatrına (böyle söyleyince belgesel izlemişim gibi oldu):

8/10
deney güzeldide @xemrexxx tuzaktan kaçmayı başardı gibi :) direk cevap verseydi orda bir 45 dakika ara vermeseydi diziye bakmamış olsaydı eminim tura diyecekti :) neyse en azından ergen olsada zekice davranmayı akıl edebildi :))

barbaranın hareketi bencede gereksizdi ama son sahnede esmerle aynı yatakta gördüğümde kadının o hareketi boşa yapmamış olduğunu anladık :)
sorun gordon un mesleğinde değil ? sorun daha çok kadının cinsel kimlik karmaşası yaşamasından kaynaklı sanırım :) esmerle barbarayı devamlı öyle görmek isteriz ama biraz daha ne yaptıklarından haberdar olsak iyi olurdu o sahneyi kısa kestiler ..?:)

batman ın zamanında kedi kız tarafından hayata alıştırıldığını tahmin edermiydin ? bence batman batman olmasında en büyük destek kedicikten gelecek :)

1x3

Nihayet uzun bir aradan sonra diziye dönüş yapabildim, bölümde fena değildi. :)

Barbara ve Gordon'u birbirine çok yakıştırıyorum. Hikayenin şu şekli, Gotham nasıl bir şehir , arkham olayı nedir , karakterlerin ilk halleri , wayne ailesi gibi gizli kalmış bir çok anektota ışık tutması açısından oldukça doyurucu.. Penguen en sevdiğim karakter dizide, acaba neler yapıp başa geçecek, nasıl kilo alacak, daha fazla nasıl acımasız olacak falan merak ediyorum. :)

8/10

1x3

Nihayet uzun bir aradan sonra diziye dönüş yapabildim, bölümde fena değildi. :)

Barbara ve Gordon'u birbirine çok yakıştırıyorum. Hikayenin şu şekli, Gotham nasıl bir şehir , arkham olayı nedir , karakterlerin ilk halleri , wayne ailesi gibi gizli kalmış bir çok anektota ışık tutması açısından oldukça doyurucu.. Penguen en sevdiğim karakter dizide, acaba neler yapıp başa geçecek, nasıl kilo alacak, daha fazla nasıl acımasız olacak falan merak ediyorum. :)

8/10
Başlamana sevindim :X Aynen ve ama ekliyorum:X
Aynen:Gordon ve Barbara'yı ben de çok yakıştırıyorum:X 2014-2015 sezonun en iyi çifti seçilsin:X

Ama: Penguen bence şişmanlamaz. Bazı dizilerde bazı karakterler oldugu gibi anlatılmıyor.Farklılıklar katıyorlar. Penguen şişmanlarsa ve görsellerde çıkan gibi penguen olursa çok kötü seyir zevki çıkar :( Bizim Penguen kardeş böyle çok daha iyi :X

1x4

Bana görede ilk bölümden sonraki en güzel bölümdü. Ve Black Sails’den tanıdık bir yüz. :)

Başkanı kurtarmasalardı keşke Arkam yerleşim bölgesini döküm alanına çevirecekmiş, rüşvetçi olduğu her halinden belliydi zaten. Adamın canı tehlikede kasadaki paralarını düşünüyor. :)

Penguen çok zeki gerçekten. Gordon’a yardım etmek gibi bir amacıda yok onuda kullanıyor çakal. :)

Fish Önce Liza'mı beni azdır diye kullandı finalde de dövüştürdü. Yav arkadaş Gotham'da da şöhret olmanın yolu bu mudur? :)

8.5/10

1x5

Yine güzeldi. Bu diziyi izlemek, çizgi roman okumak gibi. :)

Fish'in yeni hatunu Lisa taş gibi maşallah. Ergen irisi taş bir kızla kırk yıllık şahin'i avlayacaklar matmazel. :)

Anlamadığım esas oğlanlar her bölüm 1 suç/suçlu ile mücadele edip, olayı nihayete mi erdirecekler? İyide Batman bunun neresinde biz bu veletin büyümesini mi bekleyeceğiz? Son sahnede Fish ile elemanın yatakta konuşmaları iyiydi. :)

8/10

1x6

İlk başları oldukça sıkıcıdı ama finale doğru güzelleşti. :)

Keçinin işlediği cinayetleri yemişim en güzel sahne Kedi'nin göründüğü ve finalde Penguen'in ortama dalmasıyla adeta rol çaldığı o kapıdan "helloo!" diye Batman gelse bu kadar sevinmezdim. :)

Birde şu Gordon'u tutuklayan özel dedektiflere aşırı gıcık olmuştum sonunda yüzlerini o halde görmek çok iyiydi. :)

Harvey'in mutlu olması lazımdı ama, yoksa tutuklanacaktı. :)

Fark ettiniz mi bilmiyorum ilk kez 'Fish'in çıkmadığı bir bölümdü. :)

8/10

1x6

İlk başları oldukça sıkıcıdı ama finale doğru güzelleşti. :)

Keçinin işlediği cinayetleri yemişim en güzel sahne Kedi'nin göründüğü ve finalde Penguen'in ortama dalmasıyla adeta rol çaldığı o kapıdan "helloo!" diye Batman gelse bu kadar sevinmezdim. :)

Birde şu Gordon'u tutuklayan özel dedektiflere aşırı gıcık olmuştum sonunda yüzlerini o halde görmek çok iyiydi. :)

Harvey'in mutlu olması lazımdı ama, yoksa tutuklanacaktı. :)

