Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 4.Hafta Oylama Başladı

Yarışmaya 8.Haftada Elenen Yarışmacılardan Biri Geri Dönsün Mü?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
ceren moryda 6 dakıka rcap seçilmiş zaten artık bir kural dahilinde disiplin sağlanmalı :A
Baksana Deniz bile sahne göndermemiş bu MayısKralı'nın en iyi yaptığı iş hatırlatmaydı bu hafta onu da yapmadı ee başka da iyi yaptığı bir şey yok zaten :A

Hayırlısı diyelim artık :F

Bir de geri dönüş diye tutturmaz mı o da çileden çıkartıyor beni. ss

Baksana Deniz bile sahne göndermemiş bu MayısKralı'nın en iyi yaptığı iş hatırlatmaydı bu hafta onu da yapmadı ee başka da iyi yaptığı bir şey yok zaten :A

ayy sorma zaten bu yarışma formatından uzun sürüyor daha ne geri dönüşü elenen biri dönsün diye 2 elemede sıkıntı yaşıcaz zaten 2 sezondur aynı oyuncuyu kullanıyor bıkmadımıda yine gelecek tadımı kaçırıyor bu mevzu yeni ankette hayırı basalım :A

ayy sorma zaten bu yarışma formatından uzun sürüyor daha ne geri dönüşü elenen biri dönsün diye 2 elemede sıkıntı yaşıcaz zaten 2 sezondur aynı oyuncuyu kullanıyor bıkmadımıda yine gelecek tadımı kaçırıyor bu mevzu yeni ankette hayırı basalım :A
Başka ikili eleme olmayacak sanırım artık zaten :D

O anketten hayır sonucu çıkacak başka yolu yok evet diyen yarışmacılar da neye göre evet diyorlar anlamıyorum saflıktan başka bir şey değil o ankete evet oyu kullanmak :F

Başka ikili eleme olmayacak sanırım artık zaten :D

O anketten hayır sonucu çıkacak başka yolu yok evet diyen yarışmacılar da neye göre evet diyorlar anlamıyorum saflıktan başka bir şey değil o ankete evet oyu kullanmak :F
oyuncu geri dönerse 2 eleme olur :A

@turkuazz geçersiz oy tmış hayır dese kapanıyordu konu ayol :A

ceren moryda 6 dakıka rcap seçilmiş zaten artık bir kural dahilinde disiplin sağlanmalı :A

Aa napıyım artık önceki mesajlarda söyledim @Ice_Cool_23 e sahne akıcı izlenir demiş:A

@Bully hatırlatmayı bırak oylama süresini yaklaşık 1 gün uzattım ayrıca @denizz19 sorumluluk bilen bir üyedir ona etiket yapmaya ne gerek var :A

@denizz19 gönderirdi deniz ama konuyu görmedi galiba:D

oyuncu geri dönerse 2 eleme olur :A

@turkuazz geçersiz oy tmış hayır dese kapanıyordu konu ayol :A

Aynen yarışmacı dönerse 2li eleme olur ayrıca benim tutturduğumda nereden çıkıyor @Bully ankete oy bile kullanmadım:A

@denizz19 gönderirdi deniz ama konuyu görmedi galiba:D

Konuya mesaj attığına gçre görmüştür abla özeldende mesaja attım ama sanırım online değildi neyse ben denizin beğeneceği bir sahne seçtim. :D

Aynen yarışmacı dönerse 2li eleme olur ayrıca benim tutturduğumda nereden çıkıyor @Bully ankete oy bile kullanmadım:A

Konuya mesaj attığına gçre görmüştür abla özeldende mesaja attım ama sanırım online değildi neyse ben denizin beğeneceği bir sahne seçtim. :D

abuu denizin sahneyi senmi seçtin kızmasın sana ya

Aa napıyım artık önceki mesajlarda söyledim @Ice_Cool_23 e sahne akıcı izlenir demiş:A

@Bully hatırlatmayı bırak oylama süresini yaklaşık 1 gün uzattım ayrıca @denizz19 sorumluluk bilen bir üyedir ona etiket yapmaya ne gerek var :A
Neyse sen Aslı Enver'in sahneyi değiştir aynı sahneyi koymuşun :A

Bu arada ankete kullanmasan nolur sanki bilmiyom ben senin geri dönüş istediğini :A

Ice Cool da hayır diyecekmiş mesela o da senin suçun elendiğini sandı adam. ss

bundan sonra süre konusunda tam disiplin göster 20 saniye hoşşgörülü davranrısın ama 5-6 dakıkalıkları daha dikkate almam çünkü bize haksızlık yapılmış oluyor ya herkes isterse 6 dakkaya kadar gönderebilir de yada herkes krualda ayzan 4 dakıkayı yollasın bu konuda disiplin bekliyorum senden diğer konulara oranla :A

Neyse sen Aslı Enver'in sahneyi değiştir aynı sahneyi koymuşun :A

Bu arada ankete kullanmasan nolur sanki bilmiyom ben senin geri dönüş istediğini :A

Ice Cool da hayır diyecekmiş mesela o da senin suçun elendiğini sandı adam. ss

4 kişi falan oy kullandı yalnız ben kendime gülüyorum şuan aslı enverin 2.haftada sahnesini ben seçmiştim :F :F :F

Bence sahne kısıtlaması aşırı iyi olmuyor.tamam tüm yarışmacıların sahne süresi fazla uzun olmasın ama bazı sahnelere göre sahne biraz uzun olmasında sorun olmamalıdır.çünkü bazı sahneleri kısaltınca da o sahne fazla dikkat çekici olmuyor.onun için her hafta uzun sahne olmamak koşuluyla bazı sahnelerin uzun olmasında aslında sakınca yok:)

bundan sonra süre konusunda tam disiplin göster 20 saniye hoşşgörülü davranrısın ama 5-6 dakıkalıkları daha dikkate almam çünkü bize haksızlık yapılmış oluyor ya herkes isterse 6 dakkaya kadar gönderebilir de yada herkes krualda ayzan 4 dakıkayı yollasın bu konuda disiplin bekliyorum senden diğer konulara oranla :A

Haklısın bir şey demiyorum bu konuda dün @ozgur2113 lede konuştuk bu konuyu ona da tolerans geçtim ama bundan sonra yasak :A