FOX Gotham 1. Sezon Yorumları

1x10. Bölüm
güzeldi hoştu kedi kızı bol bol seyrettik @Forumdash ın barbisi yoktu aslında olsa şöyle kenardan köşeden oturup kalksa bile bölüme ekstra katkı sağlayabilirdi
@sürgünüm ün liza sından da bişeyler bekledim o da çay servisi yaparken bir ara gözümüze çarptı o kadar :)

bruce la kedi kızın kaçışları güzeldi
peşlerindeki esmer kız süperdi bana öylesine dolanıp boğmaya çalışsa sanırım pek direnmezdim :)
kedinin çatıda zıpladığını gören atarlı bruce, tüm tehlikeyi göze alıp binadan binaya atlamayı denedi başardıda,, atarlının ilerde yaman bir @Çiğdem- parlağı olacağı şimdiden belli, yalnız çiğdem için çatıdan çatıya atlamayı göze alırmıydı orası belirsiz :)
kahya alfred karakteri ilginçti adamda ne cevherler varmış kahyalık yaparak harcanıyor , hem güzel dövüşüyor, hemde bayanlara karşı kibar ve etkili konuşmasını biliyor... fish moneyi iki lafla etkiledi kadın yelkenleri suya indirdi..
falcone un fish e gözdağı vermek için bonien denilen adamı kafasından vurup kellesini tabağa düşürüşü yarım kalan bir sahneydi o sahne kesildimi noldu nasıl vurduğunu görmedik ?
sonunda bruce kurtuldu , kedi kurtuldu
olan gordon a oldu? gordon belediye başkanına arkham ı öp dediğinde, başkanda dedi madem öyle bende seni arkhamın gardiyanı yapıyorum :) vee bitti..

barbarayı niye göremedik harbiden ona göre hiç mi senaryo bulamamışlar? üstündeki yorganı atmış bir vaziyette bir 10 saniye yatağa uzanmış gösterseler yeterliydi ..?

@OzaN @destere @Arslan Bey @Forumdash @BesaleT @yatutarsa @sürgünüm
10.bölüm izledim sezonun 7.bölümden sonra en iyi bölümüydü bence
şuana kadar olan bölümlerden 7 ve 10.bölümler en iyi bölümelr gibi görünüyor :love1::love1:
aaa bununda sebebi şuu bence normal bir polisiye dizisinden ayrı bir tat izlemiştik 7.bölümde diziye katılan kel adam çok heyecan katmıştı bölüme ve bu hafta olan 10.bölümde diziye katılan kadın çok renk kttı bence bu bölüme
@Forumdash sana katılıyorum kedi kızda ne meraklıymış yanı öptürmeye buluce yok diyor kız illa öpecek :F:F:F
alfred ayy bu adam batmanı yetiştiren kişi değilmi yanı buluceyi yetiştirip batman yapıcak tabikide iyi dövüşmesi gerekiyor 🙂🙂🙂
@destere barbara olmadığı için en iyi bölümdü bence :kiki::kiki::kiki:
ahhh son olarak kıyamam gordona akıll hastanesine düştü 😱😱😱

şuana kadar olan bölümlerden 7 ve 10.bölümler en iyi bölümelr gibi görünüyor :love1::love1:
aaa bununda sebebi şuu bence normal bir polisiye dizisinden ayrı bir tat izlemiştik 7.bölümde diziye katılan kel adam çok heyecan katmıştı bölüme ve bu hafta olan 10.bölümde diziye katılan kadın çok renk kttı bence bu bölüme
@Forumdash sana katılıyorum kedi kızda ne meraklıymış yanı öptürmeye buluce yok diyor kız illa öpecek :F:F:F
alfred ayy bu adam batmanı yetiştiren kişi değilmi yanı buluceyi yetiştirip batman yapıcak tabikide iyi dövüşmesi gerekiyor 🙂🙂🙂
ben izlemiyorum gotham'ı :)

1x10

Valla yine çok güzel bölümdü. 7.bölümden sonraki en iyi bölüm olduğuna katılıyorum. :)

Kedi ve Bruce'un ön plana çıkması çok güzel oldu. İkisinin sahnelerini izlemek büyük keyif. :)

Bölümün yıldızı ise Alfred reyisti. Kendisinin reyis olduğunu da bu bölümde öğrenmiş olduk. Hepimizi şaşırttı herhalde bu bölümde. :):)

Boş, sıkıcı sahne neredeyse hiç yoktu herhalde. 8 ile 9 arasında kalmış olsam da çoğunluğa uyalım:

9/10

gordon belediye başkanına arkhamı öp dedi ? :)
belediye başkanı bu sözü duymazdanmı gelsin? iyi yaptı bence.. senin parlağı arkham akıl hastanesinde süründürecektir bundan sonra :)
barbara konuşmasada olur şöyle bir sere serpe güneşlense karyolada yeterli :)

gordon belediye başkanına arkhamı öp dedi ? :)
belediye başkanı bu sözü duymazdanmı gelsin? iyi yaptı bence.. senin parlağı arkham akıl hastanesinde süründürecektir bundan sonra :)
barbara konuşmasada olur şöyle bir sere serpe güneşlense karyolada yeterli :)
batman dizisinde rkham çok önemli bir yer tutuyordu arkhamda çok güclü batman düşmanları dolu cnm en önemliside joker geliyor galiba :Z:Z:Z

11.bölümü izledim
beklediğimize deyen bir bölüm oldu bukadar harika bir başlangıcı beklemiyordum
arktakı bölümler süper olcucak orası belli oldu :Z:Z:Z
gordonun tımarhanedeki anları hep aksiyonlu geçti onun harici diğer tüm oyuncuları aynı anda aktif gördük penguen patronu ve gordonun diğer dedektif arkadaşı her oyuncu rol aldığı bir bölüm oldu gordonun akıl hastanesinde olanlara katili sorarken o sahne çok komikti hahaha ağzını yüzünü oynatan adama bayıldım :F:F:F
batmanın en güçlü düşmanları arktan çıkmıstır bu bölümde bu bölümde jack gruberi gördük umarım tekrar görürüz bu arada joker yakında diziye katılıcak galiba acaba kim olucak çok merak ediyorum 🙂🙂🙂

Son düzenleme:
1x11. Bölüm

baştan sona muhteşemdi birazda diziyi özlediğimiz için hiç sıkılmadan izledim her karakteri bana değerli geldi hatta @xemrexxx nin favorisi yengeç gibi yana kırıtarak yürüyen penguen i bile sevmeye başladım:)

@Forumdash @OzaN @sürgünüm bu bölümde Christopher Heyerdahl ıda izleme şansı yakaladık , hell on wheels de isveçli lakabıyla harikalar yaratıyordu bu vatandaş tam bir karakter oyuncusudur hatta en iyi yabancı dizi yardımcı erkek oyuncu da ismini söylemiştimde destek gelmedi tek kaldım vatandaş elendi :))

@Çiğdem- diziye @Forumdash ın barbarasından sonra doktor leslie adlı bir güzellik daha katıldı :) senin parlağın jim gordon 90-60-90 lık doktor kıza bakmaktan işini yapamaz oldu :)

bölümün geneli akıl hastanesinde geçti bayağı renkli karakterler vardı ama asıl renkli karakter cristopher heyerdahl ın canlandırdığı jack gruber karakteriydi adamın her sahnesi mükemmel :) akıl hastanesi başhekimi zenci toparlak vatandaş çok sinir bozucuydu ,
yanlışlıkla şüphelendikleri doroty isimli kadınıda gözüm bir yerden ısırıyor o da çok iyiydi
barbara ile renee kız kıza sevişmekten bıktılar sanırım araları bozuldu gibi :)
penguen in fazla coşması sonucu maroni tarafından cezalandırılış şekli güzeldi , özellikle maroni nin penguene sen benim akıllı maymunum dediği yer komikti :)
fish money in sadık yardımcısı butch bir ara fish e ihanet edecek gibi duruyordu ama son sahnede jimmy adlı çocukluk arkadaşını kafadan vurması güzel sahnelerdi ,
kedi kız arkadaşı ivy i gordon un evine yerleştirdi, barbaranın evi aradığı sahnede ivy nin ben gordon un kız arkadaşıyım demesi, barbaranın sinirden telefonu fırlatışı güzel sahnelerdi ,
bu bölüm bruce yoktu eksikliğide hissedilmedi zaten ?