Fark ettiniz mi bilmiyorum ilk kez 'Fish'in çıkmadığı bir bölümdü. :)

8/10
seriye taktığına göre bu diziyi bugün bitirirsin :)

dizinin her bölümü güzel hatta bundan sonra izleyeceğin 7. bölüm dahada güzel :)

1x7

Vay penguene bak şahane muhteşem 2-3 bölümdür güzelleşmeye başlamıştı ve bu bölümle tavan yaptı. Mükemmel bir bölümdü. Bundan sonra beklenti de yüksek tabi... :)

Açıkcası tek bölümlük polisiye olaylardan sıkılmıştım, tam benim istediğim tarz çete savaşları işin içine girince tadından doyulmaz hal aldı. Şu Barbara'yı arada vursalardı iyiydi. Gordon'u bağışlanması için af dileme için geri dönmüş tam bir salak. Penguen'de sansar gibi zeki çıktı, Falcone ile anlaşıp Maroni'yle kanka moduna bağlamak nedir? Adam yüzyılın ispiyoncusu çıktı, herkesin sırrını birilerine satarak hayatta kalıyor. :) Gordon'u öldürtmemesi tabii takdire şayandı ama Gordon işin peşini bırakmayacak gibi..

9/10

1x8

Önceki mükemmel bölümün üstüne yavan kaldı ama yinede güzel sahneler vardı. :)

Hele şükür Bruce başladı yavaştan. Okulda annesi hakkında kötü konuşulmasına dayanamayıp veletlere dalsada fena dayak yemişti. Alfred şimdi dövüşmeyide öğrenecek. :)

Penguen, Fish'in adamından Falcone'nin çevresindeki kadını öğrendi. Umarım Liza'ya bişey olmaz.

Son olarak Barbara'nın sayamadım kaçıncı kere o ufak bavuluyla evi terkedişi hem adamın hayatının yarısı benim olsun diyorsun hemde alınca böyle kaçıyorsun kadınları anlamak zor. :)

8/10

1x9

Ortalamanın üstünde güzel bir bölümdü, özellikle Bruce ve Kedi'nin karşılıklı sahneleri. :)

@OzaN Penguen ya adamım. Liza'dan çift taraflı ajan yapacak. Bir sonraki hedefide Fish'in yerine geçmek olacaktır..Barbara Gotham’dan sıkılmıştı sözde ama o Gordon'dan sıkılmış göründüğü üzere. :) Gordon gibi adama yapılır mı bu? Kedi ve Bruce aşkı başlamıştır, yoksa yanakları kızaran Bruce'un aşkımı demeliyim. :)

Kedi ve Bruce'u daha fazla görürsek diziye daha fazla hayran kalıcaz gibime geliyor. :)

Harvey Dent'in diziye katılacağına dair konusunu açmıştım, tanışmak bugüne kısmetmiş. Sakin biri gibi dururken sinirlenince kendinden geçti, var bir şeyler..

8.5/10

1x9

Ortalamanın üstünde güzel bir bölümdü, özellikle Bruce ve Kedi'nin karşılıklı sahneleri. :)

@OzaN Penguen ya adamım. Liza'dan çift taraflı ajan yapacak. Bir sonraki hedefide Fish'in yerine geçmek olacaktır..Barbara Gotham’dan sıkılmıştı sözde ama o Gordon'dan sıkılmış göründüğü üzere. :) Gordon gibi adama yapılır mı bu? Kedi ve Bruce aşkı başlamıştır, yoksa yanakları kızaran Bruce'un aşkımı demeliyim. :)

Kedi ve Bruce'u daha fazla görürsek diziye daha fazla hayran kalıcaz gibime geliyor. :)

Harvey Dent'in diziye katılacağına dair konusunu açmıştım, tanışmak bugüne kısmetmiş. Sakin biri gibi dururken sinirlenince kendinden geçti, var bir şeyler..

8.5/10
liza yı nasıl buldun :) benim yeni favorim :)

S01B10 izledim

Bu kadar güzel bi bölümü ilk ben izlemişim :oley:
Alfred Amca'ya helal olsun :X Muhteşem dövüştü adamlarla :X
Bruce ile olan sarılma sahnesi ise bi o kadar duygusaldı:)
Alfred Amca'nın Fisher'ı nasıl tavladıgını söylemeye bile gerek yok:X

Bruce ve Kedi kızın sahneleri de çok iyiydi. Özellikle çatı katlarını atlama sahneleri.
Kedi kız sonunda Bruce'u öptü ne kadar hevesliymiş:F

Penguen'cik bu bölümde güvenini sağlayamadiğini görmüş oldu. Gordon reyiz ise sürgün edildi. Delilerin arasında napacak???

9/10

1x10

Güzel ve hareketli bir bölümdü. Ocak ayına kadar ara varmış özleyeceğim diziyi..

Kedi Wayne'erin öldürüldüğü gece görgü tanığı olduğu için öldürülmek istendi. :X

Kedi'yi öldürmek isteyenler kişiler, Gordon'u etkisiz hale getirip silahıyla Bay Lovecraft'ı öldürüp intihar süsü verdiler. Bunun sonucunda da Gordon deli hastanesine sürgüne gönderildi. :X

Finalde Kedi, Wayne'lerin evinden çaldığı eşyaları Bruce iade ederken dudağına da bir buse kondurdu. :)

Kedi adı üstünde Kedi, canı sıkılınca gider, kafası eserse gelir. :)

Ve Alfred böyle dövüşmeyi nerden öğrendi. :)

Bi 9/10 puanda benden.