boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor![]()
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu
boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor![]()
bu güzel işte
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu1:48 deki ikinize de hitap ediyor
)))))))))))
iver o zatenbu güzel işte
36. saniyede ortada gözüken sarışın kadın margieri ye benzemiyormu![]()
37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margeryeyalan
bu dizide ne işi var ?![]()
videonun devamına baktım gottaki marcıri ile alakası yok37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margerye![]()
margerynin şeyinden öyle görüyon yani baş döndürücü güzelliğindenvideonun devamına baktım gottaki marcıri ile alakası yok![]()
Ben olsaydım bi kere Hayley'le roportaj yapardım bunla değilmargerynin şeyinden öyle görüyon yani baş döndürücü güzelliğinden
hayden varken dizide anasını-ablasını canlandıran kadınla raportaj yapmışlar @Forumdash ın oyunları bunlar hrp![]()
Kim Arrow'a geçiyor?37.saniyede @Forumdash ın oklarına geçiyor oradaki pek benzemiyi margerye![]()
arrow değil miydi o dziBen olsaydım bi kere Hayley'le roportaj yapardım bunla değilNashville'yi de bırakmamın sebebi nerdeyse bu kadındı
Hala izleyeceklerim arasında o dizi ama
(7'de filan kalmiştim
)
Kim Arrow'a geçiyor?
Natalie Dormer mi? Arrow'a geçti?arrow değil miydi o dzi![]()
sein hayalini sormadım .ss got tan sonra görüntü arrowa geçmiyor mu?Natalie Dormer mi? Arrow'a geçti?Keşkeeeee
![]()
heeesein hayalini sormadım .ss got tan sonra görüntü arrowa geçmiyor mu?
pek bir ergenik olmuş zatenheeeSonra Outlander
%60'ı benim diziler
![]()
şuu gemici çocuk dışındakıler hiç hoşş değil bence 🙂🙂
şuna bak bir de hem senin hem @Çiğdem- in istedikleriyle dolu1:48 deki ikinize de hitap ediyor
)))))))))))
aaa buldu bunuyor hasbam .ssşuu gemici çocuk dışındakıler hiç hoşş değil bence 🙂🙂
Bu İngiliz dizilerinin bir ayarı yok galiba, Sherlock çok hızlı yinede bitirdim. Bu da çok yavaş, alışamadım İngiliz dizilerine o yüzden mesafeli yaklaşıyorum.
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
@destere @Forumdash @sürgünüm
@BesaleT ile @primavera izlemişti sanırım![]()
bu zaten tek sezonluk işti geçen yaz çıktı ve bittiBu İngiliz dizilerinin bir ayarı yok galiba, Sherlock çok hızlı yinede bitirdim. Bu da çok yavaş, alışamadım İngiliz dizilerine o yüzden mesafeli yaklaşıyorum.![]()
Bu İngilizler dizi konusunda kafalarına göre takılıyorlar galiba, Sherlock'ta senede hatta 1.5 yılda 3 bölüm.bu zaten tek sezonluk işti geçen yaz çıktı ve bitti![]()