ben kullandım evet dedim ben
Aynen akillandim bu arada @MayısKralı nin bana yaptigi bu psikolojik yıkımdan dolayı +20 puan istiyorum@MayısKralı hesap yapıyorsa inanmayın güvenmeyin birinci dediği sonuncu sonuncu dediği birinci sırada çıkar
bu haftayı atlatmışsın umarım yeni haftaya güzel bir sahneyle gelirsin
@MayısKralı madem elenmedim o zaman oyumu hayır olatak kullaniyorum ben
Aynen akillandim bu arada @MayısKralı nin bana yaptigi bu psikolojik yıkımdan dolayı +20 puan istiyorum
Alihandıroo yu en ilk hafta geldim ya ama sondan 2. oldum pek halk tarafından beğenilmediAnkete ne kullandıysan o, bu hafta elenmiceğin ne malum
Bence 3. sezon iyi aldığın sahneler ile gelmeye başla bence o benimhandıro sahnesi ve alışveriş çılgınlığı sahnelerin harikaydı
Alihandıroo yu en ilk hafta geldim ya ama sondan 2. oldum pek halk tarafından beğenilmedi
Ya işte düşündüm ki ilk haftalar da zaten sahneler düşük olur diğer haftalar da zorlaşınca iyi sahnelerle geleyim ha birde 14 hafta ve efsunun malesef tek dizi o hb olduğu için o kadar çeşitli iddiada sahneleri yokYok efsun radyo programında şarkı söylüyodu ya O sahnen efsoydu işte onunla gel birde iddasız kaldın allstarda şu ilk haftalarda iddialı gel cereni sevdir biraz sonra kendiliğinden gelir zaten
Ya işte düşündüm ki ilk haftalar da zaten sahneler düşük olur diğer haftalar da zorlaşınca iyi sahnelerle geleyim ha birde 14 hafta ve efsunun malesef tek dizi o hb olduğu için o kadar çeşitli iddiada sahneleri yok
Harika bir sahneydi bu sahneyi öbür sezondan hatırladım..başarılı bir sahne olmuş efsun oyunculuğunu konuşturmuş
Harika bir sahneydi bu sahneyi öbür sezondan hatırladım..başarılı bir sahne olmuş
Aynen artık isimizi riske almayalımHarika bir sahneydi bu sahneyi öbür sezondan hatırladım..başarılı bir sahne olmuş efsun oyunculuğunu konuşturmuş
Recabını küçült şunun artık 4 dakikadan fazla olanı almıcam itirazlar oluyor
Oylama ne zaman başlayacak, kaç gündür bekliyoruz.Recabını küçült şunun artık 4 dakikadan fazla olanı almıcam itirazlar oluyor
Oylama ne zaman başlayacak, kaç gündür bekliyoruz.
Ya ama bu bi bütün biliyosun Kesersem anlamı olmaz ki zaten su gibi sahne hemen akıp geçiyoRecabını küçült şunun artık 4 dakikadan fazla olanı almıcam itirazlar oluyor
Oylama başlamıştır, son sahne gönderme süresi yarın akşam yani salı günü saat 20.00'dır. Sahneler konudaki spoiler kutucuğundadır. Zeynep Çamcı, Aslı Enver ve Hazar Motan'ın sahnelerini ben seçtim.
@Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T.
Oylama sonuçları eşit çıktığı için 5. haftada yeni anket açacağım.
Etiket gitmediyse, @Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T:
@denizz19 sahne yollamadı yanı şampiyon biraz örnek olmalı cnm olmuyor ama yuhh olsunOylama başlamıştır, son sahne gönderme süresi yarın akşam yani salı günü saat 20.00'dır. Sahneler konudaki spoiler kutucuğundadır. Zeynep Çamcı, Aslı Enver ve Hazar Motan'ın sahnelerini ben seçtim.
@Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T.
Oylama sonuçları eşit çıktığı için 5. haftada yeni anket açacağım.
Etiket gitmediyse, @Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T: