Onun sınavı vardı gelmedi.ss@Bully dur aslı ile hazarın sahnelerini bir değiştireyim o zaman @denizz19 gelsin sahnesini yollasın hatta @Billy Kane de gelirse yollasın sonra sorun çıkmasın
Onun sınavı vardı gelmedi.ss@Bully dur aslı ile hazarın sahnelerini bir değiştireyim o zaman @denizz19 gelsin sahnesini yollasın hatta @Billy Kane de gelirse yollasın sonra sorun çıkmasın
@GunesinOglu iyi sunucuydu tabii bilememişiz kıymetiniayy daha ne yapacan az yapıyorum diyor ya çocuk profesyonel
yarışma sunucusu değil ayol bilmedikleri olacak tabii ayrıca
@GunesinOglu oda iyi sunuyordu valla
Aynen oy gönderenlere de özelden yazarsın şöyle şöyle oldu baştan gönderin diye
Yalnız @Billy Kane 5 gündür ortalarda yok LYS'ye girecekti kötü mü geçti acaba.ss
@GunesinOglu iyi sunucuydu tabii bilememişiz kıymetini
Ben gece kaç saat MayısKralı'nın yanlış topladığı oyları düzelttim biliyor musun öyle bir zorunluluğum var mı yok
Sunuculuk işi zordur bu riski göze aldıysan eksiksiz yapacaksın işini
Msnin 4. sezonu başlıcak bekliyoruz@GunesinOglu iyi sunucuydu tabii bilememişiz kıymetini
Ben gece kaç saat MayısKralı'nın yanlış topladığı oyları düzelttim biliyor musun öyle bir zorunluluğum var mı yok
Sunuculuk işi zordur bu riski göze aldıysan eksiksiz yapacaksın işini
ben oyumu değiştirmem
Msnin 4. sezonu başlıcak bekliyoruz
Sadece Aslı ile Hazarı izlicen sıralamayı ona göre ayarlıcan o kadar zor değil hatta sen söyle ben ayarlarım oyları
O 5.sezon oluyor.ss Ayrıca Engin ile 5. sezon bizdesin
benim ikisindede fikrim değişmez sıralaları iyi bunu hemen elimden çıakrdım hadi ben yemeğe gidiyorumSadece Aslı ile Hazarı izlicen sıralamayı ona göre ayarlıcan o kadar zor değil hatta sen söyle ben ayarlarım oyları
O 5.sezon oluyor.ss Ayrıca Engin ile 5. sezon bizdesin
daha konuya uğramıcam şuan konudan çıkıyorum
bende değiştirmesem olurmu ya
daha konuya uğramıcam şuan konudan çıkıyorum
Abla sadece diceğin şey hazar şu kadar yükseldi o 6 puan oldu diceksin atıyorum diğerlerini aşağı çekicem ya da tam tersi
Oyların geçersiz
ben hazarın puanında memnun dum ama ya neyse tmm özelden yazıyorum sana
Daha değiştirmedik abla @denizz19 gelsin öyle onuda 1 saat bekliycem en fazla yoksa bu sahneyle idare etsin 3. sezon kullandı zaten bunu
Bence -15 yapıştırma işini şimdi yap. Kaç gündür oylamanın başlamasını bekliyoruz, bize de yazık.
Ben yazdım şimdi ona whatsapp'tan görürse gelir değiştirir sahnesini görmezse de sağlık olsun artık
Ben yazdım şimdi ona whatsapp'tan görürse gelir değiştirir sahnesini görmezse de sağlık olsun artık