Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görsel efektte adaylık almış. :)

O zaman puanda biraz cimri davrandın "o kadar laf ettik şimdi 7-8 vermeyelim" diyerek. :D
6 veya 7 arası bişey diyordum sonra 7 fazla olur 6.5 da küsürata girer en iyisi 6 olsun dedim :) nasıl olsa dizinin seveni çok:) nasıl olsa siz ortalamayı 9 lara çıkarırsınız bir şekilde :)

Bu arada dizi 8.6'ya düşmüş😱 @OzaN @destere @sürgünüm Bakalım 8.5'dan aşaği düşecek mi??
taş çatlasa 7 puan lık dizi bir gram fazlası zarar :)

Glu Glu @xemrexxx izledikten sonra bozdu gerçekten :F Ama The 100 xemrexxx 'e rağmen süper hala ki Emmy'den bile bi ödül almişti dimi @OzaN ?
@OzaN son noktayı koymuş işte :) görsel efekte aday olmuş? konu nanay, oyuncular şinanay tek bir ödül alacağı nokta görsel efektmiş :) onu ödülden saymıyoruz ona bakarsan utd deki julia görsellikte hemde efektsiz orjinal haliyle oscar ın en büyük adayı o sargılı kot pantolonu yeter :))

6 veya 7 arası bişey diyordum sonra 7 fazla olur 6.5 da küsürata girer en iyisi 6 olsun dedim :) nasıl olsa dizinin seveni çok:) nasıl olsa siz ortalamayı 9 lara çıkarırsınız bir şekilde :)

taş çatlasa 7 puan lık dizi bir gram fazlası zarar :)

@OzaN son noktayı koymuş işte :) görsel efekte aday olmuş? konu nanay, oyuncular şinanay tek bir ödül alacağı nokta görsel efektmiş :) onu ödülden saymıyoruz ona bakarsan utd deki julia görsellikte hemde efektsiz orjinal haliyle oscar ın en büyük adayı o sargılı kot pantolonu yeter :))
Dur daha kanal emmy'de bu zamana kadar hiç görmemiştim :X UTD julia'ya rağmen görsellik almişmiydi(b) @OzaN diyip dürteyim :X

Gotham konusu fazla konu dışına çıkmıştı ilgili mesajları buraya aldım. :):)
yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibi :)
bundan sonra yabancı dizi yorumlarında olay sohbete kaçmaması için sadece bölüm yorumlayıp konuyu terketmek tek çözüm gibi ?

yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibi :)
bundan sonra yabancı dizi yorumlarında olay sohbete kaçmaması için sadece bölüm yorumlayıp konuyu terketmek tek çözüm gibi ?
Kaçmasın demiyorum mecburen kaçıyor ben de kaçırıyorum sık sık, sadece Gotham yorumu okuyan arkadaşlar için kaçanları başka yerlere taşımak lazım. :):)

Destere zaten seni az görüyoruz birde yeni protestolar getirme kendine :) gerçekten üzülüyorum :))

Buda flashtan bir görsel Cw katkılarıyla :D -1. Bölüm Spoiler İçerir-

10622863_458787004259337_2490169871924924637_n.jpg

Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım. :D

True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var. :)

Pek komik olmasa da fena değil. :D

@Forumdash @destere @sürgünüm
Fragmanı beğenmedim.

Yeni başlayıp sevdiğin dizilerden söylesene bir kaç tane dizi sayım azaldı.:)