Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görsel efektte adaylık almış.

O zaman puanda biraz cimri davrandın "o kadar laf ettik şimdi 7-8 vermeyelim" diyerek.
6 veya 7 arası bişey diyordum sonra 7 fazla olur 6.5 da küsürata girer en iyisi 6 olsun dedim
nasıl olsa dizinin seveni çok
nasıl olsa siz ortalamayı 9 lara çıkarırsınız bir şekilde

Bu arada dizi 8.6'ya düşmüş😱 @OzaN @destere @sürgünüm Bakalım 8.5'dan aşaği düşecek mi??
taş çatlasa 7 puan lık dizi bir gram fazlası zarar

Glu Glu @xemrexxx izledikten sonra bozdu gerçekten
Ama The 100 xemrexxx 'e rağmen süper hala ki Emmy'den bile bi ödül almişti dimi @OzaN ?
@OzaN son noktayı koymuş işte
görsel efekte aday olmuş? konu nanay, oyuncular şinanay tek bir ödül alacağı nokta görsel efektmiş
onu ödülden saymıyoruz ona bakarsan utd deki julia görsellikte hemde efektsiz orjinal haliyle oscar ın en büyük adayı o sargılı kot pantolonu yeter
)

Dur daha kanal emmy'de bu zamana kadar hiç görmemiştim
UTD julia'ya rağmen görsellik almişmiydi
@OzaN diyip dürteyim

Gotham konusu fazla konu dışına çıkmıştı ilgili mesajları buraya aldım.
yerli diziler bölümündeki boğucu kural burayada geldi bana kaçacak yer kalmadı gibi

bundan sonra yabancı dizi yorumlarında olay sohbete kaçmaması için sadece bölüm yorumlayıp konuyu terketmek tek çözüm gibi ?

Kaçmasın demiyorum mecburen kaçıyor ben de kaçırıyorum sık sık, sadece Gotham yorumu okuyan arkadaşlar için kaçanları başka yerlere taşımak lazım.

Destere zaten seni az görüyoruz birde yeni protestolar getirme kendine
gerçekten üzülüyorum
)

Ayrı konu açmaya değmeyen bir şey gibi olduğu için ben de buradan yazayım.

True Detective'in yapımcılarından yeni bir dizi geliyormuş: Tiny Detectives. Başrollerde Kate Mara ve Ellen Page var.

Pek komik olmasa da fena değil.

@Forumdash @destere @sürgünüm

Fragmanı beğenmedim.

Yeni başlayıp sevdiğin dizilerden söylesene bir kaç tane dizi sayım azaldı.