tawney e dünya aşık kerem seyretmiş çok muKerem Deren Rectify'i izliyormuş eşi Pınar Bulut'da Hannibal'ı. @Forumdash @destere
tawney e dünya aşık kerem seyretmiş çok muKerem Deren Rectify'i izliyormuş eşi Pınar Bulut'da Hannibal'ı. @Forumdash @destere
Senin bakış açından Pınar Bulut'da Hannibal Lecter'e aşık o zaman.tawney e dünya aşık kerem seyretmiş çok mu
belkide will e aşıktır bilememSenin bakış açından Pınar Bulut'da Hannibal Lecter'e aşık o zaman.
İşte kalite çekiyorKerem Deren Rectify'i izliyormuş eşi Pınar Bulut'da Hannibal'ı. @Forumdash @destere
Geçenlerde bir köşe yazarı kaleme almıştı, Rectify'i Türkiye'ye uyarlayın diye. Bunuda yapacak 1 numaralı adam bence Kerem Deren'dir.İşte kalite çekiyor
Ama lütfen güzellik ve oyunculugu bir arada bulunduran isimler olsun (Tawney ve Amantha gibi)Geçenlerde bir köşe yazarı kaleme almıştı, Rectify'i Türkiye'ye uyarlayın diye. Bunuda yapacak 1 numaralı adam bence Kerem Deren'dir.
Amantha'yı önümüzdeki sene 2 dizide birden izleyeceğiz, çok şanslıyız.Ama lütfen güzellik ve oyunculugu bir arada bulunduran isimler olsun (Tawney ve Amantha gibi)
Öbürü??Amantha'yı önümüzdeki sene 2 dizide birden izleyeceğiz, çok şanslıyız.
Bir ay bile olmamiş haber Tabi konuya Amantha resmi konmazsa hafızada yer etmez, görsellik şartŞu konuda yorumlamışsın. Akşam ne yedin?
Twd candir izlememek için bu bahaneleri buraya koyman ironik olmuş ))))sonra vay efendim emre niye twd izlemiyor Ekli dosyayı görüntüle 41838
ironi bunun neresindeTwd candir izlememek için bu bahaneleri buraya koyman ironik olmuş ))))
Twd yi izlememek için koyduğun bahanede Emreironi bunun neresinde
iyi de ironi yok ki ortada onu diyorum. komik desen neyse )Twd yi izlememek için koyduğun bahanede Emre
Tabikide komik benim şaşırdıgim senin izlememek için bunu neden ortaya atman olmuşiyi de ironi yok ki ortada onu diyorum. komik desen neyse )
o mesajdan sırf o yüzden diziyi izlemediğimi mi çıkardınTabikide komik benim şaşırdıgim senin izlememek için bunu neden ortaya atman olmuş
Yine yanlış anladın , bahanelerine yenisi eklendi demek istedim aslında baştan beri bunu söyledim sanao mesajdan sırf o yüzden diziyi izlemediğimi mi çıkardın