1x11. Bölüm

baştan sona muhteşemdi birazda diziyi özlediğimiz için hiç sıkılmadan izledim her karakteri bana değerli geldi hatta @xemrexxx nin favorisi yengeç gibi yana kırıtarak yürüyen penguen i bile sevmeye başladım:)

@Forumdash @OzaN @sürgünüm bu bölümde Christopher Heyerdahl ıda izleme şansı yakaladık , hell on wheels de isveçli lakabıyla harikalar yaratıyordu bu vatandaş tam bir karakter oyuncusudur hatta en iyi yabancı dizi yardımcı erkek oyuncu da ismini söylemiştimde destek gelmedi tek kaldım vatandaş elendi :))

@Çiğdem- diziye @Forumdash ın barbarasından sonra doktor leslie adlı bir güzellik daha katıldı :) senin parlağın jim gordon 90-60-90 lık doktor kıza bakmaktan işini yapamaz oldu :)

bölümün geneli akıl hastanesinde geçti bayağı renkli karakterler vardı ama asıl renkli karakter cristopher heyerdahl ın canlandırdığı jack gruber karakteriydi adamın her sahnesi mükemmel :) akıl hastanesi başhekimi zenci toparlak vatandaş çok sinir bozucuydu ,
yanlışlıkla şüphelendikleri doroty isimli kadınıda gözüm bir yerden ısırıyor o da çok iyiydi
barbara ile renee kız kıza sevişmekten bıktılar sanırım araları bozuldu gibi :)
penguen in fazla coşması sonucu maroni tarafından cezalandırılış şekli güzeldi , özellikle maroni nin penguene sen benim akıllı maymunum dediği yer komikti :)
fish money in sadık yardımcısı butch bir ara fish e ihanet edecek gibi duruyordu ama son sahnede jimmy adlı çocukluk arkadaşını kafadan vurması güzel sahnelerdi ,
kedi kız arkadaşı ivy i gordon un evine yerleştirdi, barbaranın evi aradığı sahnede ivy nin ben gordon un kız arkadaşıyım demesi, barbaranın sinirden telefonu fırlatışı güzel sahnelerdi ,
bu bölüm bruce yoktu eksikliğide hissedilmedi zaten ?
cnm tımarhane müdürü olan zenci adam birisinden şüphelendiğini söylediği zaman o doktor değil oda hastaymıs dediler o sırada senin doktor kadın ortaya çıktı aaa dedim elektirik veren buymuş dedim oan ondan şüphelendim ben :F:F:F

cnm tımarhane müdürü olan zenci adam birisinden şüphelendiğini söylediği zaman o doktor değil oda hastaymıs dediler o sırada senin doktor kadın ortaya çıktı aaa dedim elektirik veren buymuş dedim oan ondan şüphelendim ben :F:F:F
ben ondan hiç şüphelenmedim o kadar masum ve güzel duruyorduki hem o çıksaydı bile ondan yine şüphelenmezdim :)

ben ondan hiç şüphelenmedim o kadar masum ve güzel duruyorduki hem o çıksaydı bile ondan yine şüphelenmezdim :)
bu bölümler çok güzel olucak cnm batmanın en güçlü düşmanları bu bölümde elektirik veren adam gibi hepsi arkta olan kişilerdi her bölüm onları görücez tek tek sanırım
ve aldığım haberlere göre jokerin gelmesi çok yakın penguenin papucu dama atılıcak joker gelince oda o tımarhaneden çıkma çünkü joker 🙂🙂🙂

bu bölümler çok güzel olucak cnm batmanın en güçlü düşmanları bu bölümde elektirik veren adam gibi hepsi arkta olan kişilerdi her bölüm onları görücez tek tek sanırım
ve aldığım haberlere göre jokerin gelmesi çok yakın penguenin papucu dama atılıcak joker gelince oda o tımarhaneden çıkma çünkü joker 🙂🙂🙂
elektrik veren adam jack gruber (cristopher heyerdahl ) harika bir oyuncudur ben onu hell on wheels te izliyorum 4 sezondur, muhteşemdir umarım diziden çıkmaz ..:)

elektrik veren adam jack gruber (cristopher heyerdahl ) harika bir oyuncudur ben onu hell on wheels te izliyorum 4 sezondur, muhteşemdir umarım diziden çıkmaz ..:)
cnm batmanın önemli düşmanlarını öldürmeden konuk oyuncu gibi kullanıyorlar sanırım gordonu döven bir kel adam vardı o batmanın en büyük düşmanlarından biriydi onuda dizide tek bölüm kullandılar bu bölümde olan adamda önemli bir düşman karakterdi onuda tek bölümlük kullanmıs olabilirler ama ölmemesi daha önemli bence bu önemli karakter seçimlerini çok beğendim 2 önemli düşman gördük şu ana kadar kel adamla bu adam 2 seçimide çok yerinde buldum karakter seçimleri çok yerindeydi 🙂🙂🙂🙂

1x11

Çok güzel bir bölüm ile geri döndü. Özlemişim. :)

Babamız Don Falcone'ye karşı gelen Jim'in ibretlik sonu: Arkham akıl hastanesi. :)

Brody reyisin karısı Dr. Tompkins'i ilk bölümden tuttum. :)

Maroni güzel ayar çekti penguene. Nasıl oluyor bilmiyorum ama içimde Penguen'e karşı büyük bir sempati var. :)

Butch. insan beraber et çaldığı insana bunu yapar mı? Ulan adam helalliğini aldı sonra sıktı kafasına o sahnede çalan müzikte çok güzeldi. :)

Barbara'nın kıskançlık gözünü bürümüş İvy'i kıskandı. :)
8/10

1x11

Çok güzel bir bölüm ile geri döndü. Özlemişim. :)

Babamız Don Falcone'ye karşı gelen Jim'in ibretlik sonu: Arkham akıl hastanesi. :)

Brody reyisin karısı Dr. Tompkins'i ilk bölümden tuttum. :)

Maroni güzel ayar çekti penguene. Nasıl oluyor bilmiyorum ama içimde Penguen'e karşı büyük bir sempati var. :)

Butch. insan beraber et çaldığı insana bunu yapar mı? Ulan adam helalliğini aldı sonra sıktı kafasına o sahnede çalan müzikte çok güzeldi. :)

Barbara'nın kıskançlık gözünü bürümüş İvy'i kıskandı. :)
8/10
doktor leslie tomkins kalbimizden vurdu bizi :) sevilmeyecek gibi değil :)
butch un son hareketi güzeldi ama neden seçimini fishmoney den yana yaptı ben tam bir ihanet bekliyordum vatandaştan :)
penguen in karakoldaki çaresiz anları çok güzeldi, o adam aykırı tipi ve hareketleriyle diziye renk katıyor :)

doktor leslie tomkins kalbimizden vurdu bizi :) sevilmeyecek gibi değil :)
butch un son hareketi güzeldi ama neden seçimini fishmoney den yana yaptı ben tam bir ihanet bekliyordum vatandaştan :)
penguen in karakoldaki çaresiz anları çok güzeldi, o adam aykırı tipi ve hareketleriyle diziye renk katıyor :)
Kedi kızın sahnesi çok azdı birde Bruce Wayne hiç yoktu.

Kedi kızın sahnesi çok azdı birde Bruce Wayne hiç yoktu.
kedi kızın sahnesi azdı ama çok hayırlı bir iş yaptı :) kedi kız vicdanlı biri kızın kalbini seviyorum, soğuktan it gibi titreyen ivvy i götürüp gordon un evine yerleştirmesi bile harika bir davranıştı ,
bruce un olmaması pekde etkilemiyor diziyi ben o bruce un kahyasının olmasını isterdim o kahyada bayağı renkli bir karakter :)